موازنه🤕
-
سایت آلاخونه هنگی داره نمی تونم فیلم رو بارگذاری کنم بمون ببینم سایت درست میشه بارگذاری کنم
-
سایت آلاخونه هنگی داره نمی تونم فیلم رو بارگذاری کنم بمون ببینم سایت درست میشه بارگذاری کنم
@حامد-صباحی باشه حاجی دستت دردنکنه
-
سلام
ابتدا باید H رو که در هر دو طرف در یک ترکیب وجود داره موازنه کنید و سپس برین سراغ N و با موازنه کردن N، اتم O هم خود به خود موازنه می شه.ساسان گردکانه نیتروژن خودش تو دوتا جا هستش ضریبم نداره چطوری باید موازنه کنیم مهندس؟
-
ساسان گردکانه نیتروژن خودش تو دوتا جا هستش ضریبم نداره چطوری باید موازنه کنیم مهندس؟
@Mr-Wick
درسته که طبق قانونش نیست
ولی وقتی یک دونه oازNoبا o داخل H2O و یک دونه Nاز no جبران صریب 3 و 2 ای که به واکنش دهنده. هامون دادیم رو می کنه دیگه مشکلی پیش نمیاد و راحت میشه حدس زد دیگه -
@Mr-Wick
Screen_Recording_20220514-120748_Samsung Notes.mp4داداش ببین هر جا شو متوجه نشدی بگو بهم بقیه دوستان هم اگر جاییش رو متوجه نشدن بگن توضیح میدم 🙏🏻🌹
اگر توپوقی داشتم عذر می خوام🙏🏻🌸 -
@Mr-Wick
Screen_Recording_20220514-120748_Samsung Notes.mp4داداش ببین هر جا شو متوجه نشدی بگو بهم بقیه دوستان هم اگر جاییش رو متوجه نشدن بگن توضیح میدم 🙏🏻🌹
اگر توپوقی داشتم عذر می خوام🙏🏻🌸@حامد-صباحی
چه جالب خیلی ممنون
با اینکه ظریب اکسایش نمی دونم چی هست ولی روش جالبی بود. سپاس -
@Mr-Wick
اگر توپوقی داشتم عذر می خوام🙏🏻🌸@حامد-صباحی حامدجان ممنونم ازت عالی بودی👌🏼💪🏻
پس اگه تو واکنشی یک عنصر تو یه جا بود و خواسیم با اکسایش کاهش بریم ضریب اینو به اون میدیم اونو به این ولی اگه یک عنصر تو ۲ قسمت قرار داشت همیشه واکنش رو برعکس میکنیم درسته؟؟؟ -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@حامد-صباحی حامدجان ممنونم ازت عالی بودی👌🏼💪🏻
پس اگه تو واکنشی یک عنصر تو یه جا بود و خواسیم با اکسایش کاهش بریم ضریب اینو به اون میدیم اونو به این ولی اگه یک عنصر تو ۲ قسمت قرار داشت همیشه واکنش رو برعکس میکنیم درسته؟؟؟@Mr-Wick
خواهش می کنم
آره داداش درسته
به زبان ساده تر و شیمی بگم انگار اگر یک مجهول یا به عبارتی یه عنصر یه تغییر داشته باشه داشتیم از ضرب تغییرات عدد اکسایش در زیروند گونه کاهنده یدونه عدد بدست میاد که این عدد رو به عنوان ضریب ماده اکسنده می زاریم بعد از ضرب تغییر عدد اکسایش در زیروند ماده اکسنده یدونه عدد بدست میاد که این عدد رو به عنوان ضریب ماده کاهنده قرار می دیم و می ریم سراغ ادامه موازنهاما اگر دو مجهول یا به عبارتی يه عنصر دو تا تغییر داشت یا همون دو جا مجهول بود مثل روش اول میریم فقط واکنش رو بر عکس می کنیم که حل شه
-
@Mr-Wick
خواهش می کنم
آره داداش درسته
به زبان ساده تر و شیمی بگم انگار اگر یک مجهول یا به عبارتی یه عنصر یه تغییر داشته باشه داشتیم از ضرب تغییرات عدد اکسایش در زیروند گونه کاهنده یدونه عدد بدست میاد که این عدد رو به عنوان ضریب ماده اکسنده می زاریم بعد از ضرب تغییر عدد اکسایش در زیروند ماده اکسنده یدونه عدد بدست میاد که این عدد رو به عنوان ضریب ماده کاهنده قرار می دیم و می ریم سراغ ادامه موازنهاما اگر دو مجهول یا به عبارتی يه عنصر دو تا تغییر داشت یا همون دو جا مجهول بود مثل روش اول میریم فقط واکنش رو بر عکس می کنیم که حل شه
@حامد-صباحی ممنونم لطف کردی🙏🌹
-
@Mr-Wick
اگر خواستی می تونی با روش تعیین معادله بری ولی این روش به نظرم راحتتره -
@حامد-صباحی نه اونین ... وار همین اکسایش کاهش بهتره😂😑
-
ساسان گردکانه نیتروژن خودش تو دوتا جا هستش ضریبم نداره چطوری باید موازنه کنیم مهندس؟
@Mr-Wick سلام بر شما دوست عزیز
همونطور که گفتم ابتدا H رو موازنه می کنی بعد میری سراغ N
چون در سه ترکیب هست اما Oدر چهار ترکیب؛ چون طبق قانون موازنه، عنصری که در ترکیب های کمتری وجود داشته باشد برای موازنه اولویت دارد.