آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟
-
Ilya Mansouri بله فرستاده شده
-
فکر کنم کد تخفیف برای راه ابریشمی های امسال فقط ارسال میشه من مال پارسال هستم نه تفتان را دادن نه آرش را
-
آرش امسال برنامه داره؟
-
سید حسین قربانی 1 شما داشتید همایش فیزیک رو؟
تستاش فرقی با ابریشم دارن؟
توی نمونه که دیدم اکثرا تستای راه ابریشم بود.Mery Stetar
تستای ابریشمو داره ولی خب حالت نکته و تستی هست و جمع بندی -
Mery Stetar
تستای ابریشمو داره ولی خب حالت نکته و تستی هست و جمع بندیHaj Arian Kabir مفیده واقعا؟
چند ساعت وچند جلسه هست؟ -
فکر کنم کد تخفیف برای راه ابریشمی های امسال فقط ارسال میشه من مال پارسال هستم نه تفتان را دادن نه آرش را
احسان نوروزی کیوی منم پارسال خریدم ولی کد تخفیف تفتان بهم دادن ولی آرش نه
-
50%تخفیف برای همه هست برای راه ابریشمی هاچقدره؟
@M-anMaryam Esmaeli سلام
دو جور تخفیف برای محصول آرش وجود داره. یکی برای همه هست که کنار هر محصول داخل سایت درصد تخفیفش نوشته شده و دیگری برای دوستان راه ابریشمی هست که بصورت کد تخفیف براشون ارسال شده.
اگر راه ابریشمی هستید کد تخفیف باید براتون ارسال شده باشه. اگر نشده بهم بگید. -
@آرمان-میرانی
تک درس تخفیف ۵۰ نداره؟Haj Arian Kabir در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
@آرمان-میرانی
تک درس تخفیف ۵۰ نداره؟سلام
تک درسها تخفیف 40درصدی دارند.
تخفیف 50درصدی برای پک هست. -
@آرمان-میرانی منم پیش خودم میگفتم الان تخفیف 80 درصدی به تک تک درس ها داده میشه چون واقعا قیمت ها نجومیه (ما موسسات دیگه رو مسخره می کردیم اما این قیمت ها با اون ها تقریبا یکسان شده)
باز هم مثل همیشه پاسخگو نباشین
sohrab
@M-an
@مدیر-محصول-ابریشم
و لطفا شما هم monirs این تاپیک رو حذف نکنید
به خدا کار خاصی نمی کنیم فقط داریم انتقاد میکنیمAli Malti در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
@آرمان-میرانی منم پیش خودم میگفتم الان تخفیف 80 درصدی به تک تک درس ها داده میشه چون واقعا قیمت ها نجومیه (ما موسسات دیگه رو مسخره می کردیم اما این قیمت ها با اون ها تقریبا یکسان شده)
باز هم مثل همیشه پاسخگو نباشین
sohrab
@M-an
@مدیر-محصول-ابریشم
و لطفا شما هم monirs این تاپیک رو حذف نکنید
به خدا کار خاصی نمی کنیم فقط داریم انتقاد میکنیمغمگین شدم این رو گفتی ...
-
Maryam Esmaeli سلام
دو جور تخفیف برای محصول آرش وجود داره. یکی برای همه هست که کنار هر محصول داخل سایت درصد تخفیفش نوشته شده و دیگری برای دوستان راه ابریشمی هست که بصورت کد تخفیف براشون ارسال شده.
اگر راه ابریشمی هستید کد تخفیف باید براتون ارسال شده باشه. اگر نشده بهم بگید.monirs در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
Maryam Esmaeli سلام
اگر راه ابریشمی هستید کد تخفیف باید براتون ارسال شده باشه. اگر نشده بهم بگید.برای من ارسال نشده
لطفا پیگیری کنید خیلی واجبه
من همه ی راه ابریشم ها رو دارم -
روی تتا هم تخفیف قرار میگیره؟
Maryam Esmaeli در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
سلام در حال حاضر برای تتا تخفیفی در نظر گرفته نشده.
-
Maryam Esmaeli سلام
اگر راه ابریشمی هستید کد تخفیف باید براتون ارسال شده باشه. اگر نشده بهم بگید.monirs سلام وقتتون بخیر برای من هم کد تخفیف ارسال نشده
-
monirs لطفا بررسی کنید برای من کد تخفیف ارش فرستاده نشده با اینکه همه ی راه ابریشم ها رو دارم
-
Maryam Esmaeli سلام
اگر راه ابریشمی هستید کد تخفیف باید براتون ارسال شده باشه. اگر نشده بهم بگید.monirs سلام خسته نباشید برای بنده هم ارسال نشده
-
Ilya Mansouri در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
Ali Malti در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
Ilya Mansouri بله فرستاده شده
برای من فرستاده نشده
Ilya Mansouri سلام
کد ملی و شماره موبایلتون رو برام پیوی ارسال کنید. -
monirs خواهش میکنم رو تتا هم تخفیف ویژه راه ابریشمی ها بزارید من خیلی نیاز دارم لطفا
مرسی
-
سلام کسی میدونه که آرش پارسال را میشه امسال هم استفاده کرد یا مطالب قراره عوض بشه؟؟
@دانش-آموزان-آلاءاحسان نوروزی کیوی در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
سلام کسی میدونه که آرش پارسال را میشه امسال هم استفاده کرد یا مطالب قراره عوض بشه؟؟
@دانش-آموزان-آلاءسلام؛
بله میتونید استفاده کنید.
و اگر سال گذشته محصول رو تهیه کرده باشید هم بهصورت رایگان آپدیتها براتون اعمال میشه -
monirs خواهش میکنم رو تتا هم تخفیف ویژه راه ابریشمی ها بزارید من خیلی نیاز دارم لطفا
مرسی
مرسی
بهشون منتقل میکنم
-
Ilya Mansouri
Ali Reza Heidari
لطفا چتهاتون رو چک کنید. -
مرسی
بهشون منتقل میکنم
monirs
دروسی مثل ریاضی تجربی هم آرش و هم تایتان هنوز نیومده روی سایت
همچنین دروس عمومی آرش هم معرفی محصول
ممنون میشم اگه پیگیری کنید