آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟
-
من که خسته شدم از سوال کردن و جواب «به زودی» شنیدن
نظرتون راجب رونمایی خیلی دیر از همایش آرش چیه؟!
شما هم مثل من، جواب های تکراری شنیدین؟!sohrab
@M-an
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@مدیر-محصول-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
M monirs این موضوع را از آرش جابهجا کرد
-
@M-an
@مدیر-محصول-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
Ali Malti داداش همون حرفیه که اول بار زدن تا 26 اردیبهشت فرسنگ 9 طول میکشه از بعد 26 دیگه آرش میاد
Mohammad Lotfi 0 خب همه که طبق برنامه پیش نمیرن.!! ماهایی که طبق برنامه خودمون پیش میریم و الان فرسنگ ۹ تمام شده چی پس؟!
-
Mohammad Lotfi 0 خب همه که طبق برنامه پیش نمیرن.!! ماهایی که طبق برنامه خودمون پیش میریم و الان فرسنگ ۹ تمام شده چی پس؟!
Matin Mousavi 1 منم این حرف و قبول دارم
منظورم این بود که زود تر از 26 نمیاد -
Matin Mousavi 1 منم این حرف و قبول دارم
منظورم این بود که زود تر از 26 نمیادMohammad Lotfi 0 بله. به نظر منم بعد ۲۶ اردیبهشت میاد چون بودجه بندی فرسنگ ۹ تا ۲۶ ادامه داره
-
Mohammad Lotfi 0 بله. به نظر منم بعد ۲۶ اردیبهشت میاد چون بودجه بندی فرسنگ ۹ تا ۲۶ ادامه داره
Matin Mousavi 1 تازه تا میان کد تخفیف بدن و بچهها بخرن و جزوه پرینت بگیرن احتمالا تا 1 خرداد طول بکشه
-
Matin Mousavi 1 تازه تا میان کد تخفیف بدن و بچهها بخرن و جزوه پرینت بگیرن احتمالا تا 1 خرداد طول بکشه
Mohammad Lotfi 0 خدا اینجوری خیلی دیر میشه
-
اینکه۲۶اردیبهشت به بعد رونمایی میشه بخاطر فرسنگ ۹راه ابریشم،دلیل منطقی نیست شاید کسی زودتر تموم کرده یا شاید اصلا راه ابریشم نداره، کاش لاقل کد تخفیف رو میدادن که هزینه رو میدونستیم تهیه میکردیم بعد از ۲۷اردیبهشت شروع میشد،اخه کدتخفیفم تاریخ انقضا داره تا هزینه رو تهیه کنیم برنامه شروع شده و کدتخفیف نامعتبر
-
به نظرم باید یکم بیشتر صبر کنیم مگه نه؟
@M-an
sohrab -
اینکه۲۶اردیبهشت به بعد رونمایی میشه بخاطر فرسنگ ۹راه ابریشم،دلیل منطقی نیست شاید کسی زودتر تموم کرده یا شاید اصلا راه ابریشم نداره، کاش لاقل کد تخفیف رو میدادن که هزینه رو میدونستیم تهیه میکردیم بعد از ۲۷اردیبهشت شروع میشد،اخه کدتخفیفم تاریخ انقضا داره تا هزینه رو تهیه کنیم برنامه شروع شده و کدتخفیف نامعتبر
Maryam Esmaeli منم دقیقا همین رو بهشون گفتم
گفتم لااقل کدتخفیف رو زودتر بفرستید تا ما قبل از شروع برنامه، جزوه رو پرینت بگیریم ولی باز هم جواب دادن به زودی -
اول سال قرار نبود آرش رو رایگان بدن به ابریشیمیا؟
-
اول سال قرار نبود آرش رو رایگان بدن به ابریشیمیا؟
Haj Arian Kabir اون برای پارسال بود و برای زیست
-
به نظرم باید یکم بیشتر صبر کنیم مگه نه؟
@M-an
sohrabSadegh Abbasian چاره دیگهای داری؟!!
-
monirs شما اطلاعی ندارین در مورد همایش؟!
بهشون منتقل کنین، لااقل کدتخفیف رو تا امروز و فردا دیگه نهایت بفرستنAli Malti در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
بهشون منتقل کنین، لااقل کدتخفیف رو تا امروز و فردا دیگه نهایت بفرستنسلام در مورد همایش آرش اطلاعرسانی میشه در زمان مناسب خودش، نگران نباشید.
میتونید داخل کانال آموزش مجازی آلاء (https://t.me/alaa_sanatisharif) هم عضو بشید تا از اخبار مربوط به همایش و کدهای تخفیف دور نمونید. -
Ali Malti در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
بهشون منتقل کنین، لااقل کدتخفیف رو تا امروز و فردا دیگه نهایت بفرستنسلام در مورد همایش آرش اطلاعرسانی میشه در زمان مناسب خودش، نگران نباشید.
میتونید داخل کانال آموزش مجازی آلاء (https://t.me/alaa_sanatisharif) هم عضو بشید تا از اخبار مربوط به همایش و کدهای تخفیف دور نمونید.monirs میشه لطفا ی تاریخ دقیق بگید؟
-
50%تخفیف برای همه هست برای راه ابریشمی هاچقدره؟
@M-an -
@M-an
@مدیر-محصول-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@Ali-Maltiمنم همینطور
-
Haj Arian Kabir اون برای پارسال بود و برای زیست
Matin Mousavi 1