IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
تابع وارون
-
سلام دوستان سوال 131 رو یه برسی کنید لطفا ب نظرتون چ جور حل میشه
پاسخشو ندارم
@دانش-آموزان-آلاء -
-
خودش جواب چی داده؟ تابع اصن وارون پذیر نیست که وارونش کرده؟
نقطه اکسترمم هم نداده که بگیم یجوری تحدید دامنه میشه کرد
-
amirmohammad shakeri کتابش برای من نیست جوابشو ندارم
منم به همین مشکل خوردم نفهمیدم -
hasan pasavand سلام گزینه چهار فکر کنم
-
hasan pasavand عهههه آره
-
میگم اصلاً وارون پذیر نیست دیگه ؛ ولی خب وارون رو میتونی بکشی؟ ( به تابع نبودنش کار ندارم ؛ صرفاً میگم با قرینه کردن نسبت به نیمساز میتونی منحنی رو به دست بیاری؟)
من خودم تو رسم شکلم شک دارم ؛ تو میتونی بی زحمت شکل منحنی وارون رو بکشی و بفرستی؟من با شکل خودم که کشیدم ( مطمئن نیستم روش که خوب رسم کرده باشم منحنی رو ) فقط تو بازه ۳ تا ۸ نیمساز ناحیه اول و سوم (x) از منحنی رسم شده که تابع نیست بالاتر بود ( یا مساوی)
-
بنظرم عملاً تابعی که دامنه اش رو میخواد ؛ تابع هست دیگه ( چون اون منحنی که تابع نبود ؛ دامنه اش تحدید میشه دیگه ؛ چون هم زیر رادیکاله هم اون تفاضلش با x باعث میشه دامنه اش تحدید بشه)
البته فکر کنم -
Taha Yousefzadeh دقیقا درست میگی
منم با همین رسم شکلی ک گفتی ب گزینه 4 رسیدم
اتفاقا منم همین توجیهو کردم با خودم احتمالا منظورش اینه تابع رو نسبت به خط y=x قرینه کنیم
اون شکله جدیده که به دست میاد خودش باز ی تابع جدیده ولی وارون تابع اصلی نیست -
Taha Yousefzadeh خط ذهنی جفتمون یکی بود تو این سوال xD
به نظرم زیر رادیکال نباید علامت تابع وارون بزاره چون ب هر حال ک این نمودار وارون پذیر نیست
باید میگف تابع g(x) که قرینه تابع f نسبت ب نیمسازه -
اقا اصل سوال رو پیدا کردم
این کتاب سوال رو خراب کرده با اون نمودارشدمتون گرم
-
-