Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. راه ابریشم
پایه دهم
ف
سلام و وقت بخیر برای پایه دهم و شروع برای کنکور در سایت آلا، با کدام استاد ها شروع کنم؟
سوال مشاوره ای
جزوه
M
سلام من جزوه را ابریشم 2 را چاپ کردم سال پیش و الان می خوام بفروشم و داخل هیچی ننوشتم خواستید تلگرام پیام بدید Mahdi150107
زیست شناسی
مدرسه غیر حضوری
دوپامیند
دوستان من دوازدهمی هستم و میخوام امسال مدرسه نرم چون واقعا معلما افتضاااحن اینطوری بگم که دانشجوی بهداشت انصرافی ، معلم ریاضیمون بود بعد امسال گفتم غیر حضوری بخونم که تایم بیشتری برا خوندن داشته باشم و اون ۶ ساعت سیو شه ولی میترسم از اینکه عقب بمونم از بقیه یا نمیدونم از اینکه دوستام نیستن و قراره تنهایی بخونم میترسم میشه اگه تجربه ای دارید بگید لطفا بنظرتون غ حضوری مفید تر نیستش؟ اگه تنبلی کنم خونه نخونم چی؟؟ وای
سوال مشاوره ای
استاد لکستانی
ف
استاد لکستانی برای تدریس ریاضی دهم خوب هستن؟
سوال مشاوره ای
ماز یا قلمچی؟
X
سلام بچه ها وقت بخیر من ورودی یازدهمم میخوام ازمون آزمایشی ثبت نام کنم یجا میگن ازمون های قلمچی به کنکور شبیه تر اند یجای دیگه نوشته بودن که آزمون های ماز استاندارد تر اند و... حقیقتش نمیدونم کدوم آزمون ازمایشی رو برم بین این دوتا گیر کردم اگر میشه منو راهنمایی کنید ممنونم💖
سوال مشاوره ای
مطالعه دهم توی یازدهم
X
سلام وقت بخیر رفقا امکانش هست که توی پایه یازدهم در کنار اینکه از یازدهم تست میزنیم و مطالعه میکنیم دهم هم کار کنیم؟؟نه اینکه جوری باشه که به یازدهم نرسیم یعنی حدود ۷۰درصد تایم رو یازدهم کار کنیم و ۳۰درصد دیگه رو از دهم تست بزنیم توی پایه یازدهم نظر شما دراین مورد چیه؟
سوال مشاوره ای
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
کتاب های QB ماز
00muzan000
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز.امیدوارم حالتون خوب باشه. یه سوالی داشتم.من رشتم تجربیه.تو ماز هستم.امسال که دارم میرم یازدهم برنامه دارم که بیشتر کارمو از لحاظ یادگیری،تست و نهایی با ماز جلو برم چون خدمات فوق العاده ای داره و واقعا دوسش دارم.از یه طرف دیگه هم مدرسه خودمون خیلی معلمای خفنی نداره که بخوام باهاشون خوب برم جلو.برا همین مدرسه رو بیشتر برا مرور استفاده میخوام بکنم. معلمای ماز برای معرفی کتاب تست همش میگفتن کتاب های QB خوبه و ما از اون ها بهتون مشق میدیم و... . البته به عنوان منبع دوم از کتاب های انتشارات پر طرفدار هم نام میبرن ولی خیلی رو QB ها تاکید دارن. ازونجایی که این کتاب هارو خود ماز نوشته و بالاخره یه سودی ازشون داره نمیتونم تشخیص بدم نیتشون خیره یا بد . یعنی نمیدونم واقعا کتابای خوبی هست یا نه. خودم یه چند روزی هست اینور اونور میگردم و میخونم ببینم کتاباش چجوریه.کتاباش جامعه هر 3 پایه هست.درسنامه نداره.فقط تست داره.تست هاشم سطح بندی شده هست .سه سطح آسون متوسط و سخت. هر فصل هم تستاش جداست. من خودم ازونجایی که کلاسشو دارم و جزوه خود معلماش، خیلی دنبال جزوه های مختلف از فلان درس نیستم.یعنی اینکه درسنامه نداره اصلا برام مهم نیست تازه خیلی هم خوبه چون من فقط تست هارو لازم دارم.نمیخوام از هر درس 10 تا جزوه داشته باشم چون این تجربه در دهم بود و خیلی بد بود.چند منبعی نمیخوام باشم.میخوام با یه معلم یه جزوه و یه کتاب تست(شایدم دوتا اگه تستاش تموم شد و خواستم یکی دیگه بزنم) تا تهش برم و هی ازین شاخه به اون شاخه نپرم. خوبی دیگه ای که داره اینه که قیمت به شدت بهتری نسبت به بقیه کتابا داره و همشو تو یه پک بهمون میدن.بقیه کتابا گرون تره. پاسخنامه کلیدی فقط داره و پاسخنامه تشریحی هم داره ولی تو سایت دیجی ماز هست و از طریق کیوآر کد بهش دسترسی داریم.خیلی با این مشکلی ندارم. خواستم بدونم نظرتون چیه و اگه داشتین یا کسی از اطرافیان داشته نظرش چی بوده و آیا کتابای خوب و بدرد بخوری هستن از لحاظ کیفیت و کارآیی و.... یا نه؟ خیلی ممنون میشم یه راهنمایی بهم بکنین. بعد به خود معلمای ماز هم که میشه اعتماد کرد برای درس و جزوه ای که میدن درسته؟خوب و کامل هست و با این برنامه ای که دارم میتونم به یه نتیجه خوب برسم؟؟ ببخشید زیاد شد.ممنون که وقت گذاشتین.
سوال مشاوره ای
دبیر
C
سلام بچه ها دبیرای ماز کدوم بهترن برای هر درس برای دانش اموزی که ضعیفه پشت کنکوری تجربی.
سوال مشاوره ای
شیمی کنکور هادیان فرد
7
برا اینکه درصد شیمی آزمونام بره بالا هادیان فرد ماز وثبت نام کردم کسی با استاد هادیان پیش رفته راجع به روند کلاس و جزوه میخواستم بدونم
شیمی
آزمون کنکور
7
سلام من پارسال که پشت کنکور بودم آزمون قلمچی میرفتم خیلی درصدام کم میشد از امسال میخوام آزمون ماز و ثبت نام کنم چون خیلی راجع به امنیت و سطح سوالاش شنیدم بنظرتون انتخاب خوبیه برای من پشت کنکوری؟
سوال مشاوره ای
ریاضی کنکور
7
سلام من پشت کنکوری هستم میخواستم بپرسم برا درس ریاضی با تدریس استاد کرمی با ماز برم یا آلفا چون میخواستم ازمونم شرکت کنم برام سوال شد که تدریسشون متفاوته تو این دوتا موسسه؟
ریاضی تجربی
فقط برای خودم!
HakoH
این تاپیک برای دل خودمه چون 1405 کنکور دارم خواستم بعد از این 2 سال که کنکور دارم تلاشمو بکنم اگه صعنتی شریف در اومدم که هیچ در نیومدم برم بمیرم من از سگ کمترم اگه شریف در نیام... پ.ن ممنون میشم بعد دوسال یه ریپی بزنی و بهم تبریک بگی ک.ه سگ شدم یا قبول شدم !
مشاوره تحصیلی
کلاس شیمی برای کنکور
دوپامیند
سلام بچه ها بنظرتون کلاس سالیانه آقای فراهانی برای کنکور و نهایی خوبه؟ شما باهاشون کلاس داشتید؟ درصد کنکورتون چند شد؟
سوال مشاوره ای
زبان نهایی
jahad_121J
سلام وقتتون بخیر ببخشید می خواستم در رابطه با نهایی زبان ازتون سوال کنم چطوری بخونیم و چه فیلم ها و چه کتاب ها پیشنهاد می دید که بشه ازش یک نمره نسبتا خوبی گرفت @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
زبان انگلیسی
فروش فلش کارت زیست
HelorikaaH
Topic thumbnail image
زیست شناسی
راهنمایی جهت کنکور مجدد
3
سلام و وقت بخیر..خدمت همگی ..من 36 سالم هست و مدرک مهندسی تکنولوژی نرم افزار دارم ..11 سال سابقه کار توی یک شرکت خوب رو دارم ..اما الان تصمیم گرفتم که مجدد کنکور تجربی بدم سال آینده و اینو بگم که رشتم فنی بوده..و در حال حاضر امکان هزینه های سنگین برای اینکه مشاور بگیرم و آزمون ها رو شرکت کنم ندارم ..یه خواهشی داشتم میشه لطفا جزوه هایی که دارین از سال دهم تا اخر رو برام بزارین؟؟
مشاوره تحصیلی
فیزیک
R
سلاام من یه سوال داشتم خط مماسی که برای منحنی نمودار مکان_زمان میکشیم طولش چطوری تغییر میکنه، مثلا بعضی جاها بیشتره بعضی جاها کمتر این چطور مشخص میشه؟
فیزیک
فارسی نهایی
دوپامیند
بچه ها این ابیات توی قلمرو ها هم باید بخونم؟ مفهوم و معنی و نقش و ارایه از اینا میپرسن؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
ادبیات و زبان فارسی
صفت بیانی
fatemeh shiasiF
سلام کسی متنی داره که انواع صفات بیانی را داشته باشد؟
ادبیات و زبان فارسی

