درس خوندن از روی گوشی و لپتاپ
-
اسما نادری چه رنگی زدین؟
Mohammad Lotfi 0 رنگش فرقی نداشت صورتی کم رنگ ، سبز کم رنگ ...
-
Mohammad Lotfi 0 رنگش فرقی نداشت صورتی کم رنگ ، سبز کم رنگ ...
اسما نادری تلق بی رنگم مورد نداره ؟
-
سلام من از اول سال بیشتر جزوه ها رو پرینت گرفتم الان هم جزوههای آرش
دیگه بودجهام نمیرسه کنکور های سال های پیش و پرینت بگیرم
شما چیکار میکنین؟ پرینت میگیرین یا از روی لپتاپ میزنین؟
اگه از روی لپتاپ چیکار میکنین چشم درد و سر درد نگیرین تا بتونید مثلا ۴ ساعت بدون توقف آزمون بدید؟
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمMohammad Lotfi 0 سلام من جزوه های ابریشم ک خریدم و اون جزوه هایی که باید مینوشتم رو پرینت گرفتم از اول سالم چون خواهرم لب تاب میخواس من تبلت گرفتم اونارو از رو تبلت میخونم من میزارم رو حالت راحتی چشم همون یه جورایی کار تلق رو میکنه
-
اگه از روی لپتاپ چیکار میکنین چشم درد و سر درد نگیرین تا بتونید مثلا ۴ ساعت بدون توقف آزمون بدید؟
@دوازدهم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمMohammad Lotfi 0 سلام من روزی چندصفحه شو مینویسم تو گوشی نمیخونم اذیت میشم میتونی بنویسی جزوه شو حالا که پولشو نداری
-
Mohammad Lotfi 0 سلام من روزی چندصفحه شو مینویسم تو گوشی نمیخونم اذیت میشم میتونی بنویسی جزوه شو حالا که پولشو نداری
Haniyeh Ahmadi
تو این وقت باقی مانده تا کنکور اصلا راهکار خوبی نیست
اگر مثلا ۵ ماه پیش بود این راهکار خوبی بود ولی حالا که حدود یه ماه مونده به کنکور اصلا راهکار خوبی نیستباید اگر لپتاپ داره بزاره رو حالت نایت همون شب اگر لپتاپ اش این حالت نداره بره تنظیمات مانیتور نور اش رو تنظیم کنه
اگر هم گوشی داره بزاره رو حالت نایت یا همون شب و بهترین درجه اش ۵۰ هست نه بیشتر کنه نه کمتر هر از چند گاهی هم چند ثانیه به چشم اش استراحت بده و به یه نقطه دور نگاه کنه -
Haniyeh Ahmadi
تو این وقت باقی مانده تا کنکور اصلا راهکار خوبی نیست
اگر مثلا ۵ ماه پیش بود این راهکار خوبی بود ولی حالا که حدود یه ماه مونده به کنکور اصلا راهکار خوبی نیستباید اگر لپتاپ داره بزاره رو حالت نایت همون شب اگر لپتاپ اش این حالت نداره بره تنظیمات مانیتور نور اش رو تنظیم کنه
اگر هم گوشی داره بزاره رو حالت نایت یا همون شب و بهترین درجه اش ۵۰ هست نه بیشتر کنه نه کمتر هر از چند گاهی هم چند ثانیه به چشم اش استراحت بده و به یه نقطه دور نگاه کنه@حامد-صباحی نه من خیلی قبل نوشتم واسه همین میگم بعد من به نوشتن علاقه دارم بیشترمینویسم خیلی کم پیش میادچاپ کنم
-
@حامد-صباحی نه من خیلی قبل نوشتم واسه همین میگم بعد من به نوشتن علاقه دارم بیشترمینویسم خیلی کم پیش میادچاپ کنم
Haniyeh Ahmadi
منم میگم تو این زمان راهکار مناسبی نیستقبلا رو ول اش قبلا من هم خیلی می نوشتم ولی الان دیگه زیاد وقت نوشتن نیست
-
Haniyeh Ahmadi
منم میگم تو این زمان راهکار مناسبی نیستقبلا رو ول اش قبلا من هم خیلی می نوشتم ولی الان دیگه زیاد وقت نوشتن نیست
@حامد-صباحی من براکنکورامسال کلن نیستم برای سال دیگه میخونم اما حالا که ایشون وضعیتش اضطراریه باید توگوشی یالپ تاب بخونه چاره ای نیست
-
@دوازدهم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمMohammad Lotfi 0 ی برنامه هست ب اسم CareUEyes
اینو نصب کن بعد تنظیمات نور مانیتورتو تغیر بده
اینکه شدت گرما یا نوری که پخش رو تغیرش بده یا خودش ی سری حالتای پیشفرض داره اونارو انتخاب کن -
سلام
-
Mohammad Lotfi 0 ی برنامه هست ب اسم CareUEyes
اینو نصب کن بعد تنظیمات نور مانیتورتو تغیر بده
اینکه شدت گرما یا نوری که پخش رو تغیرش بده یا خودش ی سری حالتای پیشفرض داره اونارو انتخاب کنhasan pasavand داداش من یه ساله دارم از این برنامه استفاده میکنم الان دیگه چشام نمیکشه برای کوتاه مدت خوبه
-
ممنون از همه کسانی که جواب دادن
فک کنم یکی از این شبیه سازای کنکور بخرم هم ارزون تر از پرینت میشه هم فضای کنکور رو بهتر تداعی میکنه تا روی سیستم -
@دوازدهم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمMohammad Lotfi 0 کنکور سال های قبلی واجبه زدنشونا
-
Mohammad Lotfi 0 کنکور سال های قبلی واجبه زدنشونا