پارامسی🧐
-
سلام..نه خب تا جایی ک من میدونم تک سلولی هستش ...متن کتابم گفته ک در بسیاری از تک یاخته ای ها به کمک انتشاره توی اون یه کمی از تک یاخته ای ها ک موندن :// مثل پارامسی (بقیه جمله ) 😅 جمله های تو مغزمو نمیتونم مرتب کنم ://
-
سلام..نه خب تا جایی ک من میدونم تک سلولی هستش ...متن کتابم گفته ک در بسیاری از تک یاخته ای ها به کمک انتشاره توی اون یه کمی از تک یاخته ای ها ک موندن :// مثل پارامسی (بقیه جمله ) 😅 جمله های تو مغزمو نمیتونم مرتب کنم ://
haniye -y- الان پارامسی جانور نیست؟
-
haniye -y- الان پارامسی جانور نیست؟
@Mr-Wick جانوران نباید چند سلولی باشن؟ :/ اوم ..نمیدونم حقیقتا کتابم فک کنم درست چیزی نگفته فقط در مورد پارامسی اینو میدونم ک از اغازیانه و تک سلولی
-
سلام
پارامسی جانوره؟یا تک سلولیه؟
مگه به تک سلولیا فقط لفظ جاندار نمیگیم؟؟
وات ایز پارامسی؟؟؟
پارامسی که لیزوزوم داره واکوئول داره...داستان چیه الان اینجا خط اولش گفته بسیاری از تک سلولی ها
بعدشم گفته برخی از آنها مثل پارامسی (یعنی پارامسی تک سلولیه)
😭😭😭😭@Mr-Wick خب تک سلولیه دیگه
وقتی آغازیه دیگه جانور نیست که🤔 -
@Ali-Valicheki خب مگه به کسی که هم لیزوزوم داشته باشه هم واکوئول میگیم تک سلولی؟
-
@Mr-Wick ربطی نداره
یارو کل بدنش یه سلوله😂 -
@Ali-Valicheki آخه مشه جلال میگه که چون باکتری اندامک نداره تکسلولیه
گفتم شاید اینطوری باید بگیریم -
سلام
پارامسی جانوره؟یا تک سلولیه؟
مگه به تک سلولیا فقط لفظ جاندار نمیگیم؟؟
وات ایز پارامسی؟؟؟
پارامسی که لیزوزوم داره واکوئول داره...داستان چیه الان اینجا خط اولش گفته بسیاری از تک سلولی ها
بعدشم گفته برخی از آنها مثل پارامسی (یعنی پارامسی تک سلولیه)
😭😭😭😭@Mr-Wick بله پارامسی تک سلولیه. جانور هم نیست. جانداره. جانواران میشن( پستانداران،پرندگان،خزندگان،ماهیها،دوزیستان) پارامسی آغازیه و جاندار نه جانور
-
@Ali-Valicheki آخه مشه جلال میگه که چون باکتری اندامک نداره تکسلولیه
گفتم شاید اینطوری باید بگیریم@Mr-Wick نه باکتری اصن بحثش جداست ..خودش یه دسته است
اما این کلا یه سلوله یعنی تک سلولیه -
@Ali-Valicheki
haniye -y-
Matin Mousavi 1
🥺خیلی ممنون🙏🌹 -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Ali-Valicheki
haniye -y-
Matin Mousavi 1
🥺خیلی ممنون🙏🌹@Mr-Wick 🌼🙌🏻
-