راه ابریشم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
9 دیدگاه‌ها 4 کاربران 257 بازدیدها 4 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • hayahoo fhH آفلاین
    hayahoo fhH آفلاین
    hayahoo fh
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان سوالاتی راجب راه ابریشم داشتم ممنون میشم تجربه هاتونوختیارم قرار بدین
    اول اینکه تو بازه تابستان طبق چیزی که از کلیپ های مشاوره ایش متوجه شدم دهم رو کار میکنه فقط
    میخواستم بدونم تو مهر بازم میاد رو دهم و نیم سال اول دوازدهم؟ یعنی بازم برمیگرده رو مباحث دهم طبق آزمون ها؟ سوالم اینه مثلا چرا یازدهم رو تو تابستون قرار نداده
    سوال دیگم اینکه که شما واقعا دیگه نیاز به کتاب کمک آموزشی ندارین ؟ استفاده نکردین یعنی؟ چون میگن تست های زیادی داره تو طول دوره
    و اینکه شما پیشنهادتون چیه چجوری ازش استفاده کنیم
    ایا به صورت همین ترتیب خودش پیش بریم که اول دهم؟
    یا تغییراتی تو اولویت خوندن مباحث ایجاد کنیم
    @بچه_های_تجربی_راه_ابریشم
    @بچه-های_ریاضی_راه_ابریشم

