آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟
-
زیبا بری 0
جداعه پولی@Haj-Arian- اع ممنون
-
@آرمان-میرانی فعلا تخفیف برا راه ابریشمی ها نیومده
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1
برای همه تخفیف 60 درصد داره پس برای راه ابریشمی ها نباید تخفیف کمتر از90 درصد تخفیف داشته باشه -
Matin Mousavi 1
برای همه تخفیف 60 درصد داره پس برای راه ابریشمی ها نباید تخفیف کمتر از90 درصد تخفیف داشته باشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آرمان-میرانی
بیگ لایک -
@آرمان-میرانی
تک درس تخفیف ۵۰ نداره؟نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHaj Arian Kabir داره الان که
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
روی تتا هم تخفیف قرار میگیره؟
-
تجربینوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط زیبا بری 0 انجام شده
..ارش آمد منتهی ای کاش یکم حداقل ۷۵ درصد تخفیف داشت تا میتونستم بخرم برا راه ابریشمیا منتها ۷۰ درصده......
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ارش معرفی شد دیگه. http://alaa.tv/3qspwor
-
..ارش آمد منتهی ای کاش یکم حداقل ۷۵ درصد تخفیف داشت تا میتونستم بخرم برا راه ابریشمیا منتها ۷۰ درصده......
زیبا بری 0 فیزیک اقای طلوعی چرا تخفیف نداره؟ برا شما هم همینجوریه؟
-
حسن نیسی در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
آره برامنم
-
-
انصافا آرش شیمی نیاز به حل سوالات در حد کنکور ۹۹ و ۱۴۰۰ داره
سطحی که در نظر گرفته شده در حد ۹۸ هستنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHaj Arian Kabir میشه منو دنبال کنید؟ سوال داشتم چت بپرسم
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسن نیسی فقط یکی استاد کازرانیان تخفیف داره
-
پس آزمونا و پیش آزمونای طلوعی که نیومد
چاپار طلوعی هم ممتشر نشد
تست های جدید هم حل نشدن بعضیاشون
@ادمیندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلی دلمون رو صابون زده بودیم که الان آلاء برای هر درسی تخفیف 80 درصدی میده(چون هر بار که میپرسیدیم میگفتن تخفیف های بسیار ویژه به ابریشمی ها داده میشه)
اما الان با دیدن این قیمت های نجومی واقعا توان خرید ندارم -
کلی دلمون رو صابون زده بودیم که الان آلاء برای هر درسی تخفیف 80 درصدی میده(چون هر بار که میپرسیدیم میگفتن تخفیف های بسیار ویژه به ابریشمی ها داده میشه)
اما الان با دیدن این قیمت های نجومی واقعا توان خرید ندارمنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Malti خیلی ضایع هست قیمت بدون تخفیف اش اندازه راه ابریشم هست
-
Ali Malti خیلی ضایع هست قیمت بدون تخفیف اش اندازه راه ابریشم هست
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آرمان-میرانی من انگار یه سطل آب روی سرم ریختم
کلی منتظر موندیم که آرش بیاد و شروع کنیم جمع بندی رو اما الان ... -
@آرمان-میرانی من انگار یه سطل آب روی سرم ریختم
کلی منتظر موندیم که آرش بیاد و شروع کنیم جمع بندی رو اما الان ...نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Malti قیمت اولیه رو بالا گفتن که بعد بگن تخفیف دادیم
-
کلی منتظر موندیم که آرش بیاد و شروع کنیم جمع بندی رو اما الان ...نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Malti بعد هم خبر اومده این کد ها برای بقیه هم ارسال شده فقط اسمش برای راه ابریشمی ها بوده
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاشکی حداقل تخفیف تک درس اش خوب بود
-
اما الان با دیدن این قیمت های نجومی واقعا توان خرید ندارماین پست پاک شده! -
کلی منتظر موندیم که آرش بیاد و شروع کنیم جمع بندی رو اما الان ...نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Malti من جات بودم با نصف همین پول میرفتم دوتا کتاب تست میخریدم و کارمو انجام میدادم