نظر شما🤍🤍
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
من خریدم ولی هنوز استفاده نکردم
ولی بنظرم خوب باشه چون دبیراش خوبن
فقط برنامه نداره اگه برنامه هم داشت خیلی خوب بود -
سلام
من خریدم ولی هنوز استفاده نکردم
ولی بنظرم خوب باشه چون دبیراش خوبن
فقط برنامه نداره اگه برنامه هم داشت خیلی خوب بوددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه حسینی 3
تایتان و آرش رو خریدید؟ -
سلام دوستان از پک آرش عمومی راضی هستید؟
سطح دروس چطوره؟
ممنون میشم توضیح بدید
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHaj Arian Kabir سلام اصلا هنوز دینی و زبانش نیومده عربیشم فرسنگ ۹ ابریشم هه
-
فاطمه حسینی 3
تایتان و آرش رو خریدید؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنه فقط تخصصی آرش
-
Haj Arian Kabir سلام اصلا هنوز دینی و زبانش نیومده عربیشم فرسنگ ۹ ابریشم هه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمیگم برا شما چیز جدیدی هم اضافه شده !؟
برا من که تغییری نکرده -
میگم برا شما چیز جدیدی هم اضافه شده !؟
برا من که تغییری نکردهنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه حسینی 3 نه چیزی نیومده۸
-
سطح دروس چطوره؟
ممنون میشم توضیح بدید
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHaj Arian Kabir اگه میرسی ببینی خوبه پارسال بچه ها راضی بودن همه چی بریگرده ب سطحت
-
Haj Arian Kabir اگه میرسی ببینی خوبه پارسال بچه ها راضی بودن همه چی بریگرده ب سطحت
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee
نه تو رسیدنش که مشکلی ندارم
میخواستم بدونم تایتان و آرش دروس عمومی قرار گرفته کامل
البته که عربی و زبان و دینی رو میدونم
فارسی هم که ماله سال پیشه -
mahsaaa rezaeee
نه تو رسیدنش که مشکلی ندارم
میخواستم بدونم تایتان و آرش دروس عمومی قرار گرفته کامل
البته که عربی و زبان و دینی رو میدونم
فارسی هم که ماله سال پیشهنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHaj Arian Kabir زبان چند ساعته؟!
-
Haj Arian Kabir زبان چند ساعته؟!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Malti
هنوز نگرفتم -
Ali Malti
هنوز نگرفتمنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHaj Arian Kabir من هر چی تلاش میکنم همایش رو بخرم نمیشه
شما این چند روزه تونستن همایشی رو خریداری کنین؟! -
Haj Arian Kabir سلام اصلا هنوز دینی و زبانش نیومده عربیشم فرسنگ ۹ ابریشم هه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei سلام ،درس دینی استاد گفتش هنوز ضبط نکرده ولی جزوه رو اماده کرده
-
Haj Arian Kabir من هر چی تلاش میکنم همایش رو بخرم نمیشه
شما این چند روزه تونستن همایشی رو خریداری کنین؟!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Malti
بله میشه -
Marzieh Abouei سلام ،درس دینی استاد گفتش هنوز ضبط نکرده ولی جزوه رو اماده کرده
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoahammad sh
چند تا تست حل میشه؟
جزوه ش خوبه؟ -
moahammad sh
چند تا تست حل میشه؟
جزوه ش خوبه؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHaj Arian Kabir نمیدونم جزوه رو ندیدم، از اقای رضایی بقا پرسیدم ضبط کردین یا نه...این جواب دادن
-
Marzieh Abouei سلام ،درس دینی استاد گفتش هنوز ضبط نکرده ولی جزوه رو اماده کرده
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoahammad sh استاد رضایی بقا یه روزه میره همرو
-
Haj Arian Kabir من هر چی تلاش میکنم همایش رو بخرم نمیشه
شما این چند روزه تونستن همایشی رو خریداری کنین؟!نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Malti اره
-
Haj Arian Kabir نمیدونم جزوه رو ندیدم، از اقای رضایی بقا پرسیدم ضبط کردین یا نه...این جواب دادن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoahammad sh
ممنون -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عربی آرش برا ساله پیشه؟
-
سطح دروس چطوره؟
ممنون میشم توضیح بدید
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHaj Arian Kabir سلام من ندارم اما ازکتاب خیلی سبز وگاج خیلی راضی هستم بستگی به خودت داره چه سطحی ازکتابارو یادمیگیری من الان لاکتاب گاج خپب یادمیگیرم