گوارش و جذب مواد
-
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست
سلام دوستان ما در فصل گوارش گفتار آخر میخونیم که مثلا گلوکز چطور جذب می شه و...
در ابتدای گفتار هم گفته جذب اصلی در مواده.
حالا سوال من اینه وقتی مواد در روده جذب میشه و وارد سلول و مایع بین سلولی میشه،پس اون مواد مغذی که در گردش مواد میخونیم که در خون هست و به سراسر بدن میره از کجا اومده؟؟؟؟
و یک سوال دیگه هم دارم تو کتاب در گفتار ۲فصل قلب گفته انقباض دیافراگم باعث تلمبه ماهیچه اسکلی و افزایش فشار خون در سیاهرگ های مجاور میشه پایین تر هم اومده برای فشار مکشی قفسه سینه گفته در هنگام دم که قفسه سینه باز می شه فشار از روی قفسه برداشته و درون سیاهرگ های نزدیک قلب فشار مکشی ایجاد میشه.
سوالی که دارم اینه دیافراگم هم در دم منقبض میشه ولی تو تستهاب کتاب من فقط به دیافراگم در تلمبه ماهیچه اسکلتی اشاره شده و اصلا حرفی دربارش در فشار مکشی گفته نشده،،چرا؟خب دیارفاگم هم جزو ماهیچه هایی که در دم منقبض میشه...مثلا این عبارت رو /انقباض دیافراگم نسبت به انقباض ماهیچه های گردنی فشار مکشی قوی تری برای حرکت خون ایجاد میکند/درست نگرفته و گفته ماهیچه های گردنی در دم منقبض و باعث فشار مکشی بیشتری در قفسه سینه میشوند خب دیافراگم هم که در دم منقبض میشه؟؟ -
حالا سوال من اینه وقتی مواد در روده جذب میشه و وارد سلول و مایع بین سلولی میشه،پس اون مواد مغذی که در گردش مواد میخونیم که در خون هست و به سراسر بدن میره از کجا اومده؟؟؟؟
و یک سوال دیگه هم دارم تو کتاب در گفتار ۲فصل قلب گفته انقباض دیافراگم باعث تلمبه ماهیچه اسکلی و افزایش فشار خون در سیاهرگ های مجاور میشه پایین تر هم اومده برای فشار مکشی قفسه سینه گفته در هنگام دم که قفسه سینه باز می شه فشار از روی قفسه برداشته و درون سیاهرگ های نزدیک قلب فشار مکشی ایجاد میشه.
سوالی که دارم اینه دیافراگم هم در دم منقبض میشه ولی تو تستهاب کتاب من فقط به دیافراگم در تلمبه ماهیچه اسکلتی اشاره شده و اصلا حرفی دربارش در فشار مکشی گفته نشده،،چرا؟خب دیارفاگم هم جزو ماهیچه هایی که در دم منقبض میشه...مثلا این عبارت رو /انقباض دیافراگم نسبت به انقباض ماهیچه های گردنی فشار مکشی قوی تری برای حرکت خون ایجاد میکند/درست نگرفته و گفته ماهیچه های گردنی در دم منقبض و باعث فشار مکشی بیشتری در قفسه سینه میشوند خب دیافراگم هم که در دم منقبض میشه؟؟Leili Salahi در گوارش و جذب مواد گفته است:
حالا سوال من اینه وقتی مواد در روده جذب میشه و وارد سلول و مایع بین سلولی میشه،پس اون مواد مغذی که در گردش مواد میخونیم که در خون هست و به سراسر بدن میره از کجا اومده؟؟؟؟ مواد مغذی منظورتون گلوکز و آمینو اسید و اینا هست؟؟
سوالی که دارم اینه دیافراگم هم در دم منقبض میشه ولی تو تستهاب کتاب من فقط به دیافراگم در تلمبه ماهیچه اسکلتی اشاره شده و اصلا حرفی دربارش در فشار مکشی گفته نشده،،چرا؟خب دیارفاگم هم جزو ماهیچه هایی که در دم منقبض میشه...مثلا این عبارت رو /انقباض دیافراگم نسبت به انقباض ماهیچه های گردنی فشار مکشی قوی تری برای حرکت خون ایجاد میکند/درست نگرفته و گفته ماهیچه های گردنی در دم منقبض و باعث فشار مکشی بیشتری در قفسه سینه میشوند خب دیافراگم هم که در دم منقبض میشه؟؟ -
Leili Salahi در گوارش و جذب مواد گفته است:
حالا سوال من اینه وقتی مواد در روده جذب میشه و وارد سلول و مایع بین سلولی میشه،پس اون مواد مغذی که در گردش مواد میخونیم که در خون هست و به سراسر بدن میره از کجا اومده؟؟؟؟ مواد مغذی منظورتون گلوکز و آمینو اسید و اینا هست؟؟
سوالی که دارم اینه دیافراگم هم در دم منقبض میشه ولی تو تستهاب کتاب من فقط به دیافراگم در تلمبه ماهیچه اسکلتی اشاره شده و اصلا حرفی دربارش در فشار مکشی گفته نشده،،چرا؟خب دیارفاگم هم جزو ماهیچه هایی که در دم منقبض میشه...مثلا این عبارت رو /انقباض دیافراگم نسبت به انقباض ماهیچه های گردنی فشار مکشی قوی تری برای حرکت خون ایجاد میکند/درست نگرفته و گفته ماهیچه های گردنی در دم منقبض و باعث فشار مکشی بیشتری در قفسه سینه میشوند خب دیافراگم هم که در دم منقبض میشه؟؟Matin Mousavi 1 بله دیگه موادی که ما تغذیه میکنیم و مواد مغذی که سلولها نیاز دارند البته به جز اکسیژن چون انکه کار ششه
-
Matin Mousavi 1 بله دیگه موادی که ما تغذیه میکنیم و مواد مغذی که سلولها نیاز دارند البته به جز اکسیژن چون انکه کار ششه
Leili Salahi خب وقتی که در روده جذب میشه و وارد لایه مخاطی روده میشه، اونجا رگ خونی و لنفی داریم و مواد از اونجا وارد خون میشن
-
Leili Salahi خب وقتی که در روده جذب میشه و وارد لایه مخاطی روده میشه، اونجا رگ خونی و لنفی داریم و مواد از اونجا وارد خون میشن
Matin Mousavi 1 خب وارد خون دستگاه گوارش میشن من منظورم کل بدنه...
