آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟
-
monirs خیلی ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم:
کد تخفیف ابریشمی ها برای همایش تایتان وجود نداره یا برای من نیامده؟Reza Estendi در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
monirs خیلی ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم:
کد تخفیف ابریشمی ها برای همایش تایتان وجود نداره یا برای من نیامده؟کد تخفیف بهصورت مجزا فقط برای تایتان وجود نداره.
به همون صورتی هست که براتون پیامک شده -
Reza Estendi در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
monirs خیلی ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم:
کد تخفیف ابریشمی ها برای همایش تایتان وجود نداره یا برای من نیامده؟کد تخفیف بهصورت مجزا فقط برای تایتان وجود نداره.
به همون صورتی هست که براتون پیامک شدهmonirs این سیاست کثیفیه که تایتان شامل تخفیفا نیست و ارش داره به زور فروش میکنه و اگه کسی بخواد از تخفیف استفاده کنه تا یکم به صرفه باشه واسش باید پک هایی رو بخره که تو این بازه زمانی وقتش نیست و آدم باهاش به بیراهه میره @مدیر-محصول-ابریشم
-
monirs این سیاست کثیفیه که تایتان شامل تخفیفا نیست و ارش داره به زور فروش میکنه و اگه کسی بخواد از تخفیف استفاده کنه تا یکم به صرفه باشه واسش باید پک هایی رو بخره که تو این بازه زمانی وقتش نیست و آدم باهاش به بیراهه میره @مدیر-محصول-ابریشم
Ruhollah Bahram تایتان برای دو هفته ی منتهی به کنکوره زمانش برسه معلوم میشه تخفیف داره یا نه
-
Ilya Mansouri بله فرستاده شده
Ali Malti چقدر تخفیف داده شده برا ما هنو نیومده 80 درصد هست؟ برا اونایی ک ندارن 60 کم کمش این 80 بنظرم
-
Ali Malti چقدر تخفیف داده شده برا ما هنو نیومده 80 درصد هست؟ برا اونایی ک ندارن 60 کم کمش این 80 بنظرم
dani danii آرش پک هفتاد درصد تک درس پنجاه درصد تک درس فرق راه ابریشمی ها با بقیه ده درصده
️
-
Haj Arian Kabir فقط فیزیک؟
Alireza a2
بله -
این موضوع چتر نجات چی بود؟ که گفته بودین برا بچه های ضعیفه؟
زیبا بری 0 در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
سلام
چتر نجات همایش مخصوص دانش آموزان با پایه خیلی ضعیف هست تا با اون برای همایش آرش آماده بشن
و به زودی در سایت قرار میگیره -
سلام
چتر نجات همایش مخصوص دانش آموزان با پایه خیلی ضعیف هست تا با اون برای همایش آرش آماده بشن
moahammad sh
جدا -
moahammad sh چتر نجات فک کنم برای تک درس فیزیک باشه فقط
-
dani danii آرش پک هفتاد درصد تک درس پنجاه درصد تک درس فرق راه ابریشمی ها با بقیه ده درصده
️
بحث پول ک برا راه ابریشم دادیم نیست بحث اینه ما روش های معلما رو دیدیم و میدونیم و کتاب تست خوبی هم گیرمون بیاد حله و کتاب تست های آزمون محور یک پنجم این قیمت باشن فک کنم خب خدایی ارزون تره دگ
-
سلام
Mery Stetar
۱۱۰ فیلم ۳۳ دقیقه ای میانگینHaj Arian Kabir
110 تا؟!! چه جوری قراره توی یک ماه تموم بشه روزی 4 تا نیم ساعت اگه بخوای بخونی فقط برای فیزیک خب تموم وقتت گرفته میشه که -
Haj Arian Kabir
110 تا؟!! چه جوری قراره توی یک ماه تموم بشه روزی 4 تا نیم ساعت اگه بخوای بخونی فقط برای فیزیک خب تموم وقتت گرفته میشه کهMery Stetar من از یک اردیبهشت شروع کردم
تا الان چهار فصل یازدهم و فصل سه و چهار و شیش دوازدهم رو تموم کردم
بیشتر بستگی ب خودت داره و خب واسه شروعش از الان باید بیشتر فشار اورد -
moahammad sh در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
monirs سلام
چتر نجات خودش یه همایشه؟ یا خرید همایش ارش چتر نجات دریافت میکنیم؟؟
سلام به شما. هنوز جزیاتش بیرون نیامده
-
آرش طلوعی روزانه ۱.۵ ساعت حداقل
-
احسان نوروزی کیوی در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
سلام کسی میدونه که آرش پارسال را میشه امسال هم استفاده کرد یا مطالب قراره عوض بشه؟؟
@دانش-آموزان-آلاءسلام؛
بله میتونید استفاده کنید.
و اگر سال گذشته محصول رو تهیه کرده باشید هم بهصورت رایگان آپدیتها براتون اعمال میشهmonirs پس تکلیف مطالبی که عوض شده چی میشه یا اگه قراره با آپدیت بیاد کی آپدیت ها میاد؟