روبیسکو
-
Mahan Xodayi 2 آره حق باشماست
@Alzahra-Daftar راجب باقی گزینه ها نظری ندارین?
-
سلام
لطفا فقط گزینه مورد نظرتون رو تحلیل کنید،چون بنظر خودم همه گزینه ها درستن تله گزینه صحیح رو میخوام در واقع

تجربیا
@سمیه-صادقلو
Matin Mousavi 1
@Alzahra-DaftarMahan Xodayi 2 درود. به نظرم گزینه ۲ پاسخه.
با رد گزینه میتونم براتون بگم و توضیح بدم. ولی حالا چون گفتید گزینه مورد نظرم رو تحلیل کنم، در گزینه دو اون اسید های سه کربنه که از تجزیه ترکیب ناپایدار ۶ کربنه ایجاد میشن، الکترون و پروتون فکر نکنم بگیرن تا به اسید سه کربنه تبدیل بشن. حالا این نظر منه و خب کتاب هیچ حرفی در این مورد نزده. فقط گفته و در نهایت این اسید های سه کربنه به قند سه کربنه تبدیل میشن و همین دیگه هیچی نگفته -
سلام
لطفا فقط گزینه مورد نظرتون رو تحلیل کنید،چون بنظر خودم همه گزینه ها درستن تله گزینه صحیح رو میخوام در واقع

تجربیا
@سمیه-صادقلو
Matin Mousavi 1
@Alzahra-DaftarMahan Xodayi 2 گزینه ی ۲ رو مخمه ☹️
-
Mahan Xodayi 2 درود. به نظرم گزینه ۲ پاسخه.
با رد گزینه میتونم براتون بگم و توضیح بدم. ولی حالا چون گفتید گزینه مورد نظرم رو تحلیل کنم، در گزینه دو اون اسید های سه کربنه که از تجزیه ترکیب ناپایدار ۶ کربنه ایجاد میشن، الکترون و پروتون فکر نکنم بگیرن تا به اسید سه کربنه تبدیل بشن. حالا این نظر منه و خب کتاب هیچ حرفی در این مورد نزده. فقط گفته و در نهایت این اسید های سه کربنه به قند سه کربنه تبدیل میشن و همین دیگه هیچی نگفتهMatin Mousavi 1 چرا دیگه در حین تبدیل اسید به قند حاملین الکترون بهشون الکترون میدن و هیدروژن یک بار مثبت که همون پروتونه پس دو هم ص هست
-
Mahan Xodayi 2 گزینه ی ۲ رو مخمه ☹️
@Alzahra-Daftar توضیح دادم دو رو اونم درسته
-
Matin Mousavi 1 چرا دیگه در حین تبدیل اسید به قند حاملین الکترون بهشون الکترون میدن و هیدروژن یک بار مثبت که همون پروتونه پس دو هم ص هست
Mahan Xodayi 2 نه آخه کتاب اشاره ای هم حتی نکرده. نمیدونم اینو چه طور درست گرفته😑
-
Mahan Xodayi 2 درود. به نظرم گزینه ۲ پاسخه.
با رد گزینه میتونم براتون بگم و توضیح بدم. ولی حالا چون گفتید گزینه مورد نظرم رو تحلیل کنم، در گزینه دو اون اسید های سه کربنه که از تجزیه ترکیب ناپایدار ۶ کربنه ایجاد میشن، الکترون و پروتون فکر نکنم بگیرن تا به اسید سه کربنه تبدیل بشن. حالا این نظر منه و خب کتاب هیچ حرفی در این مورد نزده. فقط گفته و در نهایت این اسید های سه کربنه به قند سه کربنه تبدیل میشن و همین دیگه هیچی نگفته -
Mahan Xodayi 2 نه آخه کتاب اشاره ای هم حتی نکرده. نمیدونم اینو چه طور درست گرفته😑
Matin Mousavi 1 اقا چرا در کالوین این اکسایش حامل رو نشون داده
-
@Alzahra-Daftar خب تبدیل میشه اسید به قند در اثر کاهش یافتن و مصرف تنرژی به قند تبدیل میشود
-
Mahan Xodayi 2
ببینید فقط فسفاتش رو نشون داده -
@Alzahra-Daftar خب تبدیل میشه اسید به قند در اثر کاهش یافتن و مصرف تنرژی به قند تبدیل میشود
Mahan Xodayi 2 آره ولی اسیدمون هم تک فسفاته بوده
-
Mahan Xodayi 2 خب یک و چهار هم من دلیل براتون میارم که درست هستن
-
Mahan Xodayi 2
ببینید فقط فسفاتش رو نشون دادهMatin Mousavi 1 خب اون فسفات مال آ.ت.پ هست دراثر اون NADPH که تبدیل شده به NADP+ چه اتفاقی افتاده؟؟؟خب اکسایش پیدا کرده دیگه و قبلا هم فرمولشو نشون داده که هیدروژنم میده
-
Mahan Xodayi 2 آره ولی اسیدمون هم تک فسفاته بوده
@Alzahra-Daftar بله اینم گفته تک فسفات
-
Mahan Xodayi 2 خب یک و چهار هم من دلیل براتون میارم که درست هستن
Matin Mousavi 1 باریک من دلیل چهارو میارم یکم میارم ولی گفته یک غلطه:////
و من در عجبم😶 -
@Alzahra-Daftar بله اینم گفته تک فسفات
Mahan Xodayi 2 بله
منظورم اینکه جدشم تک فسفاته بوده و این هم تک فسفاته هست نه اینکه شده -
Matin Mousavi 1 خب اون فسفات مال آ.ت.پ هست دراثر اون NADPH که تبدیل شده به NADP+ چه اتفاقی افتاده؟؟؟خب اکسایش پیدا کرده دیگه و قبلا هم فرمولشو نشون داده که هیدروژنم میده
Mahan Xodayi 2 بله اینو میدونم ولی خب کتاب نگفته که پروتون و الکترونی رو که آزاد میکنه رو اسید سه کربنی میگیره که بشه قند! گفته؟ توی شکل هم نشون نداده
-
Mahan Xodayi 2 بله
منظورم اینکه جدشم تک فسفاته بوده و این هم تک فسفاته هست نه اینکه شده@Alzahra-Daftar اهان ن اینجوری نمیشه گیر داد چون این تبدیل اسید به قند رو گفته بنظرم
-
@Alzahra-Daftar اهان ن اینجوری نمیشه گیر داد چون این تبدیل اسید به قند رو گفته بنظرم
Mahan Xodayi 2 نمیدونم 🤷♀️🤷♀️
-
Mahan Xodayi 2 بله اینو میدونم ولی خب کتاب نگفته که پروتون و الکترونی رو که آزاد میکنه رو اسید سه کربنی میگیره که بشه قند! گفته؟ توی شکل هم نشون نداده
Matin Mousavi 1 چرا نشون داده همون فلش چسبیده به چرخه یعنی همین دادن الکترون در ثانی گفته بودن عدد اکسایش کربن تغییر پیدا میکنه
پس اینحوری در تخمیر هم نمیشه گفت الکترون به الکل و لاکتات میدن