زبان انگلیسی کنکور (ان شاالله ۶۸ درصد)
-
سلامی به وسعت اقیانوس ارام شمالی به همه ی دوستان
از امروز روزی یک الی پنج تست لغت میزاریم(از زبان پیش و سوم شروع میکنم ترکیبی مثلا درس ۱ زبان ۳ و پیش باهم) و همین طور کم کم ایشالا به یه ازمون جامع زبان برسیم امید است خدای رحمان درصد زبان ما رو ب درصد ۶۸ درصد برسونه(اگه اون بخواد و ما هم بخوایم میتونیم شک نکن) ۶۸ درصد یعنی کل زبان کنکور منهای اون دو متن اخریش(اینم بگم ۶۸ کم نیستا یعنی کولاک میکنه طبق تجربه)
ایشالا که همیشگی و پابرجا باشه
و در اخر برای همتون ارزوی بهترین هارو میکنم
Good luke
EHSAN75 در زبان انگلیسی کنکور (ان شاالله ۶۸ درصد) گفته است:
سلامی به وسعت اقیانوس ارام شمالی به همه ی دوستان
از امروز روزی یک الی پنج تست لغت میزاریم(از زبان پیش و سوم شروع میکنم ترکیبی مثلا درس ۱ زبان ۳ و پیش باهم) و همین طور کم کم ایشالا به یه ازمون جامع زبان برسیم امید است خدای رحمان درصد زبان ما رو ب درصد ۶۸ درصد برسونه(اگه اون بخواد و ما هم بخوایم میتونیم شک نکن) ۶۸ درصد یعنی کل زبان کنکور منهای اون دو متن اخریش(اینم بگم ۶۸ کم نیستا یعنی کولاک میکنه طبق تجربه)
ایشالا که همیشگی و پابرجا باشه
و در اخر برای همتون ارزوی بهترین هارو میکنم
Good luke
چه کار خوبی کردین.
-
EHSAN75 سلام
من نبودم ، کامل در جریان نیستم
الآن شما درک مطلبو کلا حذف کردین ؟ ینی قراره کلا نزنین یا اینجا واسش برنامه ای ندارین ؟منتظرالمهدی در زبان انگلیسی کنکور (ان شاالله ۶۸ درصد) گفته است:
EHSAN75 سلام
الآن شما درک مطلبو کلا حذف کردین ؟ ینی قراره کلا نزنین یا اینجا واسش برنامه ای ندارین ؟
سلام
من درک مطلبو حذف کردم ولی خب کاملا بصورت شخصی چون وقت کم میارم سر جلسه و ...
ولی اگ شما میتونین حذفش نکنین به خودتون بستگی داره -
منتظرالمهدی در زبان انگلیسی کنکور (ان شاالله ۶۸ درصد) گفته است:
EHSAN75 سلام
الآن شما درک مطلبو کلا حذف کردین ؟ ینی قراره کلا نزنین یا اینجا واسش برنامه ای ندارین ؟
سلام
من درک مطلبو حذف کردم ولی خب کاملا بصورت شخصی چون وقت کم میارم سر جلسه و ...
ولی اگ شما میتونین حذفش نکنین به خودتون بستگی دارهEHSAN75 یه سوالی داره معنی یه واژه به کدوم گزینه نزدیکه
اونو غالبا میشه زد
حداقل به اون یه سوال فک کنین :دی -
دوستان من معنی لغات بلدم ولی متنو بد ترجمه میکنم بین گزینه ها شک میکنم. شما چکار میکنین ک زبانتون خوبه؟
elmira در زبان انگلیسی کنکور (ان شاالله ۶۸ درصد) گفته است:
دوستان من معنی لغات بلدم ولی متنو بد ترجمه میکنم بین گزینه ها شک میکنم. شما چکار میکنین ک زبانتون خوبه؟
این مشکل من هم بود دقیقا مث شما بودم ولی خب با تست زیاد و البته منظم و همیشگی تونستم بهش غلبه کنم و ب شما هم همین توصیه رو میکنم تست بزنید ولی نه که یه روز بزنید و ی هفته دیگ هیچ باید ب طور مداوم باشه مثلا با روزی ۱۰ تا تست لغت شروع کنین
-
بله شروع کنینن
-
EHSAN75
گزینه 2 -
EHSAN75 دو؟
-
EHSAN75 3
-
EHSAN75
3 -
EHSAN75