ECG
-
Matin Mousavi 1 درسته ولی منظور طراح این بوده که تو بدونی تو جفت این نقاط استراحت رو داری
هر چند جمله بنظرم وقتی درست تر بنظر میرسید که میگفت FمثلG@Ali-Valicheki بله، اما در صورتی که قید بعضی رو نمیگفت. مثلا میگفت در G همانند F استراحت داریم درست بود
-
@Ali-Valicheki بله، اما در صورتی که قید بعضی رو نمیگفت. مثلا میگفت در G همانند F استراحت داریم درست بود
Matin Mousavi 1 بله درسته
-
@Ali-Valicheki بله، اما در صورتی که قید بعضی رو نمیگفت. مثلا میگفت در G همانند F استراحت داریم درست بود
Matin Mousavi 1 متاسفانه باهات موافقم😆😂
-
@Mr-Wick 🤣🤣😂
-
@Ali-Valicheki خواهش میکنم
چون مورد نقض کننده ای که میگم خیلی قویه
و ایراده واقعا برای کتاب این موضوع.
برخی و با همه نمیشه یکی گذاشت.
خیلی سبز چندمین منبع منه برای همین همه کتابارو خوردم فصل 4ش رو و این قیدهارو دیدم واقعا چطوریه.@Mr-Wick آره موافقم
ولی خیلی جملهش مسخره ست😐 -
@Ali-Valicheki من خیلی از این کتاب راضی بودم ولی حرفمو پس میگیرم واقعا هیچ کتاب مناسبی برای کنکور نیست توی این کشور
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick خدایی ما داریم با کتابی درس میخونیم که دست به ماسمالیش خوبه. همه جاهای ابهام دارو میماله رد میشه. بعد جالب تر از مولفا، طراح ها هستن که درست دست میزارن رو نقاط ابهام دار کتاب😐😐😐😬🙄
-
@Ali-Valicheki من خیلی از این کتاب راضی بودم ولی حرفمو پس میگیرم واقعا هیچ کتاب مناسبی برای کنکور نیست توی این کشور
@Mr-Wick حق
-
@Mr-Wick خدایی ما داریم با کتابی درس میخونیم که دست به ماسمالیش خوبه. همه جاهای ابهام دارو میماله رد میشه. بعد جالب تر از مولفا، طراح ها هستن که درست دست میزارن رو نقاط ابهام دار کتاب😐😐😐😬🙄
Matin Mousavi 1 امیدوارم خدا به زمین گرم بزنتشون...جوونیمو ازمکرفتن
-
Matin Mousavi 1 در ECG گفته است:
نون شون تو این ابهاماست🙂
-
@Mr-Wick 👌😅😂😂
-
Matin Mousavi 1 در ECG گفته است:
نون شون تو این ابهاماست🙂
@Ali-Valicheki دقیقا👌👌
-
@Mr-Wick اصولا نه مولف درست درمون هست نه طراح منصف
وقتی موقع نوشتن یه چشمت به جیبت باشه همین میشه -
@Mr-Wick ایشالا
-
@Mr-Wick اصولا نه مولف درست درمون هست نه طراح منصف
وقتی موقع نوشتن یه چشمت به جیبت باشه همین میشه@Ali-Valicheki یه واقعیت بهتون بگم و دیگه برم ادامه درسم
مولف کتاب نشرالگو خونش تو آلمان یا هلند اشتبا نکنم.
از اونجا کلاس های آنلاینشو برگزار میکنه و قیمت عرپایه از کتابای دو حلدیش تقریبا میشه300تومن سه تا 300تومن میشه 900تومن از هر دانش اموز بگیره ببین چقد میشه...
جالبه بدونید تمام مباحثی که درس داده ایراد داره...خیلی غلط داره خیییلیییییی -
@Ali-Valicheki یه واقعیت بهتون بگم و دیگه برم ادامه درسم
مولف کتاب نشرالگو خونش تو آلمان یا هلند اشتبا نکنم.
از اونجا کلاس های آنلاینشو برگزار میکنه و قیمت عرپایه از کتابای دو حلدیش تقریبا میشه300تومن سه تا 300تومن میشه 900تومن از هر دانش اموز بگیره ببین چقد میشه...
جالبه بدونید تمام مباحثی که درس داده ایراد داره...خیلی غلط داره خیییلیییییی@Mr-Wick فقط میشه بهشون درود فرستاد از این حجم از انسان دوستیشون🙂
-
سلام

در نقطه G همانند F ماهیچه بعضی حفرات قلب درحال استراحت است.
نظرتون چیه؟درسته یا غلط؟
دانش-آموزان-آلاء@Mr-Wick سلام
در رابطه با نقطه ی G که سرش بحث هست حق با شماست کتاب یه چیز دیگه گفته اما تجربه توی این طور تستا که دست میزارن روی این نقطه نشون داده که بهتره گزینه ای که توش درباره ی این نقطه حرفیده بزاریم تو آب پیاز و ما بقیِ گزینه هارو بخونیم یا تو گزینه های دیگه بهمون یه گِرایی میده تا بفهمیم نقطه G رو انقباض بطن در نظر گرفته یا استراحت عمومیو یا اینکه به طور خییییلی ضایعی جواب تست یکی از گزینه های دیگس ...
در غیر این صورت نمیتونیم واسه شکل خودمون حکم بدیم .
چون هرکی رسیده واسه خودش یه چیز گفته..... -
@Mr-Wick سلام
در رابطه با نقطه ی G که سرش بحث هست حق با شماست کتاب یه چیز دیگه گفته اما تجربه توی این طور تستا که دست میزارن روی این نقطه نشون داده که بهتره گزینه ای که توش درباره ی این نقطه حرفیده بزاریم تو آب پیاز و ما بقیِ گزینه هارو بخونیم یا تو گزینه های دیگه بهمون یه گِرایی میده تا بفهمیم نقطه G رو انقباض بطن در نظر گرفته یا استراحت عمومیو یا اینکه به طور خییییلی ضایعی جواب تست یکی از گزینه های دیگس ...
در غیر این صورت نمیتونیم واسه شکل خودمون حکم بدیم .
چون هرکی رسیده واسه خودش یه چیز گفته.....@Alzahra-Daftar آره موافقم👌🏼