سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
محدودیت اعتبار انجمن
-
سلام وقتتون بخیر
یه چند وقتی هست که میخواستم چیزی رو بگم اما شک داشتم، دیگه امشب دل رو زدم به دریا که بگم...
اولین باری که با انجمن آلاء آشنا شدم خیلی خوشحال بودم از اینکه میتونم سوال هام رو از کسایی که تجربه دارن بپرسم و با آگاهی جلو برم، کلا جو اینجارو می پسندیدم ولی خب تاپیک زیادی نزدم تا بخواد اعتبارم بره بالا و بتونم دسترسی به همه دسته هارو داشته باشم.
دیدم کسایی که به تازگی عضو شدن و تاپیک غیر درسی زدن که بسته شده ولی شاید واقعا اون فرد دلش بخواد حرف بزنه، اعتبار کافی برای تاپیک یا نظر تو هر دسته ای رو داشته باشه محدود نشه و تاپیکش بسته شه!
یا اگه نمیشه این محدودیت رفع شه کاربران تاپیک اون افراد رو لایک کنن تا اعتبارشون بالا بره.
حالا صرفا اینو بخاطر خودم نگفتم، درسته گاهی دلم خواسته حرف بزنم ولی نشده اما شاید این مشکل رفع شد و من باز حرف چندانی نزدم...
جا داره تشکر کنم از تیم خوب آلاء بخاطر این فضای دوست داشتنی و کاربردی♡
M.an
sohrab
@دانش-آموزان-آلاء -
@s-ein سلام اره واقعاً کم بیراه هم نمیگی اما منم تازه عضو شدم زیادبلدنیستم چطوریه وبعدوقتم نمیکنم تاپیک زیادبزارم چون کارمیکنم ودرس میخونم واسه همین بیشترمیام سوالای دوستانی که مشکل دارنو باتوجه به اطلاعات عمومیم جواب میدم
-
M monirs این موضوع را از آلاخونه جابهجا کرد
-
@s-ein
خانوم شاتری
این تاپیک رو ببینین بعد بهم بگین چرا تاپیک امروزم رو با وجود اینکه گفته بودم اعتبارم نمیکشه تو دسته غیر درسی تاپیک بزنم و منشن کرده بودمتون که نبندینش منتقلش کردین به دسته ای که مشخص نیست من چه زمانی اعتبارم میکشه تا باز بشه برام و اونای دیگه هم که مثل منن بتونن حرف دلشونو بزنن؟
یعنی ماها فقط احتیاج داریم سوال درسی بپرسیم که اعتبار لازم نداره؟ احتیاج نداریم حرف دلمونو بزنیم باید اعتبارمون بکشه بعد بتونیم؟
من الان به اون تاپیک و جوابا نیاز دارم شاید تا اون موقع که اعتبارم بیاد بالا و باز بشه برام دیگه احتیاجش نداشته باشم
چرا انقدر بی تفاوتین؟ چرا این کارارو میکنین؟
قبلا که اعتبار اینا نمیخواست البته زمانی که من نبودم اینطور بود
گفتم بهتون ولی خیلی راحت کار خودتونو کردین و واقعا بی اهمیت بودین
و خیلی جالبه برام اون تاپیک هارو به سرعت میبینین ولی اینارو نه
@ناظم
@ida-shateri
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@s-ein سلام
تاپیکتون رو من صرفا به دسته ی غیردرسی منتقل کردم تا پست و تاپیک ها مرتب باشن
و قصد و نیت خاصی نداشتم ازین بابت،
بنظرم اگر به عنوان ناظم این انتقال رو انجام میدادم مشکلی پیش نمیومد و میتونستید به صحبت هاتون ادامه بدید
درکنارش هم تاپیک تودسته ی خودش بود
بحث گذاشتن محدودیت اعتبار تصمیمیه که فکرشده گرفته شده، گاها کسایی عضومیشن که فقط برای بهم ریختن فضا و کارهایی که خودتون بهتراز من میدونید میان و این محدودیت اعتبار فقط برای تامین امنیت و آرامش مجازی و روانی خودتونه
آلا خونه درکنارفضای دوستانه جو تحصیلی و کمک درسی داره، فکرنمیکنم مشکلی باشه اگه به چنتا سوال درسی جواب بدید تا هم به دوستانتون کمک کنید و هم اکانتتون اعتبار پیدا کنه
الانم اتفاقی نیفتاده،تاپیک رو برمیگردونم به صحبتهاتون ادامه بدید
