آبسزیک اسید
-
سلام دوستان
به نظرتون این جمله درسته یا غلط؟صورت تست:
هورمون گیاهی ابسزیک اسید،میتواند در بروز کدام موارد زیر نقش داشته باشد ؟۱. افزایش مقاومت گیاه در هنگام کاهش مقدار رطوبت خاک و متوقف شدن رشد رویانِ دانه غلات
:(
ممنون میشم کمک کنید -
Sara_R قسمت دوم جمله درسته اون قسمت اپل چون گفته خام یکم جمله رو مسکوک کرده چون ابسیزیک اسید روزنه هارو میبنده و با خاک.....
-
Sara_R قسمت دوم جمله درسته اون قسمت اپل چون گفته خام یکم جمله رو مسکوک کرده چون ابسیزیک اسید روزنه هارو میبنده و با خاک.....
Mahan Xodayi 2
خو رطوبت خاک کم شه یعنی محیط خشکه
که خو ابسزیک هم ماله خشکیا اینا بود
جمله درسته می دونید مشکلم اینکه
گفته توقف
الان نمتونم عکس بدم
توی کتاب همونجا که ابسزیکو میگه
خط اخرش میگه کاهش
نمیدونم اشتباه فهمیدمش یا چی
در کل مشکلم با کلمه توقفه
نظرتون؟ -
Mahan Xodayi 2
خو رطوبت خاک کم شه یعنی محیط خشکه
که خو ابسزیک هم ماله خشکیا اینا بود
جمله درسته می دونید مشکلم اینکه
گفته توقف
الان نمتونم عکس بدم
توی کتاب همونجا که ابسزیکو میگه
خط اخرش میگه کاهش
نمیدونم اشتباه فهمیدمش یا چی
در کل مشکلم با کلمه توقفه
نظرتون؟Sara_R نخ رشد رویان رو متوقف میکنه کاهش نمیده که
-
Sara_R نخ رشد رویان رو متوقف میکنه کاهش نمیده که
Mahan Xodayi 2
ببیید این عینا جمله کتابهبه طور کلی این تنظیم کننده رشد گیاهان را در پاسخ به شرایط نامساعد کاهش می دهد
-
Mahan Xodayi 2
ببیید این عینا جمله کتابهبه طور کلی این تنظیم کننده رشد گیاهان را در پاسخ به شرایط نامساعد کاهش می دهد
Sara_R بله در پایخ به شرایط کاهش میدهد ولی رشد رویان رو چون نمیزاره نور و اکسیژن بهش برسه متوقف میکنه کلا....
-
Sara_R بله در پایخ به شرایط کاهش میدهد ولی رشد رویان رو چون نمیزاره نور و اکسیژن بهش برسه متوقف میکنه کلا....
Mahan Xodayi 2 اها من رویان و با گیاه اشتب گرفتم درسته؟
-
Mahan Xodayi 2 اها من رویان و با گیاه اشتب گرفتم درسته؟
Sara_R بله در گیاه چون روزنه فقط نگخبان نیست میگیم کاهش ولی در رویان کلا قصیه رو کنسل میکنه
-
Sara_R بله در گیاه چون روزنه فقط نگخبان نیست میگیم کاهش ولی در رویان کلا قصیه رو کنسل میکنه
Mahan Xodayi 2 ممنونم
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 ممنونم
Sara_R خواهش میکنم