شیمی
-
![متن جایگزین]
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-شیمی (https://s6.uupload.ir/files/20220514_134215_hhtj.jpg)
سلام ما در شیمی دهم میگفتیم در ترکیب ها بار عناصر تبدیل به اندیس میشد مثل Fe2O3
حالا شما واکنش اول روببینید واکنش دهنده ی SiO2 خب این اندیس دو از کجا اومده برای اکسیژن؟سیلیسیم مگه اتم به اشتراک نمیذاره؟بعد بار اکسیژن چرا نیست؟چرا بار اکسیژن اندیس سیلیسیم نیست؟
یا مثلا در واکنش دوم فراورده CO2 چرا اکسیژن اندیس دو داره؟مگه کربن به اشتراک نمیذاره اتم؟یا بار اکسیژن که دو هست چرا اندیس کربن نشده؟ من اینا رو نمیفهمم.
یه سوال دیگه هم دارم در شیمی یازدهم فصل یک چون واکنش پذیری Na بیشتر از Fe هست میایم از سدیم برای ازادسازی آهن استفاده میکنیم حالا کتاب تست من همین واکنش اول رو که تو عکسه اورده و گفته واکنش پذیری کربن بیشتر از سیلیسم هست... سوالی که دارم اینه که کربن و سیلیسیم که اصلا اتم داد و ستد نمیکردن فقط به اشتراک میذاشتن!!!
ممنون میشم پاسخ بدید ذهنم خیلی درگیره -
![متن جایگزین]
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-شیمی (https://s6.uupload.ir/files/20220514_134215_hhtj.jpg)
حالا شما واکنش اول روببینید واکنش دهنده ی SiO2 خب این اندیس دو از کجا اومده برای اکسیژن؟سیلیسیم مگه اتم به اشتراک نمیذاره؟بعد بار اکسیژن چرا نیست؟چرا بار اکسیژن اندیس سیلیسیم نیست؟
یا مثلا در واکنش دوم فراورده CO2 چرا اکسیژن اندیس دو داره؟مگه کربن به اشتراک نمیذاره اتم؟یا بار اکسیژن که دو هست چرا اندیس کربن نشده؟ من اینا رو نمیفهمم.
یه سوال دیگه هم دارم در شیمی یازدهم فصل یک چون واکنش پذیری Na بیشتر از Fe هست میایم از سدیم برای ازادسازی آهن استفاده میکنیم حالا کتاب تست من همین واکنش اول رو که تو عکسه اورده و گفته واکنش پذیری کربن بیشتر از سیلیسم هست... سوالی که دارم اینه که کربن و سیلیسیم که اصلا اتم داد و ستد نمیکردن فقط به اشتراک میذاشتن!!!
ممنون میشم پاسخ بدید ذهنم خیلی درگیرهLeili Salahi سلام اون برای ترکیبات یونی هست
سوال دومم ربطی به این نداره ک حتما داد و ستد کنن و اینکه ما در تد کتاب دبیرستان درباره همه چیزایی که توی واکنش پذیری نقش دارن نمیخونیم -
![متن جایگزین]
ممنون میشم پاسخ بدید ذهنم خیلی درگیرهLeili Salahi
Co2 یک ترکیب کووالانسی یا همون مولکولی هست
ما کلا ۲ نوع ترکیب داریم
۱ ترکیب یونی
۲ ترکیب مولکولی -
Leili Salahi سلام اون برای ترکیبات یونی هست
سوال دومم ربطی به این نداره ک حتما داد و ستد کنن و اینکه ما در تد کتاب دبیرستان درباره همه چیزایی که توی واکنش پذیری نقش دارن نمیخونیمMarzieh Abouei میگم شما کل شیمی و مطالعه کردید ی سوال داشتم
-
Marzieh Abouei میگم شما کل شیمی و مطالعه کردید ی سوال داشتم
dani danii تا جایی ک بلد باشم جواب میدم منن بلد نبودم بچه های دیگ هستن دیگ میگن
-
Leili Salahi
Co2 یک ترکیب کووالانسی یا همون مولکولی هست
ما کلا ۲ نوع ترکیب داریم
۱ ترکیب یونی
۲ ترکیب مولکولی@حمید-صباحی بله میدونم دو نوع ترکیب داریم اما خب من موقع واکنش پذیری از کجا بفهمم برای کدوم ترکیب مولکولی باید چه اندیسی بذارم؟حالا co2 معروفه.
