راه ابریشم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط mahdi komari انجام شده
سلام دوستان من یازدهم هستم ببخشید میخوام راه ابریشم رو خریداری کنم چون طبق گفته ی برادرم که میگه عالیه و میگه از یازدهم کار کن الان میخواستم بدونم کافیه؟یعنی شیمی و زیست و فیزیک و ریاضی هر کدوم تقریباً چند تا تست دارن؟
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام و درود
منم یازدهمی هستم و تیم آلاء اعلام کرده که ظاهراً قراره راه ابریشم ۲ بیاد (برای کنکوری های ۱۴۰۲)
بهتره که صبر کنی چون کلا ضبط جدیده و همچی تغییر کرده...
منم میخواستم بگیرم ولی دیگه باید تا بعد از کنکور ۱۴۰۱ منتظر بمونیم تا ببینیم آلاء چی کار داره باهامون!
اگر جایی اشتباه شد شما اصلاح کنید: @M-an -
سلام و درود
منم یازدهمی هستم و تیم آلاء اعلام کرده که ظاهراً قراره راه ابریشم ۲ بیاد (برای کنکوری های ۱۴۰۲)
منم میخواستم بگیرم ولی دیگه باید تا بعد از کنکور ۱۴۰۱ منتظر بمونیم تا ببینیم آلاء چی کار داره باهامون!
اگر جایی اشتباه شد شما اصلاح کنید: @M-anدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط mahdi komari انجام شدهSadegh Abbasian ممنون آره میگن شیمی پویان نظر نیس؟امسال کلا تغییر میکنه شیمی حیف استاد پویان نظر خوب بودن ببینیم چی میشه
-
سلام و درود
اگر جایی اشتباه شد شما اصلاح کنید: @M-anSadegh Abbasian سلام
تصمیم با خودته بازم فکر کن دربارش
ولی بنظرم همینو بتونی بخری بهتر باشههمینم ناقصه بعد دو سال.چه برسه یکی دیگه بخوان ضبط کنن.ممکنه دیر فیلما برسه و هزار گرفتاری
اونوقت برنامت به هم میریزهراه ابریشم دو هم نشنیدم هنوز گفته باشن قطعی میاد
روش فکر کن -
Sadegh Abbasian سلام
ولی بنظرم همینو بتونی بخری بهتر باشههمینم ناقصه بعد دو سال.چه برسه یکی دیگه بخوان ضبط کنن.ممکنه دیر فیلما برسه و هزار گرفتاری
روش فکر کندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Nm ممنون
-
Sadegh Abbasian سلام
روش فکر کن -
Parsa Nm ممنون
mahdi komari خواهش
-
Parsa Nm البته چیزی معلوم نیستا
شاید بیاد.کیفیتشم بالاتر باشه...
فیلما هم منظم باشن
ولی ریسک دارهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Nm بله ممکنه
-
Sadegh Abbasian سلام
روش فکر کنParsa Nm حققققق
-
Sadegh Abbasian سلام
روش فکر کندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Nm +
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۵۰