مواد الی و معدنی
-
سلام من مدام مواد آلی و معدنی قاطی میکنم
از کجا تشخیص بدم؟
مثلا الان کسیژن و کربن دی اکسید معدنی اند و سدیم و پتاسیم.
میخوام ببینم از کجا باید تشخیص داد ؟
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست -
از کجا تشخیص بدم؟
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیستLeili Salahi درود. هر ماده معدنی، کربن داره. ولی هر ماده کربن داری معدنی نیست مثل CO2
-
Leili Salahi درود. هر ماده معدنی، کربن داره. ولی هر ماده کربن داری معدنی نیست مثل CO2
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Leili Salahi درود. هر ماده معدنی، کربن داره. ولی هر ماده کربن داری معدنی نیست مثل CO2
Matin Mousavi 1 کربن دی اکسید کتابم گفته ماده ی غیر آلی !
-
Matin Mousavi 1 کربن دی اکسید کتابم گفته ماده ی غیر آلی !
Leili Salahi بابا منظورم عالی نیست بوده. حواسم نبوده🙏🙏 کربن دیاکسید معدنیه
-
Leili Salahi بابا منظورم عالی نیست بوده. حواسم نبوده🙏🙏 کربن دیاکسید معدنیه
Matin Mousavi 1 ببخشین چی شد نفهمیدم
-
L Leili Salahi marked this topic as a question on
-
Matin Mousavi 1 ببخشین چی شد نفهمیدم
Leili Salahi هر ماده آلی کربن داره ولی هر ماده ای که کربن داره آلی نیست. مثل CO2 که معدنیه ولی کربن داره
-
از کجا تشخیص بدم؟
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیستLeili Salahi ترکیبات آلی یازدهم رو یادته دیگ الکل ها کربوکسیلیک اسید هاو... اینا آلی هستن
-
Leili Salahi هر ماده آلی کربن داره ولی هر ماده ای که کربن داره آلی نیست. مثل CO2 که معدنیه ولی کربن داره
Matin Mousavi 1 نه این نمیتونه درست باشه چون ویتامین K آلی هست
-
Leili Salahi ترکیبات آلی یازدهم رو یادته دیگ الکل ها کربوکسیلیک اسید هاو... اینا آلی هستن
Marzieh Abouei اخه اونا زیاد تو زیست نمیاد که مثلا تو زیست سدیم داریم پتاسیم داریم ویتامیمها رو داریم اب و کربن دی اکسید داریم فولیک اسید داریم
-
از کجا تشخیص بدم؟
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیستLeili Salahi سلام / مواد آلی: چهار دسته هستند: کربوهیدرات ها،پروتئین ها، لیپید ها و نوکلئیک اسیدها
پس موارد زیر هم جزء مواد آلی هستند:نمونه از کربوهیدرات ها:
گلوکز ، فرکتوز ، فرکتوز دو فسفاته ، مالتوز ، لاکتوز ، ریبوز ، دئوکسی ریبوز ، ریبولوز فسفات ، ریبولوزبیس فسفات ، سلولز ، گلیکوژن و ...
و نمونه از پروتئین ها :
اغلب هورمون ها (چون پروتئینی اند) ، اغلب آنزیم ها (مثلاً آمیلاز ، پروتئاز ، پپسین ، لیپاز ، نوکلئاز ، هلیکاز ، دنا بسپاراز ، رنا بسپارازی ۱و۲و۳، رنابسپاراز پروکاریوتی ، آنزیم روبیسکو ، آنزیم لیگاز ، آنزیم های دخیل در قندکافت و کربس ، آنزیم ATP ساز غشای داخلی میتوکندری و تیلاکوئید ،آنزیم تجزیه کننده ی آب در سطح فتوسیستم ۲، آنزیمی که مرحله ی اول تثبیت کربن در گیاهان C4 و CAM رو انجام میده ، آنزیمی که اتصال بین آمینواسید و tRNA رو برقرار میکنه ، آنزیم کربنیک آنیدراز ، آنزیم ترکیب کننده ی CO2 و H2O در کبد ، پمپ سدیم پتاسیم هم خاصیت آنزیمی داره و ...) ، گلوتن و گیرنده های هورمون ها و ناقل های عصبی ، اکتین و میوزین ، پروتیین های دفاعی فصل ۵ یازدهم ، پروتیین های محلول در خوناب ، اجزای زنجیره ی انتقال الکترون میتوکندری و تیلاکوئید ، کانال ها پمپ های غشایی و ....و نمونه از لیپیدها
فسفولیپید ها ، کلسترول ، تری گلیسیرید ، اسید چرب ، کیلومیکرون ها
LDL و HDL (ترکیب لیپید و پروتئین)و نمونه از نوکلئیک اسیدها:
دنا ، رنا و انواع نوکلئوتید ها
۲. مواد معدنی هم شامل آب ، کربن دی اکسید و کربن مونوکسید و خلاصه گازها ، یونها ، نمک ها، فکر کنم موادی مثل آرسنیک که سمی هم هست و ... ///اینو یکی از بچه ها گفته بود قبلا کپی کردم براتون. فکر کنم کامله و به دردت بخوره -
Marzieh Abouei اخه اونا زیاد تو زیست نمیاد که مثلا تو زیست سدیم داریم پتاسیم داریم ویتامیمها رو داریم اب و کربن دی اکسید داریم فولیک اسید داریم
Leili Salahi اتفاقا من بارها این جمله ای رو که گفتم از استاد موقاری شنیدم
-
Leili Salahi اتفاقا من بارها این جمله ای رو که گفتم از استاد موقاری شنیدم
Matin Mousavi 1 بله سرچ کردم درست بود ولی احتمالا ویتامینها استثنا هستن چون ویتامین ها هم آلی هستن
-
L Leili Salahi has marked this topic as solved on