ولی مثلا Sio2 چرا اینطوریه؟ -
Leili Salahi سلام اون برای ترکیبات یونی هست
سوال دومم ربطی به این نداره ک حتما داد و ستد کنن و اینکه ما در تد کتاب دبیرستان درباره همه چیزایی که توی واکنش پذیری نقش دارن نمیخونیمMarzieh Abouei خب بله میدونم برای ترکیبات یونیه الان sio2 که مولکولیه چرا دوتا o داره و ی دونه si ?
من موقع واکنش نویسی ترکیبات نولکولی از کجا بفهمم چه اندیسی باید بذارم -
Marzieh Abouei خب بله میدونم برای ترکیبات یونیه الان sio2 که مولکولیه چرا دوتا o داره و ی دونه si ?
من موقع واکنش نویسی ترکیبات نولکولی از کجا بفهمم چه اندیسی باید بذارمLeili Salahi این SiO2 که جامو کوالانسیه اینارو چن تا که هستن رو باید حفظ کنی و اینک این یه واکنشم بیشتر ازش تو کتاب نیز و تو واکنش نویسی نباید بهمون بدن که خودمون بنویسیم اگرم بده به عدد اکسایشش اشاره میکنه که بتونی بنویسی
-
Marzieh Abouei خب بله میدونم برای ترکیبات یونیه الان sio2 که مولکولیه چرا دوتا o داره و ی دونه si ?
من موقع واکنش نویسی ترکیبات نولکولی از کجا بفهمم چه اندیسی باید بذارمLeili Salahi اندیسا تعدادشون در مشارکت پیوند کوالانسی هست شما الان همین si رو بنویسید ببنید با چند تا o وارد واکنش شده و به هشتایی میرسه بعدش در زیروند هر کدوم تعدادش رو بنویس
جامد های کوالانسی هم چند تا هستند که قراره حفظ کنید زودتر ندونید بهتره چون مطالب گره میخوره -
@حمید-صباحی بله میدونم دو نوع ترکیب داریم اما خب من موقع واکنش پذیری از کجا بفهمم برای کدوم ترکیب مولکولی باید چه اندیسی بذارم؟حالا co2 معروفه.
ولی مثلا Sio2 چرا اینطوریه؟Leili Salahi منظورتون اینه چرا مثلا sio3 نشد؟
-
Leili Salahi منظورتون اینه چرا مثلا sio3 نشد؟
در رابطه با واکنش نویسی باید بگم که واکنش نویسی قوانین پیچیده ای داره و قبلا تو نظام قدیم قبل کنکور۹۸ باید بلد بودیم
ولی بعد کنکور ۹۸ حذف شد
فقط بهتره اون واکنش هایی که تو کتاب هست رو بلد باشین تو سه سال
البته طبق گفته ی رئیس سازمان سنجش سال پیش گفته بود اونا رو نمیخواد بدونین فقط موازنه بلد باشین اما واقعیتش نمیشه اطمینان کرد و باید واکنش هایی مثل سوختن اکسایش کاهش رو بلد باشین یا جابه جایی های یگانه و دوگانه یازدهم رو بلد باشیم. -
در رابطه با واکنش نویسی باید بگم که واکنش نویسی قوانین پیچیده ای داره و قبلا تو نظام قدیم قبل کنکور۹۸ باید بلد بودیم
ولی بعد کنکور ۹۸ حذف شد
فقط بهتره اون واکنش هایی که تو کتاب هست رو بلد باشین تو سه سال
البته طبق گفته ی رئیس سازمان سنجش سال پیش گفته بود اونا رو نمیخواد بدونین فقط موازنه بلد باشین اما واقعیتش نمیشه اطمینان کرد و باید واکنش هایی مثل سوختن اکسایش کاهش رو بلد باشین یا جابه جایی های یگانه و دوگانه یازدهم رو بلد باشیم. -
@حمید-صباحی تو مسائل همینا بلد باشیم تِمامه ؟واکنش دگ نیست؟
-
@حمید-صباحی تو مسائل همینا بلد باشیم تِمامه ؟واکنش دگ نیست؟
-
L Leili Salahi marked this topic as a question on
-
L Leili Salahi has marked this topic as solved on