mahdi shokryM mahdi abdollahpourM 2 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • hayahoo fhH hayahoo fh

سلام دوستان سوالاتی راجب راه ابریشم داشتم ممنون میشم تجربه هاتونوختیارم قرار بدین
      اول اینکه تو بازه تابستان طبق چیزی که از کلیپ های مشاوره ایش متوجه شدم دهم رو کار میکنه فقط
      میخواستم بدونم تو مهر بازم میاد رو دهم و نیم سال اول دوازدهم؟ یعنی بازم برمیگرده رو مباحث دهم طبق آزمون ها؟ سوالم اینه مثلا چرا یازدهم رو تو تابستون قرار نداده
      سوال دیگم اینکه که شما واقعا دیگه نیاز به کتاب کمک آموزشی ندارین ؟ استفاده نکردین یعنی؟ چون میگن تست های زیادی داره تو طول دوره

mahdi shokryM آفلاین
      mahdi shokryM آفلاین
      mahdi shokry

hayahoo fh سلام دوست عزیز 🌷
      تو تابستون ، طرح جمع بندی پایه رو داره راه ابریشم .
      یعنی دهم و یازدهم رو پش مطالعه خواهید کرد .
      اگر نتونستید ، تو تابستون مطالعه کنید ، در سال دوازدهم ، ترم اول کل دهم و نصف دوازدهم
      و در ترم دوم کل یازدهم و نصفه دوم دوازدهم رو مطالعه خواهید کرد .
      اما کمی حجم بیشتر میشه.
      کاملا راه ابریشم کامله ، هم کنکور و کتاب درسی .
      شما رو از منابع دیگه بی نیاز میکنه .
      و در کل راه ابریشم سه پایه دهم ، یازدهم و دوازدهم تحت پوشش خواهد داده شد .
      موفق باشید 🌺🌷

hayahoo fhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • مجید کوهپیما 0م آفلاین
        مجید کوهپیما 0م آفلاین
        مجید کوهپیما 0
        دانش آموزان آلاء

