گزینه غلط یا درست؟؟
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
درود. این تست، گزینه ۱ رو درست گرفته. ولی مگه آمیلاز مقاوم به گرما هم آنزیم نیست؟؟ خاصیت آنزیمیش رو که از دست نداده! پس چرا نمیتوان گفت نوع مقاوم به گرمای آن باعث کاهش زمان واکنش میشود؟؟
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 توب ببین سرعت همون سرعت قبلیه دیگه پس دستکاریش نکرده
-
Matin Mousavi 1 توب ببین سرعت همون سرعت قبلیه دیگه پس دستکاریش نکرده
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei کدوم سرعت، سرعت قبلیه؟
میگه که آمیلازی که مقاوم شده نمیتونه سرعت واکنش رو افزایش بده!
ولی خب مگه اینم آنزیم نیست؟ خاصیت آنزیم بودنش رو که از دست نداده! -
درود. این تست، گزینه ۱ رو درست گرفته. ولی مگه آمیلاز مقاوم به گرما هم آنزیم نیست؟؟ خاصیت آنزیمیش رو که از دست نداده! پس چرا نمیتوان گفت نوع مقاوم به گرمای آن باعث کاهش زمان واکنش میشود؟؟
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 سرعت انزیم دست کاری نمیشه که پایداریش زیاد شده و زمان فعالیتش زیاد شده یعنی دیرتر از بین میره وگرنه سرعت انجامش همونه
-
درود. این تست، گزینه ۱ رو درست گرفته. ولی مگه آمیلاز مقاوم به گرما هم آنزیم نیست؟؟ خاصیت آنزیمیش رو که از دست نداده! پس چرا نمیتوان گفت نوع مقاوم به گرمای آن باعث کاهش زمان واکنش میشود؟؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 بحش اول گزینه چهار درسته؟
-
Matin Mousavi 1 بحش اول گزینه چهار درسته؟
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین نعمتی والا تا جایی که میدونم دی ساکارید تولید میکنه نه تری ساکارید. حالا دیگه
-
Marzieh Abouei کدوم سرعت، سرعت قبلیه؟
میگه که آمیلازی که مقاوم شده نمیتونه سرعت واکنش رو افزایش بده!
ولی خب مگه اینم آنزیم نیست؟ خاصیت آنزیم بودنش رو که از دست نداده!نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط Marzieh Abouei انجام شدهMatin Mousavi 1 خط کتاب نوشته کاهش میده سنجش هم سوال داده بود ازش
-
درود. این تست، گزینه ۱ رو درست گرفته. ولی مگه آمیلاز مقاوم به گرما هم آنزیم نیست؟؟ خاصیت آنزیمیش رو که از دست نداده! پس چرا نمیتوان گفت نوع مقاوم به گرمای آن باعث کاهش زمان واکنش میشود؟؟
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 میگما اصلا درست گزینه چهاره
-
Matin Mousavi 1 میگما اصلا درست گزینه چهاره
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei چون میتوان گف باعث کاهش سرعت میشه
بخداا من یکی فارسم فارسی نمیفهممچرا اینکارو میکنن با ما
-
حسین نعمتی والا تا جایی که میدونم دی ساکارید تولید میکنه نه تری ساکارید. حالا دیگه
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط Marzieh Abouei انجام شدهMatin Mousavi 1 میتونه دکتر زنگنه معلم تفتان گف
-
Matin Mousavi 1 سرعت انزیم دست کاری نمیشه که پایداریش زیاد شده و زمان فعالیتش زیاد شده یعنی دیرتر از بین میره وگرنه سرعت انجامش همونه
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 نه آخه گفته نمیتونه سرعت رو افزایش بده. اینو نمیتونم درک کنم. یعنی سرعت وقتی که بدون آمیلازه با وقتی که آمیلازه برابره؟
مگه زیاد نمیشه. خب مقاوم به گرما هم از لحاظ آنزیمی تغیری نکرده فقط مقاومتش زیاد شده چه ربطی به سرعت بخشیش به واکن داره
-
Mahan Xodayi 2 نه آخه گفته نمیتونه سرعت رو افزایش بده. اینو نمیتونم درک کنم. یعنی سرعت وقتی که بدون آمیلازه با وقتی که آمیلازه برابره؟
مگه زیاد نمیشه. خب مقاوم به گرما هم از لحاظ آنزیمی تغیری نکرده فقط مقاومتش زیاد شده چه ربطی به سرعت بخشیش به واکن داره
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 نسبت داده با عاذی و مهمندسی شده
-
Matin Mousavi 1 نسبت داده با عاذی و مهمندسی شده
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 عجیبه نمیتونم درکش کنم. برام گنگه. آخه قسمت دومش نسبت نیست که. قسمت دوم خاصا در مورد نوع مقاوم به گرماست
-
Mahan Xodayi 2 عجیبه نمیتونم درکش کنم. برام گنگه. آخه قسمت دومش نسبت نیست که. قسمت دوم خاصا در مورد نوع مقاوم به گرماست
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 نوع مقاوم به گرما زمان رو نسبت به کدوم نوع کاهش میده؟ب این سوال جواب بده?
-
Matin Mousavi 1 نوع مقاوم به گرما زمان رو نسبت به کدوم نوع کاهش میده؟ب این سوال جواب بده?
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 نسبت به حالت عادی.
-
Mahan Xodayi 2 نه آخه گفته نمیتونه سرعت رو افزایش بده. اینو نمیتونم درک کنم. یعنی سرعت وقتی که بدون آمیلازه با وقتی که آمیلازه برابره؟
مگه زیاد نمیشه. خب مقاوم به گرما هم از لحاظ آنزیمی تغیری نکرده فقط مقاومتش زیاد شده چه ربطی به سرعت بخشیش به واکن داره
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 سوال کی گفته نمیتونه افزایش بده گفته نمیتونه کاهش بده
-
Mahan Xodayi 2 نسبت به حالت عادی.
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 خب دیگه پس عادی رو با مهندسی داره مقایسه میکنه....
-
Matin Mousavi 1 خب دیگه پس عادی رو با مهندسی داره مقایسه میکنه....
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 آخه حالت پیشفرض عادیه. چون بدون آنزیم که این واکنش انجام نمیشه
-
Matin Mousavi 1 سوال کی گفته نمیتونه افزایش بده گفته نمیتونه کاهش بده
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهما ز یاران چشم یاری داشایم
خود غلط بود آنچه میپنداشتیمبله گفته نمیتوان گفت که کاهش میده که درسته. اینقدر به بحث اصلیش حواسم جمع بود که حواسم به این نبود.
-
Matin Mousavi 1 سوال کی گفته نمیتونه افزایش بده گفته نمیتونه کاهش بده
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -