شروع از صفر برای کنکور ۱۴۰۲ تجربی
-
سلام من فارق التحصیل کارشناس حسابداری از دانشگاه سراسری هستم و از اول رشتم فنی و حرفه ای بوده الان میخوام شروع کنم برای کنکور ۱۴۰۲ چه روش مطالعه ای رو بهم پیشنهاد میکنید
-
سلام من فارق التحصیل کارشناس حسابداری از دانشگاه سراسری هستم و از اول رشتم فنی و حرفه ای بوده الان میخوام شروع کنم برای کنکور ۱۴۰۲ چه روش مطالعه ای رو بهم پیشنهاد میکنید
Marzieh Masoumi سلام
میتونید راه ابریشم بگیرید؟ -
Marzieh Masoumi شمارو دنبال کردم
خواستید میتونید دنبالم کنید تا تو چت راهنمایی کامل کنم
دقیقا منم پارسال هم چین شرایطی داشتم -
Marzieh Masoumi خب از مهر باید با آزمون آزمایشی پیش بری ترجیحا
فعلا شروع کن هر چه زودتر
راجع به روش های مطالعه و تمرکز و اینا هم اطلاعات جمع کن که جای اشتباه نداری
با ساعت مطالعه ی مناسب میتونی بترکونی
فعلا تا مهر
ریاضی جامع مهر و ماه رو بخر و شروع کن درسنامه بخون تست بزن
شیمی دهم و یازدهم مبتکران تک جلدی استفاده کن کامل
اگر رسیدی برای دوازدهم هم استفاده کن
برای فیزیک تک پایه ی خیلی سبز+نردبام میتونه ترکیب مناسبی باشه
نشر الگو هم فیزیک تک پایش فوق العاده هست.
تدریس هم که داخل سایت موجوده اگر نیاز داشتیمیمونه زیست که یه مشکل ریزی که فیلمای اقای موقاری داده اینه که یکم قدیمین و ممکنه یسری چیزا تغییر کرده باشه تو کتاب مثل نورون رابط و میلینشون
به هر صورت با توجه به اینکه کلا از یک رشته ی دیگا اومدی از تدریس استفاده کنی بهتره
راجع به کتاب هم برای تست خیلی سبز جامع خوبه
سیب ترش سریال کنکور ۱۴۰۱ رو داشته (یه کانال تلگرامه) برای ۱۴۰۲ هم تا چند وقت دیگه منتشر بشه احتنالا میتونی ازونم استفاده کنی کاری داشتی تگ کن -
سلام من صفر هستم البته رشته م تجربی بوده میخوام ۱۴۰۲ کنکور بدم ریاضی و فیزیک و شیمی رو استرس دارم چون محاسباتی هستند و چیزی اصلا یادم نیست میشه راهنماییم کنید چطوری بخونم برای پزشکی .بعد از چند سال میخوام کنکور بدم
-
Marzieh Masoumi سلام ،
اولین پیشنهادی ک دارم اینه ک یه مشاور خوب حضوری تو شهرتون داشته باشید / ک از لحاظ نتایج کنکور مطرح باشه
دومم اینکه ، بنظرم اولین منبع واسه درس خوندن / ریاضی آریان حیدریه / با اونکه پیش برید کمکم بقیه منابع هم درست میشه ، حداقل برای منکه اینجوری بود
اگه منو برگردونن ک از اول واسه کنکور بخونم و بگن از بین این همه معلمی ک تو این چند سال داشتی فقط یکی رو انتخاب کن / میگم ریاضی جامع مرداد آریان حیدری
-
سلام من صفر هستم البته رشته م تجربی بوده میخوام ۱۴۰۲ کنکور بدم ریاضی و فیزیک و شیمی رو استرس دارم چون محاسباتی هستند و چیزی اصلا یادم نیست میشه راهنماییم کنید چطوری بخونم برای پزشکی .بعد از چند سال میخوام کنکور بدم
-
Marzieh Masoumi سلام ،
اولین پیشنهادی ک دارم اینه ک یه مشاور خوب حضوری تو شهرتون داشته باشید / ک از لحاظ نتایج کنکور مطرح باشه
دومم اینکه ، بنظرم اولین منبع واسه درس خوندن / ریاضی آریان حیدریه / با اونکه پیش برید کمکم بقیه منابع هم درست میشه ، حداقل برای منکه اینجوری بود
اگه منو برگردونن ک از اول واسه کنکور بخونم و بگن از بین این همه معلمی ک تو این چند سال داشتی فقط یکی رو انتخاب کن / میگم ریاضی جامع مرداد آریان حیدری
hamed bagheri 0 دوستمون فارغ التحصیل حسابداریه
ریاضیش نباید بد باشه ها
خودخوان میتونه مهر و ماه و ایکیو و موج ازمون و ازمون پلاس و سه سطحی رو کار کنه تا کنکور -
مرسی از راهنمایی همگی عزیزان از نظر ریاضی و حتی فیزیک چندان مشکلی ندارم فقط دروس تخصصی رشته که اونم فعلا با کتاب های درسی شروع کردم
-
Marzieh Masoumi
سلام ببخشید یه سوال داشتم درمورد اینکه میگن کنکور ۱۴۰۲ تغییر میکنه و ۶۰ درصدش برحسب معدل و اینکه عمومیا حذف میشه مشکلی برای ما که رشته ریاضی یا غیر مرتبط هستیم پیش نمیاد؟ -
Marzieh Masoumi
سلام ببخشید یه سوال داشتم درمورد اینکه میگن کنکور ۱۴۰۲ تغییر میکنه و ۶۰ درصدش برحسب معدل و اینکه عمومیا حذف میشه مشکلی برای ما که رشته ریاضی یا غیر مرتبط هستیم پیش نمیاد؟mona hassanqomi سلام نه پیش نمیادچون هنوزقطعی نشده
-
مرسی از راهنمایی همگی عزیزان از نظر ریاضی و حتی فیزیک چندان مشکلی ندارم فقط دروس تخصصی رشته که اونم فعلا با کتاب های درسی شروع کردم
Marzieh Masoumi سلام باکتابای درسی نمیشه قبول شد چون سطحشون خیلی پایینترازسطح کنکوره باید کتاب تست بگیری تست زیادبزنی برنامه ریزی کنی درسنامه کتاب تستارو بخونی چون واقعاً عالین کتاب خیلی سبزخوبه گاج هم خوبه ارش هم خوبه بازم به علاقه خودت بستگی داره که چه سطحی ازکتابارو میتونی یادبگیری
-
mona hassanqomi سلام نه پیش نمیادچون هنوزقطعی نشده
Haniyeh Ahmadi ممنونم