نیروسنج
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
شلام شکلش چطوریه؟ ببین نیرو سنج کلا نیروش به سمت بالایه ، اما الان جوری که من میبینم چیزی بهش وصل نیست
-
سلام... من اینارو خیلی وقت پیش خوندم الان یادم نمیاد ولی اگه نیرویی به نیروسنج وارد نشه به سمت بالاست نیروش
-
Mr Unknown XD
سید حسین حسینی 0
ببینید سوالش اینه
الان به نظرتون نیرویی که اهنربا به سیم وارد میکنه بالاییه یا پایین؟

-
سلام... من اینارو خیلی وقت پیش خوندم الان یادم نمیاد ولی اگه نیرویی به نیروسنج وارد نشه به سمت بالاست نیروش
سید حسین حسینی 0
چون خودش یکم وزن داره میکشش پایین نیروش میره به سمت مرکز تعادل و نیرو میره بالا. -
Mr Unknown XD
سید حسین حسینی 0
ببینید سوالش اینه
الان به نظرتون نیرویی که اهنربا به سیم وارد میکنه بالاییه یا پایین؟

Sara_R
احتمالا پایین... باز میگم دوسال پیش خوندم یه وقت اشتباه میشه. -
سلام , شکلش یک کم بد هست ، ببین به نظرم اینطوریه در ابتدا ۲ نیوتن بوده الان شده ۲.۲ خب نیرو سنج همیشه به سمت بالا میکشه اصلا نمیتونه به سمت پایین بزنه ، خب الان جمعا نیرو سنج هامون به اندازه ۰.۴ تغییر کردن پس میگیم این بخاطر وصل شدن جریان و اینا بوده پس
0.4=bil این اون بخش اولشه,,,,,
ببین این که نیرویی که نشون داده بیشتر شده یعنی به سمت پایین کشیده شده پس طبق قانون عمل و عکس العمل باید یه همین اندازه حریفشو بالا بکشه انگار اون آهن ربایی که پایین هست رو میاد به سمت بالا میکشه پس میشه ۹.۶جواب سوال شما هم به نظرم به سمت پایین هست چرا؟ چون نیرو سنج عددش بیشتر شده
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
سلام , شکلش یک کم بد هست ، ببین به نظرم اینطوریه در ابتدا ۲ نیوتن بوده الان شده ۲.۲ خب نیرو سنج همیشه به سمت بالا میکشه اصلا نمیتونه به سمت پایین بزنه ، خب الان جمعا نیرو سنج هامون به اندازه ۰.۴ تغییر کردن پس میگیم این بخاطر وصل شدن جریان و اینا بوده پس
0.4=bil این اون بخش اولشه,,,,,
ببین این که نیرویی که نشون داده بیشتر شده یعنی به سمت پایین کشیده شده پس طبق قانون عمل و عکس العمل باید یه همین اندازه حریفشو بالا بکشه انگار اون آهن ربایی که پایین هست رو میاد به سمت بالا میکشه پس میشه ۹.۶جواب سوال شما هم به نظرم به سمت پایین هست چرا؟ چون نیرو سنج عددش بیشتر شده
Mr Unknown XD ممنون متوجه شدم🌸
-
Sara_R
احتمالا پایین... باز میگم دوسال پیش خوندم یه وقت اشتباه میشه.سید حسین حسینی 0 ممنونم🌸
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on