تست لغت
-
سلام دوستان
ممنون میشم این تست رو توضیح بدید
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام. گزینه سه نیست؟
-
سلام دوستان
Sara_R درود. گزینه۲
-
سلام. گزینه سه نیست؟
امیرحسین حاجی پور بله گزینه ۳ میشه
چرا؟
میشه بگید چرا مثلا گزینه ۲ نمیشع؟ -
Sara_R درود. گزینه۲
-
سلام دوستان
-
امیرحسین حاجی پور بله گزینه ۳ میشه
چرا؟
میشه بگید چرا مثلا گزینه ۲ نمیشع؟Sara_R همین طور که یکی از دوستان گفتن دولوپ میتونه معنی ایجاد کردن هم بده و یجورایی این کالوکیشن بود. باید قبلا دیده بودید جایی تا میزدین این تست رو. من برام آشنا بود بقیه گزینه ها مدیریت کردن، توسعه دادن و افزایش دادن داریم
-
Sara_R همین طور که یکی از دوستان گفتن دولوپ میتونه معنی ایجاد کردن هم بده و یجورایی این کالوکیشن بود. باید قبلا دیده بودید جایی تا میزدین این تست رو. من برام آشنا بود بقیه گزینه ها مدیریت کردن، توسعه دادن و افزایش دادن داریم
امیرحسین حاجی پور
دیویلوپ! -
سلام دوستان
Sara_R سلام گلم میشه گزینه۳چون به معنی توسعه دادنه اگرمعنی بلدباشی بتونی راحت ترجمه کنی متوجه صورت سوال میشی حتماً روی معنی لغاتت خوب کارکن که بتونی یه درصدیو اززبان توکنکوربزنی
-
Sara_R همین طور که یکی از دوستان گفتن دولوپ میتونه معنی ایجاد کردن هم بده و یجورایی این کالوکیشن بود. باید قبلا دیده بودید جایی تا میزدین این تست رو. من برام آشنا بود بقیه گزینه ها مدیریت کردن، توسعه دادن و افزایش دادن داریم
امیرحسین حاجی پور بله ممنونم
-
Sara_R سلام گلم میشه گزینه۳چون به معنی توسعه دادنه اگرمعنی بلدباشی بتونی راحت ترجمه کنی متوجه صورت سوال میشی حتماً روی معنی لغاتت خوب کارکن که بتونی یه درصدیو اززبان توکنکوربزنی
Haniyeh Ahmadi نه اینجا معنی گسترش و توسعه کردن نمیده
یه معنی دیگش ایجاد کردن هست -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
امیرحسین حاجی پور بله ممنونم
Sara_R
ساراhas been
جز قواعد گرامریه
ولی من توی گزینه هاش هیچ اثری از گرامر نمیبینم
پس معلوم میشه این تستِ لغتِ -
Sara_R
ساراhas been
جز قواعد گرامریه
ولی من توی گزینه هاش هیچ اثری از گرامر نمیبینم
پس معلوم میشه این تستِ لغتِ@fatemeh-Ma متوجه نشدم
منم زدم تو صورت تاپیک تست لغت -
Haniyeh Ahmadi نه اینجا معنی گسترش و توسعه کردن نمیده
یه معنی دیگش ایجاد کردن هستSara_R اهان ببخشیدیه لحظه اشتباه کردم معنیشو چون لغات تو زبان بستگی به عبارت داره که چه معنیی بگیره چون خیلی معنی دارن اره گزینه۳میشه جواب حالا خودتم معنی لغاتشو دربیاراگردیکشنری داری بعدمتوجه میشی کدوم گزینه ی یک برنامه ریزی مهم برای زبان کنکوراینکه تواگرمعنی بلدباشی میتونی۵۰درصدزبانو بزنی اما اگرمشکل داری توقواعدش میتونی معنی لغاتوبخونی قسمت واژگانشون بزنی که حداقل۳۰یا۲۰درصدزبانو میزنی بیشترروی معنی ولغات سرمایه گذاری کن برای کنکوراونم زبان