راه ابریشم
-
سلام دوستان میشه بگید راه ابریشم کلا چند تا تست داره هر درسش اختصاصیا!؟
-
mahdi komari برا کدوم درس من ریاضی، ریاضی و فیزیک دارم درسای مهم ک سوال زیاد میاد زیاد و...
مثلا مشتق حدود 10 ساعت بود کمتر بیش تر نظریه اعداد 16 ساعت ولی خب الان شروع کنی نمیشه کامل کنی -
mahdi komari سلام فکر میکنم از ۳۰۰۰ تا بیشتره
-
mahdi komari فیزیکم حجمش معقوله فق حجم درسنامه ش زیاده اونم مثلا تو نت یا سایت قلم چی درسنامه ببینی میشه کاریش کرد
-
اسما نادری 3000 تا برا ریاضیه ک 3تا درسه
-
mahdi komari با پیش ازمون و پس ازمون برای هر درس تقریبا ۴۰۰۰ تا
-
Ilya Mansouri تشکر
️
-
اسما نادری 3000 تا برا ریاضیه ک 3تا درسه
dani danii تشکر
️
-
mahdi komari فیزیکم حجمش معقوله فق حجم درسنامه ش زیاده اونم مثلا تو نت یا سایت قلم چی درسنامه ببینی میشه کاریش کرد
dani danii تشکر
️
-
mahdi komari برا کدوم درس من ریاضی، ریاضی و فیزیک دارم درسای مهم ک سوال زیاد میاد زیاد و...
مثلا مشتق حدود 10 ساعت بود کمتر بیش تر نظریه اعداد 16 ساعت ولی خب الان شروع کنی نمیشه کامل کنیdani danii ممنون
️
-
مثلا مشتق حدود 10 ساعت بود کمتر بیش تر نظریه اعداد 16 ساعت ولی خب الان شروع کنی نمیشه کامل کنیdani danii نه الان میخوام بخونم برای کنکور سال بعد میخواستم بدونم کتاب تست بخرم+صفر تا صد یا راه ابریشم راستی راه ابریشم رو خریدم نیازی نیست صفر تا صد ها رو ببینم یا فقط دوازدهم لازم نیس چون راه ابریشم رو تو دوازدهم میخرن گفتم شاید دوازدهم رو کامل تدریس کردن؟؟
-
Ilya Mansouri ممنون میخواستم بدونم کتاب تست بخرم+صفر تا صد یا راه ابریشم راستی راه ابریشم رو خریدم نیازی نیست صفر تا صد ها رو ببینم یا فقط دوازدهم لازم نیس چون راه ابریشم رو تو دوازدهم میخرن گفتم شاید دوازدهم رو کامل تدریس کردن؟؟
-
اسما نادری ممنون میخواستم بدونم کتاب تست بخرم+صفر تا صد یا راه ابریشم راستی راه ابریشم رو خریدم نیازی نیست صفر تا صد ها رو ببینم یا فقط دوازدهم لازم نیس چون راه ابریشم رو تو دوازدهم میخرن گفتم شاید دوازدهم رو کامل تدریس کردن؟؟
-
اسما نادری ممنون میخواستم بدونم کتاب تست بخرم+صفر تا صد یا راه ابریشم راستی راه ابریشم رو خریدم نیازی نیست صفر تا صد ها رو ببینم یا فقط دوازدهم لازم نیس چون راه ابریشم رو تو دوازدهم میخرن گفتم شاید دوازدهم رو کامل تدریس کردن؟؟
mahdi komari نه راه ابریشم کافیه ..
-
mahdi komari نه راه ابریشم کافیه ..
-
dani danii نه الان میخوام بخونم برای کنکور سال بعد میخواستم بدونم کتاب تست بخرم+صفر تا صد یا راه ابریشم راستی راه ابریشم رو خریدم نیازی نیست صفر تا صد ها رو ببینم یا فقط دوازدهم لازم نیس چون راه ابریشم رو تو دوازدهم میخرن گفتم شاید دوازدهم رو کامل تدریس کردن؟؟
mahdi komari بنظر من
ریاضی بگیر و اگر رشته ریاضی هستی ی کتاب آزمون محور کنارش تجربی ایی وقت اومد انجام بده
فیزیک طلوعی هیچی نمیخاد کامل کامله
شیمی بنظرم کتاب بگیر با مسائل صنیعی البته نگیری هم 0تا 100 کنکور ایشون مسائل رو مثل تتا میره -
Ilya Mansouri ممنون میخواستم بدونم کتاب تست بخرم+صفر تا صد یا راه ابریشم راستی راه ابریشم رو خریدم نیازی نیست صفر تا صد ها رو ببینم یا فقط دوازدهم لازم نیس چون راه ابریشم رو تو دوازدهم میخرن گفتم شاید دوازدهم رو کامل تدریس کردن؟؟
mahdi komari در راه ابریشم گفته است:
راه ابریشم کافیه و کاملا جامع هست برای هر سه پایه
-
mahdi komari نگو حجمش بیثاره بگیر پولت میرسه کتابش هم بگیر نمیرسه هم اسکرین شات بگیری هم چ بهتر من خودم همین کردم
ولیی فعلا نخر چون شاید ابدیت بده بزار سال تحصیلی جدید بیاد