سوالات محاسباتی من
-
از اونجایی که موقع حل تستا یه عالمه سوال برام پیش میاد و اصلا نمیفهمم یه عدد مثلا کسری چطوری تبدیل شده به جوابی که کتاب نوشته تصمیم گرفتم این تاپیکو بزنم ک هر وقت گیر کردم تو اینجور مسائل بیام اینجا بپرسمشون.اگر شما هم تو همچین چیزایی مشکل دارین بیاید با هم و به کمک هم حلشون کنیم
! خوشحال میشم اگر که سوالهایی که اینجا مطرح میشه رو بلدی به حلشون کمک کنی
-
-
-
از اونجایی که موقع حل تستا یه عالمه سوال برام پیش میاد و اصلا نمیفهمم یه عدد مثلا کسری چطوری تبدیل شده به جوابی که کتاب نوشته تصمیم گرفتم این تاپیکو بزنم ک هر وقت گیر کردم تو اینجور مسائل بیام اینجا بپرسمشون.اگر شما هم تو همچین چیزایی مشکل دارین بیاید با هم و به کمک هم حلشون کنیم
! خوشحال میشم اگر که سوالهایی که اینجا مطرح میشه رو بلدی به حلشون کمک کنی
قهوه تلخ منم خیلی ازین سوالا برام پیش میاد
️
-
قهوه تلخ منم خیلی ازین سوالا برام پیش میاد
️
اسما نادری
و همین باعث میشه کلی سوالای با حل نصفه و نیمه داشته باشیم که نه دلمون میاد بخاطر زحمتی ک تااونجاش کشیدیم ولش کنیم و نه اعصابی برامون میمونه که بخوایم ادامه بدیم و اگر خیلی همت کنیم و بخوایم ادامه بدیم اصن نمیدونیم چیکار کنیم -
اسما نادری
و همین باعث میشه کلی سوالای با حل نصفه و نیمه داشته باشیم که نه دلمون میاد بخاطر زحمتی ک تااونجاش کشیدیم ولش کنیم و نه اعصابی برامون میمونه که بخوایم ادامه بدیم و اگر خیلی همت کنیم و بخوایم ادامه بدیم اصن نمیدونیم چیکار کنیمقهوه تلخ دقیقا..