به نظرتون کدوم استاد بهتره؟؟
-
سلام
آقا من آرش رو تهیه کردم ولی برای فیزیک یک پیامک ک نوشته بود کدوم استاد رو از بین مدرس های فیزیک انتخابی میکنی ، برام ارسال شد .
من خودم راه ابریشم با استاد کازرانیان بودم ولی توی این همایش ها اصلا از شیوه اساتید دیگه مطلع نیستم .
به نظرتون توی این جمع بندی استاد کازرانیان رو بردارم یا استاد طلوعی یا استاد یاری؟؟ -
سلام
آقا من آرش رو تهیه کردم ولی برای فیزیک یک پیامک ک نوشته بود کدوم استاد رو از بین مدرس های فیزیک انتخابی میکنی ، برام ارسال شد .
من خودم راه ابریشم با استاد کازرانیان بودم ولی توی این همایش ها اصلا از شیوه اساتید دیگه مطلع نیستم .
به نظرتون توی این جمع بندی استاد کازرانیان رو بردارم یا استاد طلوعی یا استاد یاری؟؟alireza arab
طلوعی حتما بردار -
alireza arab
طلوعی حتما بردارHaj Arian Kabir به نظرت میتونم با طلوعی تا قبل از 10 خرداد کل فیزیکمو ی دور بکنم؟؟ (تقریبا 2 ساعت در روز)
-
سلام
به نظرتون توی این جمع بندی استاد کازرانیان رو بردارم یا استاد طلوعی یا استاد یاری؟؟alireza arab من راه ابریشم با استاد طلوعی برداشتم بینهایت راضیم
-
سلام
به نظرتون توی این جمع بندی استاد کازرانیان رو بردارم یا استاد طلوعی یا استاد یاری؟؟alireza arab از ابریشم استاد کازرانیان راضی بودی ؟
-
alireza arab از ابریشم استاد کازرانیان راضی بودی ؟
Ilya Mansouri استاد کازرانیان برای اونایی خوبه ک میخوان از زیر بار فرمول حفظ کردن در برن چون بشدت مفهومی تدریس میکنن
تدریسشون واقعا خوب بود
بهت پیشنهاد میکنم استاد کازرانیان رو مخصوصا فیزیک 2 رو اونقدر مفهومی درس دادن ک واقعا یک تسلط عجیبی روش پیدا کردم
من از آبان پارسال ک راه ابریشم استاد کازرانیان رو گرفتم میانگین درصد های فیزیک قلمچیم تقریبا 60 بوده
ولی خوب چون من میخوام همایش شرکت کنم میخواستم بین آقای یاری و طلوعی یکیشون رو انتخاب میکنم (چون میخواستم نگرش های یک استاد دیگه رو نسبت به سوالا ببینم) -
بدون شک استاد یاری
-
بچه ها به سوال دارم الان تا کنکور ۵۳ روز مونده یا ۴۶ روز🤔
-
Marzieh Abouei چرا همچینه یه سایت زده ۵۳ روز یکی زوه ۴۵ روز یکی دیگ ۴۶😂
-
Marzieh Abouei تجربی46 روز
ریاضی 45 روز -
Marzieh Abouei تجربی46 روز
ریاضی 45 روزalireza arab واقعا نمیدونم سر این چرا دیگ🤣🤣اختلافه
-
alireza arab واقعا نمیدونم سر این چرا دیگ🤣🤣اختلافه
Marzieh Abouei 😂😂😂😂😂😂
-
Marzieh Abouei پارسال ۱۱ تیر برگزار شده
من شنیدم تو دفترچه سنجش موقع ثبت نام زده بوده ۱۸ تا ۲۱ ام برگزار میشه
هنوز تاریخ دقیقش معلوم نیست -
سلام
به نظرتون توی این جمع بندی استاد کازرانیان رو بردارم یا استاد طلوعی یا استاد یاری؟؟alireza arab سلام طلوعی
-
alireza arab سلام طلوعی
Amir Karamouzian مرسی
الان با استاد طلوعی دوازدهم 2 فصل آخر رو بستم از بعد از ظهر تا الان😂😂😂 -
Haj Arian Kabir به نظرت میتونم با طلوعی تا قبل از 10 خرداد کل فیزیکمو ی دور بکنم؟؟ (تقریبا 2 ساعت در روز)
alireza arab
آره چیه که شما دوازدهمو تا ۱۰ خرداد ببند پایه رو هم آروم آروم تا کنکور -
Marzieh Abouei پارسال ۱۱ تیر برگزار شده
من شنیدم تو دفترچه سنجش موقع ثبت نام زده بوده ۱۸ تا ۲۱ ام برگزار میشه
هنوز تاریخ دقیقش معلوم نیستاسما نادری اهاااا😂😂😂
-
Haj Arian Kabir به نظرت میتونم با طلوعی تا قبل از 10 خرداد کل فیزیکمو ی دور بکنم؟؟ (تقریبا 2 ساعت در روز)
alireza arab
طلوعی کل همایشش ۵۰ ساعت هست -
alireza arab
طلوعی کل همایشش ۵۰ ساعت هستmarzie binaee
بالای ۶۰ ساعت
کمتر از ۷۰