حتما از تابستون شروع کن و پایه روببند تا در طی سال تحصیلی فقط دوازدهم رو داشته باشی که برات راحت تر باشه تا دیگه طی سال وقتتو بزاری رو خوندن و مرور بجای فیلم دیدن چون اگه بخوای همشو بزاری برای شروع از مهر ماه حجم فیلم ها زیاد هست و نمیتونی کامل راه ابریشم رو تموم کنی
        با برنامه ای که برای تابستون میدن پیش برو حتما

hayahoo fhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • mahdi shokryM mahdi shokry

hayahoo fh سلام دوست عزیز 🌷
          تو تابستون ، طرح جمع بندی پایه رو داره راه ابریشم .
          یعنی دهم و یازدهم رو پش مطالعه خواهید کرد .
          اگر نتونستید ، تو تابستون مطالعه کنید ، در سال دوازدهم ، ترم اول کل دهم و نصف دوازدهم
          و در ترم دوم کل یازدهم و نصفه دوم دوازدهم رو مطالعه خواهید کرد .
          اما کمی حجم بیشتر میشه.
          کاملا راه ابریشم کامله ، هم کنکور و کتاب درسی .
          شما رو از منابع دیگه بی نیاز میکنه .
          و در کل راه ابریشم سه پایه دهم ، یازدهم و دوازدهم تحت پوشش خواهد داده شد .
          موفق باشید 🌺🌷

hayahoo fhH آفلاین
          hayahoo fhH آفلاین
          hayahoo fh
          دانش آموزان آلاء

mahdi shokry سلام ممنون که جواب دادین یعنی هم دهم و هم یازدهم ؟ اخه من همونطور که گفتم از قسمت کلیب های مشاوره ای و برنامه مطالعاتی دیدم که فقط دهم رو برای تابستون قرار داده بودن یازدهم نبود
          اگه اینطوریه که شما میگین خوبه
          و اینکه حتی بچه های پشت کنکوری هم بازم نیاز به منابع کمک اموزشی پیدا نمیکن با توجه به اینکه کمی فرصت باز تره؟

مجید کوهپیما 0م 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • hayahoo fhH hayahoo fh

mahdi shokry سلام ممنون که جواب دادین یعنی هم دهم و هم یازدهم ؟ اخه من همونطور که گفتم از قسمت کلیب های مشاوره ای و برنامه مطالعاتی دیدم که فقط دهم رو برای تابستون قرار داده بودن یازدهم نبود
            اگه اینطوریه که شما میگین خوبه
            و اینکه حتی بچه های پشت کنکوری هم بازم نیاز به منابع کمک اموزشی پیدا نمیکن با توجه به اینکه کمی فرصت باز تره؟

مجید کوهپیما 0م آفلاین
            مجید کوهپیما 0م آفلاین
            مجید کوهپیما 0
            دانش آموزان آلاء

hayahoo fh بستگی به خودت داره
            خودت میدونی که هر چی بیشتر تست کار کنی و منابع مختلفی رو مطالعه کنی و تست بزنی سرعت و دقتت بیشتر میشه
            تست های راه ابریشم خودش یه منبع هست که کامل و عالیه ولی اگه بتونی منابع دیگه هم کارکنی که خیلی عالیه
            همه چی بستگی به خودت داره

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • مجید کوهپیما 0م مجید کوهپیما 0

حتما از تابستون شروع کن و پایه روببند تا در طی سال تحصیلی فقط دوازدهم رو داشته باشی که برات راحت تر باشه تا دیگه طی سال وقتتو بزاری رو خوندن و مرور بجای فیلم دیدن چون اگه بخوای همشو بزاری برای شروع از مهر ماه حجم فیلم ها زیاد هست و نمیتونی کامل راه ابریشم رو تموم کنی
              با برنامه ای که برای تابستون میدن پیش برو حتما

hayahoo fhH آفلاین
              hayahoo fhH آفلاین
              hayahoo fh
              دانش آموزان آلاء

