استرس
-
سلام بچه ها
خسته نباشید
بچه ها من هرچی داریم به کنکور نزدیک تر میشیم هی داره استرسم بیشتر و بیشتر میشه کیفیت درس خوندنم به شدت افت پیدا کرده و اصلا خواب درستی ندارم
به نظر شما چکار کنم ؟کسی میتونه بهم یه راهکار خوب بده
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا -
کنکور فقط یک امتحان جامع از سه پایه برای ورود به دانشگاه مثل امتحان خرداد برای ورود به پایه دیگه و اینکه این دنیا فانیه زیاد دل نبند
-
کنکور فقط یک امتحان جامع از سه پایه برای ورود به دانشگاه مثل امتحان خرداد برای ورود به پایه دیگه و اینکه این دنیا فانیه زیاد دل نبند
mahdi komari از شکست خوردنش میترسم
-
سلام
ساعتای باکس های مطالعاتیت رو کم کن مثلا هر نیم ساعت یا 45 دقیقه یه استراحت 10 دقیقه ای
زیاد به خودت فشار نیار که اذیت بشی
تلقین های پوچم بذار کنار
تکنیک پومودورو هم جوابه... -
kimia ghalandari82 بابا شکست خوردنش هم چیزی نیست. باید قوی باشی و برای سال دیگه تلاش کنی. ماهایی که سربازی هم داریم و امسال هم آخرین فرستمونه اینقدر خیالی نیست
-
kimia ghalandari82 بابا شکست خوردنش هم چیزی نیست. باید قوی باشی و برای سال دیگه تلاش کنی. ماهایی که سربازی هم داریم و امسال هم آخرین فرستمونه اینقدر خیالی نیست
Matin Mousavi 1 اصلا حتی نمیتونم بهش فک کنم واسه سال دیگه
-
Matin Mousavi 1 یک سال یه چشم به هم زدن تموم میشه و دوباره سال بعد میاد. عین برق و باد میگذره.
-
kimia ghalandari82 سال اولتونه؟؟
-
kimia ghalandari82 سال اولتونه؟؟
Matin Mousavi 1 خیر دوم
-
kimia ghalandari82 اگه نتایج بد هم بشه. همون چند روز اوله یه کم ناراحت میشی و گریه هم شاید باشه ولی عادی میشه براتون
-
Matin Mousavi 1 خیر دوم
kimia ghalandari82 لااقل خوبه که خیالی برای سربازی ندارید. لامصب خودش استرس رو دوچندان میکنه
-
kimia ghalandari82 لااقل خوبه که خیالی برای سربازی ندارید. لامصب خودش استرس رو دوچندان میکنه
Matin Mousavi 1 کاش من فقط استرس سربازی داشتم
-
kimia ghalandari82 به خدا الان اینجوری میگید. اصلا یه حس بدی به آدم میده. ولی باید فکر هیچی رو نکنی. و بدونید که
خدا هست
-
kimia ghalandari82 به خدا الان اینجوری میگید. اصلا یه حس بدی به آدم میده. ولی باید فکر هیچی رو نکنی. و بدونید که
خدا هست
Matin Mousavi 1 توکل برخدا
استرس واقعا دیوونم کرده -
kimia ghalandari82 با خدا خیلی راحت حرف بزنید. به خودش قسم خیلی راحت میشید.
-
kimia ghalandari82 این طبیعیه باید باهاش کنار بیای اما کنکور خیلی چیز خاصی نیست خدا به مافیای کنکور لعنت کنه که میخوره و استرسش رو می زاره تو دانش آموزا
-
kimia ghalandari82 این طبیعیه باید باهاش کنار بیای اما کنکور خیلی چیز خاصی نیست خدا به مافیای کنکور لعنت کنه که میخوره و استرسش رو می زاره تو دانش آموزا
mahdi komari واقعا