انتقال مواد در عرض ریشه
-
Sara_R در انتقال مواد در عرض ریشه گفته است:
sarvin Piri
ممنون میشم درباره سوال تاپیکم راهنمایی کنیدسلام .متوجه منظورتون نشدم .ولی اگه منظورتون روش انتقال مواد از عرض ریشه هست که به سه روشه ۱)انتقال عرض غشایی که در این حالت مواد از عرض غشای سلول عبور میکنن ۲)انتقال سیمپلاستی که انتقال مواد از یه سول به سلول مجاور از طریق پلاسمودسم هاست ۳)مسیر اپوپلاستی که تو اون حرکت مواد از فضای بین سلولی و دیواره سلول انجام میشه
sarvin Piri
ممنونم

به نظرتون مورد اخر این سوال درسته یا نه؟ -
sarvin Piri
ممنونم

به نظرتون مورد اخر این سوال درسته یا نه؟Sara_R در انتقال مواد در عرض ریشه گفته است:
sarvin Piri
ممنونم

به نظرتون مورد اخر این سوال درسته یا نه؟تو هیچ کدوم از این روش ها که گفتم کانال نقش نداره .تو روش اول که علت اصلی حرکت نیروی اسمزی هست .تو روش دوم منافذ پلاسمودسم نقش داره و تو روش سوم هم چسبی نقش داره .
-
sarvin Piri
ممنونم

به نظرتون مورد اخر این سوال درسته یا نه؟تو هیچ کدوم از این روش ها که گفتم کانال نقش نداره .تو روش اول که علت اصلی حرکت نیروی اسمزی هست .تو روش دوم منافذ پلاسمودسم نقش داره و تو روش سوم هم چسبی نقش داره .
sarvin Piri تو مسیر عرض غشایی اب از طریق کانال های پروتئینی عبور میکنه🤔
-
گزینه د درسته .چون فقط شامل مسیر عرض غشایی میشه که مواد از غشا عبور میکنن من درست متوجه روس سوال نشدم
-
گزینه د درسته .چون فقط شامل مسیر عرض غشایی میشه که مواد از غشا عبور میکنن من درست متوجه روس سوال نشدم
sarvin Piri اینجایی که علامت زدم

مگه فضای بین یاخته ای نیست؟
خو پس مگه عرض غشایی از فضای بین یاخته ای عبور نمیکنه؟ -

خو پس مگه عرض غشایی از فضای بین یاخته ای عبور نمیکنه؟Sara_R در انتقال مواد در عرض ریشه گفته است:

خو پس مگه عرض غشایی از فضای بین یاخته ای عبور نمیکنه؟ببینین من فقط اینو میدونم که تو عرض عشایی مواد از عرض غشا و دیواره عبور میکنه .اونم که علامت زدین دیواره نخستینه که نازکه به اب نفوذ پذیره و موار از این طریق میتونه از فصای بین ترکیبات شیمیایی دیواره هم رد شه.امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشین
-

خو پس مگه عرض غشایی از فضای بین یاخته ای عبور نمیکنه؟ببینین من فقط اینو میدونم که تو عرض عشایی مواد از عرض غشا و دیواره عبور میکنه .اونم که علامت زدین دیواره نخستینه که نازکه به اب نفوذ پذیره و موار از این طریق میتونه از فصای بین ترکیبات شیمیایی دیواره هم رد شه.امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشین
sarvin Piri دیگ اخرین سوالم😁💙
برای اپوپلاستی کتاب گفته عبور از فضای بین یاخته ها
ایا برای عبور عرض غشایی هم میگیم عبور از فضای بین یاخته ها؟ -
ایا برای عبور عرض غشایی هم میگیم عبور از فضای بین یاخته ها؟Sara_R در انتقال مواد در عرض ریشه گفته است:
ایا برای عبور عرض غشایی هم میگیم عبور از فضای بین یاخته ها؟تو مسیر اپوپلاستی مواد از دیواره سلولی و فضای بین سلولی عبور میکنن .موار وارد پروتوپلاست نمیشن.
-
ایا برای عبور عرض غشایی هم میگیم عبور از فضای بین یاخته ها؟تو مسیر اپوپلاستی مواد از دیواره سلولی و فضای بین سلولی عبور میکنن .موار وارد پروتوپلاست نمیشن.
sarvin Piri ممنونم💙🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
sarvin Piri ممنونم💙🌸