اعمال تغییرات کنکور در تایتان و آرش.
-
با سلام عرض خسته نباشید خدمت الایی ها
ببخشید من همایش تایتان و آرش را تهیه کردم اما، تغییرات کتاب درسی برای کنکور ۱۴۰۱ در آنها اعمال نشده.
تغییراتی مثل اینها برای کنکور مهم هستن و دیگه وقت زیادی نمونده.
میشه بگید اینها چه زمانی اعمال میشه؟
چون می خواهیم هر چه زودتر جزوات رو پرینت بگیریم. -
ببخشید من همایش تایتان و آرش را تهیه کردم اما، تغییرات کتاب درسی برای کنکور ۱۴۰۱ در آنها اعمال نشده.
آرش عباسی در اعمال تغییرات کنکور در تایتان و آرش. گفته است:
آرش عباسی
علی الخصوص فیزیک که اینهمه مباحث تغییر کرده:
سلام. قسمتی در جزوه که نیاز به تغییر داشته و اعمالنشده رو عکس بفرستید که بهتر بتونیم پیگیری کنیم.
monirs
ممنون از پیگیری شما
تغییراتی که برای رشته ریاضی هست اینطوریه:
ریاضیات: تغییرات خاصی نبوده.
فیزیک: یازدهم و دوازدهم تغییرات نداشته، اما سال %(#ff3d3d)[دهم] %(#ff0000)[تغییرات خیلی زیادی] داشته و خیلی از مباحث حذف شده.(مثلا فصل ترمودینامیک روابط فرعی فرایند همفشار حذف شده که الان اگر بچها بخوان بخونن واقعا گیج میشن)
واسه فیزیک دهم چه همایش آرش چه همایش تایتان باید هم قسمت های زیادی از درسنامشون حذف بشه هم تستاشون.شیمی یازدهم هم یک NO2 تغییر داشته.
شیمی دهم هم این جدول از فصل یک رنگاش باید تغییر داده بشه:لطف بزرگی می کنید اگر پیگیری کنید تغییرات زودتر اعمال بشن
-
monirs
ممنون از پیگیری شما
تغییراتی که برای رشته ریاضی هست اینطوریه:
ریاضیات: تغییرات خاصی نبوده.
فیزیک: یازدهم و دوازدهم تغییرات نداشته، اما سال %(#ff3d3d)[دهم] %(#ff0000)[تغییرات خیلی زیادی] داشته و خیلی از مباحث حذف شده.(مثلا فصل ترمودینامیک روابط فرعی فرایند همفشار حذف شده که الان اگر بچها بخوان بخونن واقعا گیج میشن)
واسه فیزیک دهم چه همایش آرش چه همایش تایتان باید هم قسمت های زیادی از درسنامشون حذف بشه هم تستاشون.شیمی یازدهم هم یک NO2 تغییر داشته.
شیمی دهم هم این جدول از فصل یک رنگاش باید تغییر داده بشه:لطف بزرگی می کنید اگر پیگیری کنید تغییرات زودتر اعمال بشن