سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
نصیحتم کنید درس بخونم
-
وقتی به این موقعیتی که الان من «شاید هم ما» هستم برسی میفهمی نصیحت فایده نداشته، خودت باید خودتو تکون بدی
هر چی بیای بالاتر میفهمی چه فرصت های زیادی داشتی و درس ها رو چقدر پررررت میتونستی ببندی -
امیرحسین حاجی پور فوق العاده بود
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to مهراب معتمدی نیا on آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهراب معتمدی نیا
سلام علیکم
خیلی خوشحالم که یه فردی مثل شما از الان به فکره
و این خیلی خوبه
به نظرم الان که دهمید درس بخونید
تفریحاتتون رو اصلا قطع نکنید
بعضی دبیرای آلا واقعا فوق العاده هستن و نظیر ندارن مثل جناب موقاری حتما ازشون استفاده کنید
و اینکه سعی کنید سرمایه عمرتون رو صرف کارهای بیهوده نکنید
در ضمن خدا رو شکر کنید که یه هیولایی مثل کرونا هم از یه جهنم دره ای نمیاد که دیگه مدرسه و اینا رو تعطیل کنه -
سید حسین قربانی 1
کرونا کاری که نباید با ما میکرد رو کرد..........
شدیم اتشی که دیگر نسوخت..........
حیف............ -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to M.Shajarian on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fazel-zakeri واقعا
یه چیز عجیبی بود که هر ۱۰۰ سال یه بار رخ میده
دقیقا هم موقعی که ما دبیرستان بودیم اومد -
سید حسین قربانی 1
اره واقعا ..........
شما هم که گویا دوازدهم هستین
امیدوارم امسال رتبه خوبی بیارین تا تلخی روزهای کرونایی از یادتون بره و به شیرینی مبدل بشه -
مهراب معتمدی نیا این حرف مثل این میمونه که کسی خودش رو زده بخواب بخوای بیذار کنی
-
ببین دو حالت بیشتر نداره یا می خونی یا نمی خونی!
اگه بخونی هم دو حالت داره : 1. می خونی و میشه که خداروشکر و خوش به حالت 2.می خونی و نمیشه که حداقل تلاشت رو کردی شرمنده خودت نیستی
اگه نخونی هم فقط یه حالت داره : موفق نمی شی و بعد حسرت میخوری که کاش می کردم!
دیگه با خودت ...
و اینکه تا خودت پا نشی یه کاری واسه خودت نکنی هیچی نمیشه حتی بمب هم نمیتونه تکونت بده ( می دونم جمله اش مال اینجا نیست ولی به اینجا میخوره! )
-
سید حسین قربانی 1
کرونا دقیقا تو مهم ترین سال زندگیم رسید و ... -
مهراب معتمدی نیا اگه تجربی هستین حتما فیلم های استاد موقاری رو صفر تا صد ببینید
-
سید حسین قربانی 1 اتفاقا واسه من خیلی خوب شد چون با الا آشنا شدم و تو همین ایام دیدم کلا نسبت به کنکور عوض شد
-
بشین از همین الان بخون نذار بشه چند ماه قبل کنکور که اونموقع کاسه ی چه کنم چه کنم سرت نگیری این خیلی چیز مهمیه مطمئن باش این و من دارم بهت میگم که تنبلی کردم نخوندم و حالا هم دستم به جایی بند نیست میخوام پشت بمونم واسه ۴۰۲
-
مهراب معتمدی نیا نکنه توام ؟
-
hasan pasavand هی دل اره
-
مهراب معتمدی نیا ایول داری
-
مهراب معتمدی نیا ارهاولین باره فن بوی میبینم خوشبختم
-
مهراب معتمدی نیا تنها راه درس خوندن علاقه داشتن به درس خوندن وقتی توباعلاقه درس بخونی هم زودیادمیگیری هم میتونی بهترین اینده رو برای خودت بسازی اینو بدون هیچکسی بدون تلاش به آرزوهاش وهدفش نمیرسه باید برای رسیدن به ارزوها وهدفت بجنگی جوری که همه ماتت بمونن نیازی به نصیحت نداره آدمیزاداگر خودش بخواد وعلاقه داشته باشه میتونه کوه رو هم جابه جا کنه پس هیچ وقت ازتلاش کردن دست برنداروتوکلت به خداباشه