سوال زیست ژنتیک؟!
-
بنظر منم سه غلطه و یک جوابه
Mahan Xodayi 2 اگه اون فرد تزریق خون انجام داده باشه چی؟ یعنی گلبول قرمزی داشته باشه که از تزریق وارد بدنش شده باشه.
-
Mahan Xodayi 2 اگه اون فرد تزریق خون انجام داده باشه چی؟ یعنی گلبول قرمزی داشته باشه که از تزریق وارد بدنش شده باشه.
Matin Mousavi 1 نه دیگه ینطوری که نمیشه
-
Matin Mousavi 1 نه دیگه ینطوری که نمیشه
arman jafari 2 چی نمیشه؟
-
Matin Mousavi 1
خوب خون هرفردی رو که به هرکسی نمیدن -
Matin Mousavi 1 اولا سوالا رو ما در یک فرد استاندار و سالم برسی میکنیم مگر اینکه سوال ذکر کنه فرد بیماره ثانیا طبق اطلاعات ما فردی که پیوند عضو یا تزریق اینا داشته گروه خونیاشون باید بهم بخوره در غیر اینصورت پای عوامل دفاعی میاد وسط یعنی یک فرد منفی مثبت نمیزنن ک
-
Matin Mousavi 1
خوب خون هرفردی رو که به هرکسی نمیدنسید حسین حسینی 0 من که نگفتم مال هر کی رو میدن به هرکی. میگم شاید گلبولی داشته باشه که در غشاش پروتئن D رو داشته باشه، ولی خود فرد گروه خونیش منفی باشه. نمیشه؟
-
سید حسین حسینی 0 من که نگفتم مال هر کی رو میدن به هرکی. میگم شاید گلبولی داشته باشه که در غشاش پروتئن D رو داشته باشه، ولی خود فرد گروه خونیش منفی باشه. نمیشه؟
Matin Mousavi 1 تا جایی که من میدونم نمیشیه
منفی فقط خالص داریم دی دی. -
اصلا جدای از تزریق
کلا گزینه سه غلطه چه تزریق کنه چه نکنه چون مربوط به ژن کروموزوم پیکری خود فردهست. -
Matin Mousavi 1 اولا سوالا رو ما در یک فرد استاندار و سالم برسی میکنیم مگر اینکه سوال ذکر کنه فرد بیماره ثانیا طبق اطلاعات ما فردی که پیوند عضو یا تزریق اینا داشته گروه خونیاشون باید بهم بخوره در غیر اینصورت پای عوامل دفاعی میاد وسط یعنی یک فرد منفی مثبت نمیزنن ک
Mahan Xodayi 2 ولی سوال بهتر بود بگه در فرد سالم
-
سید حسین حسینی 0 من که نگفتم مال هر کی رو میدن به هرکی. میگم شاید گلبولی داشته باشه که در غشاش پروتئن D رو داشته باشه، ولی خود فرد گروه خونیش منفی باشه. نمیشه؟
Matin Mousavi 1 بنظر خودت میشه؟؟روی گلبول پروتئن ذی داره گروه خونیشم منفیه؟؟اصلا معیار ما برای مثبت منفی مگه وجود همین پروتئین نیست مگه!!
-
اصلا جدای از تزریق
کلا گزینه سه غلطه چه تزریق کنه چه نکنه چون مربوط به ژن کروموزوم پیکری خود فردهست. -
اصلا جدای از تزریق
کلا گزینه سه غلطه چه تزریق کنه چه نکنه چون مربوط به ژن کروموزوم پیکری خود فردهست.سید حسین حسینی 0 نه من گزینه یک رو میگم. سه که غلطه
-
سید حسین حسینی 0 نه من گزینه یک رو میگم. سه که غلطه
Matin Mousavi 1
اها. -
فک کنم اشتباهیی گزینه 3 روزده
گزینه یک درسته -
فک کنم اشتباهیی گزینه 3 روزده
گزینه یک درستهarman jafari 2 اره احتمالا اشتباه تایپیه
-
A arman jafari 2 has marked this topic as solved on