محاسبات حوصله سربر
-
بچها شما چطوری همچین چیزیو حل میکنید؟
من توی همه درسا مخصوصا شیمی و فیزیک ک فرمولیه تا یه قسمت میرم جلو ولی به همچین کسرا و عددایی برخورد میکنم و دقیقا جواب اخر رو نمیتونم پیدا کنم،گاهی با رد گزینه میشه تستو جواب داد ولی گاهی اینقد اعداد زیادن و حوصله سربر که با رد گزینه هم نمیشه حلش کرد!
الان جواب این سوال میشه 21/20
خودم نمیتونم حلش کنم مجبور شدم تهش بت ماشین حساب بزنم دیدم گزینه درستهبا این اعداد و محاسبات چ کنم،نصف سوالایی که نمیتونم جواب بدم و تا مرحله اخر میرم و بعد گیر میکنم
-
-
با فاکتور گیری -
با فاکتور گیریHaj Arian Kabir اها خیلی ممنون،کلا برای همچین سوالاتی از فاکتور گیری استفاده میکنی؟ من نمیدونم چرا موقع محاسبات ک میشه گیج میزنم همه قوانین ریاضی یادم میره
-
Haj Arian Kabir اها خیلی ممنون،کلا برای همچین سوالاتی از فاکتور گیری استفاده میکنی؟ من نمیدونم چرا موقع محاسبات ک میشه گیج میزنم همه قوانین ریاضی یادم میره
قهوه تلخ
تمرین زیاد حل کنی دستت میاد
همیشه فاکتور نه ولی به درد میخوره -
با فاکتور گیریاین پست پاک شده! -
با فاکتور گیریHaj Arian Kabir برا ساده کاریا چیکا میکنی
-
میشه الان یکی بیاد بگه چطوریM رو بدست اوردن؟ من واقعا گیج میشم تو چنین چیزاییدیگه از بس از این سوالا پرسیدم خجالت میکشم اه
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400
-
-
میشه الان یکی بیاد بگه چطوریM رو بدست اوردن؟ من واقعا گیج میشم تو چنین چیزاییدیگه از بس از این سوالا پرسیدم خجالت میکشم اه
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400
قهوه تلخ
شما تو مفهوم اولیه استو اشکال دارید درسنامه کتاب تست رو از اول مرتب و ریز به ریز بخونید
M مجهول سواله طبق جرم بر روی جرم مولی ضرب در ضریب مساوی با مقدار داده شده -
قهوه تلخ
شما تو مفهوم اولیه استو اشکال دارید درسنامه کتاب تست رو از اول مرتب و ریز به ریز بخونید
M مجهول سواله طبق جرم بر روی جرم مولی ضرب در ضریب مساوی با مقدار داده شدهHaj Arian Kabir
نه مشکلی رو استو ندارم مشکلم محاسباتشه تا جایی که مربوط ب شیمی باشه رو خودم نوشتم ولی توی محاسباتmگیر کردم -
Haj Arian Kabir
نه مشکلی رو استو ندارم مشکلم محاسباتشه تا جایی که مربوط ب شیمی باشه رو خودم نوشتم ولی توی محاسباتmگیر کردمقهوه تلخ مانم گیریم بخدا عددای شرو ور میندازه حالت بد میشه از زندگیو شیمی حست از درس میره اعصابت خورد میکنه ی روز همین طور میره میل درس دگ هم نداری
-
Haj Arian Kabir
نه مشکلی رو استو ندارم مشکلم محاسباتشه تا جایی که مربوط ب شیمی باشه رو خودم نوشتم ولی توی محاسباتmگیر کردم -
قهوه تلخ اگه راه ابریشم شیمی دارین قسمت محاسبات پیله رو ببینین اگه ندارین تو اینترنت سرچ کنین محاسبات آریان حیدری داخل آپارات هست فیلماش
ببینید حتما جواب میدهMohammad Lotfi 0 خودم شاگرد نکته و تست استاد هستم ولی نوچ همچین چیزی ندیدم
-
قهوه تلخ مانم گیریم بخدا عددای شرو ور میندازه حالت بد میشه از زندگیو شیمی حست از درس میره اعصابت خورد میکنه ی روز همین طور میره میل درس دگ هم نداری
dani danii آخ گفتی اصن اعصاب نزاشت برام