-
Leili Salahi سلام
شما تو این موضوع دچار سوء تفاهم شدین از کتاب...حق هم دارین.اینطوری در نظر بگیرین موضوع براتون حل میشه...
ببینید الان شما غذا خوردین مراحل گوارش هم انحام شد الان وقته جذبه.
حذب صورت گرفت و موارد از طریق لنف و خون وارد قلب شد خب الان اینجا همین مواد جذب شده از قلب پمپ میشن به شش و روشن میشن و برمیگردن به قلب...حالا همین موادی که از شش اومدن میخوان برن بن کل بدن مواد مغذی برسونن این میشه گردش عمومیموضوع دوم هم میگین در مورد دیافراگم اینه که ماهیچه های گردنی چون در دم عمیق نقش دارند پس میتونن بیشتر از دیافراگم نقش داشته باشند تو فشار مکشی...پس نتیجه کیری کنین خودتون یه دم عمیق بکشین ببینید با دم عادی چقد فرق میکنه و قفسه سینه چقد میاد جلو...همین جلو اومدن قفسه سینه خودش فشار مکشی منفی ایجاد میکنه.
-
Leili Salahi خب از اونجا میره به قلب که بعد از طریق گردش خون عمومی میره به کل بدن
-
Leili Salahi سلام
شما تو این موضوع دچار سوء تفاهم شدین از کتاب...حق هم دارین.اینطوری در نظر بگیرین موضوع براتون حل میشه...
حذب صورت گرفت و موارد از طریق لنف و خون وارد قلب شد خب الان اینجا همین مواد جذب شده از قلب پمپ میشن به شش و روشن میشن و برمیگردن به قلب...حالا همین موادی که از شش اومدن میخوان برن بن کل بدن مواد مغذی برسونن این میشه گردش عمومیموضوع دوم هم میگین در مورد دیافراگم اینه که ماهیچه های گردنی چون در دم عمیق نقش دارند پس میتونن بیشتر از دیافراگم نقش داشته باشند تو فشار مکشی...پس نتیجه کیری کنین خودتون یه دم عمیق بکشین ببینید با دم عادی چقد فرق میکنه و قفسه سینه چقد میاد جلو...همین جلو اومدن قفسه سینه خودش فشار مکشی منفی ایجاد میکنه.
@Mr-Wick دیافراگم در دم عمیق نقش نداره ؟؟
و اینکه خب مواد مغذی که تازه جذب شده ان چرا باید برن سطح شش تصفیه بشن مجدد؟ -
@Mr-Wick دیافراگم در دم عمیق نقش نداره ؟؟
و اینکه خب مواد مغذی که تازه جذب شده ان چرا باید برن سطح شش تصفیه بشن مجدد؟Leili Salahi نقش داره ولی اونیکه باعث دم عمیق میشه ماهیچه گردنی هستش که اضافه میشه به ماهیچه های موجود در دم
-
L Leili Salahi marked this topic as a question on
-
L Leili Salahi has marked this topic as solved on
-
Leili Salahi سلام
@Mr-Wick خب ببینین وقتی تو روده جذب میشه مواد وارد خون میشه شما میگین...
و ما ورود مواد رو در سیاهرگ ها داربم نه سرخرگ ها
یعنی مواد مغذی وارد سیاهرگ میشن از سیاهرگ میرن میریزن تو قلب؟؟؟؟؟؟ -
@Mr-Wick خب ببینین وقتی تو روده جذب میشه مواد وارد خون میشه شما میگین...
و ما ورود مواد رو در سیاهرگ ها داربم نه سرخرگ ها
یعنی مواد مغذی وارد سیاهرگ میشن از سیاهرگ میرن میریزن تو قلب؟؟؟؟؟؟Leili Salahi اره دیگه کجا میریزن...میرن قلب دیگه بعدش همه اون مراحلی که گفتم تکرار میشه و ادامه دار..اینطوری نیست که درجا بریزه اونجا...