من و دوستانم همه ی تاپیک هارو میبینیم و سعی میکنیم مشکل رو در کمترین زمان حل کنیم
شاطری -
@ida-shateri
میدونم قصدی نداشتین ولی من به اون جواب ها نیاز داشتم حالا تنها خودمو نمیگم و نگفتم هیچ وقت ولی شاید خیلی های دیگه تاپیک بزنن احتیاج داشته باشن یکی کمکشون کنه، مرتب بودن تاپیک از کمک به یه آدم دیگه اهمیت بیشتری داره؟
گفتین خیلی ها میان تاپیک میزنن برای چیزایی که خودم میدونم چی هستن که نمیدونم اما شما موضوع تاپیک من رو دیدین، دیدین گفته بودم اعتبار ندارم تاپیکمو نبندین حالا میخواستم از اون چیزایی بگم که خودم میدونم؟ نه
حتی اگه افراد دیگه ای بیان اکانت بزنن میتونن تو دسته هایی که اعتبار لازم نداره از اون حرفایی که گفتین خودم میدونم چی هستن ولی نمیدونم رو بزنن و دیدیم اینو حتی شما هم تاپیکشونو بستین و هم اخراجشون کردین اما تاپیک من اونجوری نبود
به هرحال افرادی لطف کردن و اعتبارمو کشیدن بالا که خیلی ممنونم ازشون ولی تکلیف اونایی که اعتبار کافی ندارن چی میشه؟
حالا شاید شما برای تغییرات اینجا نقش چندانی نداشته باشین ولی میتونستین نبندینش
اینارو گفتم که شاید اون افرادی که میتونن تغییر بدن یه فکری بکنن
خانوم شاتری -
راستش من هم با ida shateri@ موافقم هم باs ein@
درسته که این تصمیمی که آلا گرفته بخاطر بحث های امنیت و فضای اروم باشه
اما واقعا نمیشه حرفایs ein@ رو هم نادیده گرفت من خودم راستش اعتبارم خیلی نیست و این یذره اذیت میکنه. حالا اصلا تاپیک غیر درسی هیچی
حداقل کاش میشد جواب اونایی که بمون پیم میدن و بدیم
امیدوارم تجدید نظری بشه -
@s-ein دوست عزیزم نام خانوادگی من با ط نوشته میشه
بله من دیدم نوشتید اعتبار ندارید و دلیلش رو هم توضیح دادم، حدس زدم چون دسترسی دارم وقتی شخصا منتقلش میکنم(نبستمش) توی اون دسته مشکلی برای شما پیش نمیاد
الان هم برگردوندمش وحقیقتا متوجه ادامه دادن بحث نمیشم؛ خوشبختانه از وقتی منتقل شده تا برگرده پست جدیدی براتون گذاشته نشده و میتونید از الان به بعد درکمترین زمان جواب هایی که لازم دارید رو ببینید و پاسخ بدید
به هرحال مدیران همیشه انتقادات و پیشنهادات رو دیدن
ودرکنارش یک سری قوانین وضع کردن که برای همه کاربرا و همچنین خودمن یکسانه تا امنیت مجازی و روانی به علاوه نظم ظاهری برای دسترسی راحتتر شما و کابران حفظ بشه -
@ida-shateri
حالا شما عصبی نشید
منم دلیلشو توضیح دادم نمیخوام بحث رو ادامه بدم جوابمو دادین جوابتونو دادم و گفتم شاید شما نقش چندانی نداشته باشین منتقل کردن هم وقتی نتونم حرفی بزنم همون (بستن) معنی میشه ولی اون افراد باعث شدن باز بهش دسترسی داشته باشم
همین
موفق باشین -
سلام
اینکه آلاخونه چه محدودیت هایی داشته باشه چیزی نیست که یک روزه یا دو روزه تصمیم گیری شده باشه، با توجه به شرایط و آنالیز اون ها تعیین شدن
ممکنه بعدا تغییر هم داشته باشه و این کاملا طبیعی هست اما در حال حاضر تغییری در این مورد نداریماینکه در تاپیکتون عذر خواهی بکنین که تاپیک نامرتبط با دسته ایجاد کنید، یا ناظم رو تگ کنید و ...، این حق رو به شما نمیده که اون تاپیک رو ایجاد کنید
تاپیک حذف میشه یا منتقل میشه بنا به محتوای تاپیک.کسب امتیاز لازم برای فعالیت در دسته های محدود هم چندان کار سختی نیست.
تمام این موارد نهایتا به نفع همه آلایی ها هست