۴۴روزه
-
کسی ک پایش خیلی قوی باشه و فقط دوازدهم مشکل داشته باشه و پشت کنکور تجربی هم باشه با روزی ۱۷تا۱۸ ساعت خوندن تو این ۴۴روز میتونه رتبه زیر۵۰۰۰ بیاره؟
انگیزه لازمم
هدفم داروسازیه -
کسی ک پایش خیلی قوی باشه و فقط دوازدهم مشکل داشته باشه و پشت کنکور تجربی هم باشه با روزی ۱۷تا۱۸ ساعت خوندن تو این ۴۴روز میتونه رتبه زیر۵۰۰۰ بیاره؟
انگیزه لازمم
هدفم داروسازیهhanieh Heydri 1 بله میشه اگه انگیزه داشته باشید چرا که نه.
-
hanieh Heydri 1 بله میشه اگه انگیزه داشته باشید چرا که نه.
mahdi shokry استرس میگیرم
-
mahdi shokry استرس میگیرم
hanieh Heydri 1 ببینید من رشتم ریاضیه .
منم استرس میگیرم ، اما خوب باید مدیریتش کرد دیگه، مثلا نفس عمیق بکشید . استرس شما کم میشه -
انگیزه لازمم
هدفم داروسازیهhanieh Heydri 1 پایت قویه خوبه
رو دوازدهمت کار کنی حلع
-
hanieh Heydri 1 پایت قویه خوبه
رو دوازدهمت کار کنی حلع
mahsaaa rezaeee زیست دهم و یازدهمو اوکیم فقط نیاز ب تست زیاد دارم و زیست دوازدهمو واقعا مشکل دارم نمیدونم چیکار کنم میترسم کلا حذفش کنم ایا خوبه ک فقط فصل یک و دو دوازدهمو فقط بخونم؟ ک ب درصد ۴۵ یا ۵۰برسم
-
انگیزه لازمم
هدفم داروسازیهhanieh Heydri 1 بله میشه
-
انگیزه لازمم
هدفم داروسازیهhanieh Heydri 1 البته بستگی به منطقه هم داره ولی درصد هات باید بین ۴۰ تا ۵۰ باشه
-
نظر معلم ها زیست اینه که از زیست چیزی رو حذف نکنید
حالا.درس های دیگه شاید یک بخشش هایش بشه
ولی زیست خیلی مهمه تا جای که می تونید سعی کنید زمان بیشتری روی این درس بزارید و کارش کنید -
hanieh Heydri 1 البته بستگی به منطقه هم داره ولی درصد هات باید بین ۴۰ تا ۵۰ باشه
اسما نادری منطقه دوم
-
سلام
من به عنوان کسی که امسال کنکور داره با شما صحبت می کنم با این تفاوت که من ریاضی ام
منطقی صحبت کنیم ، نمیشه روزی 17 الی 18 ساعت خوند اگر هم بشه نهایت یک تا دو روز بعدش میبری
وقتی شما از خودتون توقع 18 ساعت داشته باشید و برنامه بریزید ، اگه نتونید انجام بدید روحیتون بهم میریزه و به همین علت معقولانه تر فکر کردن رو پیشنهاد می کنم
اما با 14 ساعت که چیز منطقی تری هست شما به اون چیزی که می خواید میرسید -
سلام
من به عنوان کسی که امسال کنکور داره با شما صحبت می کنم با این تفاوت که من ریاضی ام
منطقی صحبت کنیم ، نمیشه روزی 17 الی 18 ساعت خوند اگر هم بشه نهایت یک تا دو روز بعدش میبری
وقتی شما از خودتون توقع 18 ساعت داشته باشید و برنامه بریزید ، اگه نتونید انجام بدید روحیتون بهم میریزه و به همین علت معقولانه تر فکر کردن رو پیشنهاد می کنم
اما با 14 ساعت که چیز منطقی تری هست شما به اون چیزی که می خواید میرسید -
سلام
اما با 14 ساعت که چیز منطقی تری هست شما به اون چیزی که می خواید میرسیدmohammadhosein Bahadori اخه حدودا میتونم بخونم از ساعت شیش تا ۲ شب میتونم بخونم
-
اسما نادری منطقه دوم
hanieh Heydri 1 پس ۵۰ باید بزنین حتما کنکور های نظام جدید رو هم به روش سه روز یکبار بزنید
-
hanieh Heydri 1 پس ۵۰ باید بزنین حتما کنکور های نظام جدید رو هم به روش سه روز یکبار بزنید
اسما نادری حل تست های کنکورای سال اخیر چقد تاثیر داره؟
-
اسما نادری حل تست های کنکورای سال اخیر چقد تاثیر داره؟
hanieh Heydri 1 زیاد، رتبه ای که الان داری رو نصف میکنه
-
انگیزه لازمم
هدفم داروسازیهhanieh Heydri 1 سلام اره گلم میشه اما حتماً ازمون وکنکورای سال دیگه رو کارکن ومروروتحلیل که دیگه قبولیت حتمی بشه
-
hanieh Heydri 1 سلام اره گلم میشه اما حتماً ازمون وکنکورای سال دیگه رو کارکن ومروروتحلیل که دیگه قبولیت حتمی بشه
Haniyeh Ahmadi چشمم حتماا🥺مرسیی از انگیزه همتووون
همین جا قول میدم ک صددرصد قبول میشمو وقتی رتبه ها اومدم بیام اینجا بنویسم️
-
Haniyeh Ahmadi چشمم حتماا🥺مرسیی از انگیزه همتووون
همین جا قول میدم ک صددرصد قبول میشمو وقتی رتبه ها اومدم بیام اینجا بنویسم️
hanieh Heydri 1 خواهش گلم خداروشکرمنم برات دعا میکنم همیشه که موفق بشی گلم
-
hanieh Heydri 1 خواهش گلم خداروشکرمنم برات دعا میکنم همیشه که موفق بشی گلم
Haniyeh Ahmadi فدات مهربونم
️