غلظت مواد در خاک
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
الف غلطه فکر کنم چون سرخس مثال بود الزاما هر گیاهی که ارسنیک رو نگه میداره که سرخس نیست...البته شاید با این دیدگاه نره
ج هم فکر میکنم ص
-
الف غلطه فکر کنم چون سرخس مثال بود الزاما هر گیاهی که ارسنیک رو نگه میداره که سرخس نیست...البته شاید با این دیدگاه نره
ج هم فکر میکنم ص
Mahan Xodayi 2 مورد الف رو درست گرفته
اما سوالم اینکه ایا سرخس تولید مثل جنسی داره؟و برای ج هم ایا کشت متوالی اون گیاها همواره باعث بهبودی میشه؟
نمیشه یهو همون نمک مورد نیاز خاکم زیادی جذب کنه؟ -
اما سوالم اینکه ایا سرخس تولید مثل جنسی داره؟و برای ج هم ایا کشت متوالی اون گیاها همواره باعث بهبودی میشه؟
نمیشه یهو همون نمک مورد نیاز خاکم زیادی جذب کنه؟Sara_R در غلظت مواد در خاک گفته است:
اما سوالم اینکه ایا سرخس تولید مثل جنسی داره؟ببخشید میپرم وسط بله داره اقای موقاری گفتو برای ج هم ایا کشت متوالی اون گیاها همواره باعث بهبودی میشه؟
نمیشه یهو همون نمک مورد نیاز خاکم زیادی جذب کنه؟ -
Sara_R در غلظت مواد در خاک گفته است:
اما سوالم اینکه ایا سرخس تولید مثل جنسی داره؟ببخشید میپرم وسط بله داره اقای موقاری گفتو برای ج هم ایا کشت متوالی اون گیاها همواره باعث بهبودی میشه؟
نمیشه یهو همون نمک مورد نیاز خاکم زیادی جذب کنه؟@سمیه-صادقلو بله مورد الف رو موافقم باهاتون ولی گفتم شاید از این دیدگاهم نگا کنن به قضیه سرخس فقط ی مثال بود
-
نمیشه یهو همون نمک مورد نیاز خاکم زیادی جذب کنه؟Sara_R بله بوسیله هاگ جنسی داره
مورد ج هم کتاب قیدی نیاورده پس همواره در نظر میگیریم -
@سمیه-صادقلو بله مورد الف رو موافقم باهاتون ولی گفتم شاید از این دیدگاهم نگا کنن به قضیه سرخس فقط ی مثال بود
Mahan Xodayi 2
اره من فقط سرخسو گفتم با تسته کاری نداشتم -
Sara_R در غلظت مواد در خاک گفته است:
نمیشه یهو همون نمک مورد نیاز خاکم زیادی جذب کنه؟@سمیه-صادقلو نه ببخشید چرا لطف کردی:)
-
Sara_R بله بوسیله هاگ جنسی داره
مورد ج هم کتاب قیدی نیاورده پس همواره در نظر میگیریمMahan Xodayi 2 ممنونم
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 ممنونم
Sara_R خواهش میکنم
-
Sara_R
خواهش میکنم