دانشگاه
-
Sam Samsam چه دانشگاهی هست در موردش توضیح بده😍
Sam Samsam دانشگاه مهندسی و مهندسی دبیری هست .
-
چه تاپیک خفنی!
-
mob bom
کجاییس😍 -
این پست پاک شده!
-
mob bom
Wow it's an excellent university 😌😎💫 -
رشته دلخواهم دانشگاه
اصفهان
نشد!
همدان
نشد!
کاشان
نشد!
شهرکرد
امیدوارم و ان شاء الله که تو همون دوتا شهر اول بمونه 🙂@mitra-ism-rahmani هیچ چیزی با تلاش و امید نشد نداره امید داشته باش 😍💫😌
-
سلاااااااااام به همه ی بچه ها ی خواهی ازتون داشتم 😍😍🔗لطفا دانشگاه های که دوست دارین رو با عکس و اطلاعات در موردشون بزارید
دانشگاه های که مورد علاقتونه و از جهان یا کشور عزیزمان هم که باشه فرقی نداره
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍زوددددددددددد باشیددددددد من منتظرتونمممممممممممممممممم ،هم تجربی هم انسانی و هم بچه های ریاضیSam Samsam انشالله پزشکی دانشگاه بقیه الله
-
@Allen-Game
خیلی عالیههههه
برات بهترین ها رو از خدای منان خواستارم 🌹😍Sam Samsam همچنین🌹
-
سلاااااااااام به همه ی بچه ها ی خواهی ازتون داشتم 😍😍🔗لطفا دانشگاه های که دوست دارین رو با عکس و اطلاعات در موردشون بزارید
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍زوددددددددددد باشیددددددد من منتظرتونمممممممممممممممممم ،هم تجربی هم انسانی و هم بچه های ریاضیSam Samsam

💛💛 -
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍زوددددددددددد باشیددددددد من منتظرتونمممممممممممممممممم ،هم تجربی هم انسانی و هم بچه های ریاضیSam Samsam من دانشگاه فرهنگیان رشته تربیت معلم قم وشیرازودوست دارم اونم معلم دینی یا ادبیات یاجغرافیا چون به این کتاباخیلی علاقه دارم روانشناسی هم همین طور
#انسانی ام -
Sam Samsam

💛💛Mahdeh موفق باشی 😍🔗
-
Mahdeh موفق باشی 😍🔗
Sam Samsam ممنون همچنین 💫