هیستامین ایز ع بد از😶
-
سلام
کتاب میگه هیستامین باعث میشه نفوذ پذیری رگ بیشتر بشه....بعد از اونور میگه باعث میشه خروج خوناب بیشتر بشه.ابلفضلی من نمیدونم وقتی یه چیز باعث بشه یکی نفوذ پذیر بشه چطوری باید بریزه بیرون؟
وقتی میگیم قولِی بانی نفوذپذیریش زیاده ینی میکشه تووو دیگه درسته؟؟؟
حالا چطوری این قولِ بانی میریزه بیرون؟؟لطفا یکی هِلپی برسونه من دارم از دست میرم😂
-
سلام
کتاب میگه هیستامین باعث میشه نفوذ پذیری رگ بیشتر بشه....بعد از اونور میگه باعث میشه خروج خوناب بیشتر بشه.ابلفضلی من نمیدونم وقتی یه چیز باعث بشه یکی نفوذ پذیر بشه چطوری باید بریزه بیرون؟
وقتی میگیم قولِی بانی نفوذپذیریش زیاده ینی میکشه تووو دیگه درسته؟؟؟
حالا چطوری این قولِ بانی میریزه بیرون؟؟لطفا یکی هِلپی برسونه من دارم از دست میرم😂
@Mr-Wick نفوذ پذیری رو زیاد میکنه یعنی دیواره رو باز میکنه که مواد بیشتر و بزرگتری بتونن بیان و برن خب؟
حالا چون رگ فشار داره...جا تنگه...توش پره....وقتی بازش کنی خوناب میزنه بیرون دیگه چیزی نمیتونه بره تو رگ😂
مثل شیلنگ آبی که سوراخ شده باشه😂 -
@Mr-Wick نفوذ پذیری رو زیاد میکنه یعنی دیواره رو باز میکنه که مواد بیشتر و بزرگتری بتونن بیان و برن خب؟
حالا چون رگ فشار داره...جا تنگه...توش پره....وقتی بازش کنی خوناب میزنه بیرون دیگه چیزی نمیتونه بره تو رگ😂
مثل شیلنگ آبی که سوراخ شده باشه😂@Ali-Valicheki خب مرض داره که میکشه تو بعد میریزه بیرون؟😂😂😂
-
@Mr-Wick نمیکشه تو
میریزه بیرون😂 -
@Ali-Valicheki خب اولش گفته نفوذ پذیری رگ بیشتر میشه ینی خب باید مواد نفوذ کنن داخلش دا
غیر اینه؟ -
@Ali-Valicheki خب اولش گفته نفوذ پذیری رگ بیشتر میشه ینی خب باید مواد نفوذ کنن داخلش دا
غیر اینه؟@Mr-Wick غیر اینه😂
لفظش اینه
درواقع دیواره رو بیشتر باز میکنه که خوناب بریزه بیرون -
@Ali-Valicheki اوکی😶😂
حله گرفتم...
موشگیل نداریم
الان شوما میخوای خونه روخراب کُنی؟؟کی میخواد خراب کُنه؟
😂😂😂 -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Ali-Valicheki اوکی😶😂
حله گرفتم...
موشگیل نداریم
الان شوما میخوای خونه روخراب کُنی؟؟کی میخواد خراب کُنه؟
😂😂😂@Mr-Wick به خونه خرابی نمیرسه
هیستامین فقط در خونه رو باز میکنه😂😂 -
@Ali-Valicheki مرسی علی
تنک یو🌹🙏🏼 -
@Mr-Wick 🌼🙏🏻
-
@Ali-Valicheki میزنمتا😕😂
چه زودم ادیت زد😂😂