مجید کوهپیما 0 نظر خودمم همین بود ولی تو برنامه مطالعاتی دیدم که فقط دهم رو برای تابستون قرار داده بودن برای همین مردد شدم یعنی برنامه تابستون دهم و یازدهمه؟

مجید کوهپیما 0م 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • hayahoo fhH hayahoo fh

مجید کوهپیما 0 نظر خودمم همین بود ولی تو برنامه مطالعاتی دیدم که فقط دهم رو برای تابستون قرار داده بودن برای همین مردد شدم یعنی برنامه تابستون دهم و یازدهمه؟

مجید کوهپیما 0م آفلاین
                مجید کوهپیما 0م آفلاین
                مجید کوهپیما 0
                دانش آموزان آلاء

hayahoo fh
                دوست عزیز شیوه تدریس راه ابریشم جامع هست و سه پایه رو باهم پیش میبرم یعنی دهم و یازدهم و دوازدهم با هم
                به عنوان مثال در زیست راه ابریشم فرسنگ اول فصل یک و دو دهم و یک گفتار از دوازهم
                فرسنگ دوم دو درس یک و دو از یازدهم و فصل یک دوازدهم
                یعنی اینطوریه که توی همه فرسنگ ها یه قسمتی از دوازدهم هست
                ولی دهم و یازدهم به صورت یکی در میون اونم به صورت ۲درس میان در فرسنگ ها مثلا تو فرسنگ اول دهم هست و توی فرسنگ دوم یازدهم دوباره توی فرسنگ سوم دهم و توی فرسنگ چهارم یازدهم و همینجوری پیش میره تا فرسنگ نهم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • hayahoo fhH hayahoo fh

mahdi abdollahpourM آفلاین
                  mahdi abdollahpourM آفلاین
                  mahdi abdollahpour

hayahoo fh سلام
                  سعی کن اگه راه ابریشمو گرفتی حتما جزواتشو از اول تهیه کن تا هر ماه وقتت نره برای پرینت جزوه ها - اگه کتابشو گرفتی که بهترم میشه

سعی کن تموم فیلم های پایه رو تابستون تموم کنی و جزوه هاتو نکته نویسی کنی و برای سال تحصیلی اماده کنی و در طول سال تحصیلی فقط فیلم های پایه 12 رو ببینی و پایه رو با جزوه پیش بری
                  اگه نکنی طول سال میتونم بگم برات جهنم میشه چون نمیرسونی هم پایه بخونی هم دوازدهم.... چون حجمش زیاده و وقتت کم

اگه با ازمون های ازمایشی پیش میری و عقب افتادی سعی کن عقب افتادگی ها رو بزاری کنار و با برنامه ازمون پیش بری چون بعد وقتی زمان جبرانی میاد با چاپار ها میتونی خودتو برسونی و جبران کنی ... ولی از ازمون عقب بیوفتی و بخوایی همه رو بخونی تا جا نمونی ....هم بخاطر حجم بالا نمیتونی هم بیشتر عقب میوفتی

و اینکه در کل یه نقدی هم به آلا هست که صادق الوعده نیست و دیر به وعده هاش عمل میکنی چون راه ابریشم دو سه ساله متولد شده و هی دارن تکمیلش میکنن
                  از نظر مال هم اگه مشکل داشتی تونستی طرح پرچم بگیر نشدم برو صفرتاصدنگاه کن و بیخیال راه ابریشم شو
                  اینا جزئی از تجربیات راه ابریشمی بود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • مجید کوهپیما 0م آفلاین
                    مجید کوهپیما 0م آفلاین
                    مجید کوهپیما 0
                    دانش آموزان آلاء

نظر شخصی خودم درباره راه ابریشم اینه که تابستون از توی فرسنگ ها تمام فیلم های دهم و یازدهم روببین و جزواتتو تکمیل کن و طی سال پایه رو با جزواتت پیش برو و فیلم های دوازدهم رو ببین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • monirsM monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جا‌به‌جا کرد
                    پاسخ
                    • پاسخ به عنوان موضوع
                    وارد شوید تا پست بفرستید
                    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                    • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                    • اولین پست
                      آخرین پست
                    0