زیست دهم
-
سلام به همه آلایی های گل
یه سوال $ بنظرتون تا اول خرداد میشه کتاب رتبه ساز زیست دهم را جمع کرد؟(فقط فصل ۴ و ۵و۶) -
سلام به همه آلایی های گل
یه سوال $ بنظرتون تا اول خرداد میشه کتاب رتبه ساز زیست دهم را جمع کرد؟(فقط فصل ۴ و ۵و۶)Yasin Noruzi سلام دوست عزیزباید ببینی کششو داری یعنی منظورم ساعت مطالعاتیت به حدی هست که یه ماهه۳فصل رو جمعبندی کنی شما حداقل باتوجه به زیاد یاکم بودن فصول کتاب ساعت مطالعاتیتو باهاش منطبق کنی یعنی چی یعنی بگی من تلاش میکنم من میتونم هیچ چیزی برای من نشدنداره وتویک ماه به خودم قول میدم که جمعبندی کنم تنهااستفاده که توی دوران جمعبندی بدردکنکوری هامیخوره
۱)خلاصه نویسی ورمزوکدگذاری
۲)مرورمداوم برای جلوگیری ازفراموش کردن مطالب
۳)مرورتست زیاد وحل تست های بیشترکه اگر موضوعی رو مفهومی یاتشریحی متوجه نشدی تو تست زدن شک نکن متوجه میشی
۴)داشتن اعتمادبه نفس وغلبه براسترس ونگاه کردن به پله های موفقیت درآینده ورسیدن به هدف وارزوت برای انگیزه گرفتن
۵)توکل به خداومفهومی خوندن که کل مطالب رو یادبگیری حفظ کردن درکنکورملاک نیست مهم یادگرفتنه تو اگر یادنگیری هیچ کتابی هیچ تستی بدردت نمیخوره پس مفهومی بخون یایادبگیری حفظ نکن هیچوقت -
Yasin Noruzi سلام دوست عزیزباید ببینی کششو داری یعنی منظورم ساعت مطالعاتیت به حدی هست که یه ماهه۳فصل رو جمعبندی کنی شما حداقل باتوجه به زیاد یاکم بودن فصول کتاب ساعت مطالعاتیتو باهاش منطبق کنی یعنی چی یعنی بگی من تلاش میکنم من میتونم هیچ چیزی برای من نشدنداره وتویک ماه به خودم قول میدم که جمعبندی کنم تنهااستفاده که توی دوران جمعبندی بدردکنکوری هامیخوره
۱)خلاصه نویسی ورمزوکدگذاری
۲)مرورمداوم برای جلوگیری ازفراموش کردن مطالب
۳)مرورتست زیاد وحل تست های بیشترکه اگر موضوعی رو مفهومی یاتشریحی متوجه نشدی تو تست زدن شک نکن متوجه میشی
۴)داشتن اعتمادبه نفس وغلبه براسترس ونگاه کردن به پله های موفقیت درآینده ورسیدن به هدف وارزوت برای انگیزه گرفتن
۵)توکل به خداومفهومی خوندن که کل مطالب رو یادبگیری حفظ کردن درکنکورملاک نیست مهم یادگرفتنه تو اگر یادنگیری هیچ کتابی هیچ تستی بدردت نمیخوره پس مفهومی بخون یایادبگیری حفظ نکن هیچوقتHaniyeh Ahmadi تشکر
-
Haniyeh Ahmadi تشکر
Yasin Noruzi خواهش میکنم