محتوایی شدن کنکور ۱۴۰۱
-
سلام
سوالم بیشتر برای فارسی هستش میخواستم بدونم محتوایی شدن یعنی سوالات فقط از اشعار و متن های خود کتاب میان؟ -
سلام
سوالم بیشتر برای فارسی هستش میخواستم بدونم محتوایی شدن یعنی سوالات فقط از اشعار و متن های خود کتاب میان؟F Saeidi یکی از گنگ ترین و بی خاصیت ترین حرف هایی که طرف زد همین محتوایی شدن بود
اخه یعنی چی!
دربارهی فارسی هم همیشه سوالاتی از ابیات خارج از کتاب بوده، واقعا کنکور رو نمیشه پیش بینی کرد، بنظرم بیشتر تست بزن به خصوص اگه منظورت قرابت معنایی هست، گرچه شاید یک بار خوندن مفهوم بیت های کتاب خالی از لطف نباشه...
ولی««««««« نظر شخصی من»»»»»»» اینه که تست زدن کمک بهتری میکنه -
سلام
سوالم بیشتر برای فارسی هستش میخواستم بدونم محتوایی شدن یعنی سوالات فقط از اشعار و متن های خود کتاب میان؟F Saeidi
دقیقا قضیه چیه؟! -
F Saeidi یکی از گنگ ترین و بی خاصیت ترین حرف هایی که طرف زد همین محتوایی شدن بود
اخه یعنی چی!
دربارهی فارسی هم همیشه سوالاتی از ابیات خارج از کتاب بوده، واقعا کنکور رو نمیشه پیش بینی کرد، بنظرم بیشتر تست بزن به خصوص اگه منظورت قرابت معنایی هست، گرچه شاید یک بار خوندن مفهوم بیت های کتاب خالی از لطف نباشه...
ولی««««««« نظر شخصی من»»»»»»» اینه که تست زدن کمک بهتری میکنه -
F Saeidi
دقیقا قضیه چیه؟!@danial-hosseiny
میخواستم بفهمم خوندن خود کتاب چقدر تاثیر داره چون نخوندمشون
میترسیدم تست زدن بدون اون بی فایده بوده باشه -
M maryam111 این موضوع را از ادبیات و زبان فارسی جابهجا کرد
-
@danial-hosseiny
میخواستم بفهمم خوندن خود کتاب چقدر تاثیر داره چون نخوندمشون
میترسیدم تست زدن بدون اون بی فایده بوده باشهF Saeidi
اگه روی متن کتاب تسلط داشته باشی که خیلی عالیه. خصوصای روی درس منطق الطیر عطار و دروس شاهنامه که معمولا یه جوری یه تست رو ازشون میدن. اما در کل اگه کار نکردی تا الآن هم ایرادی نداره...
مشکل خاصی نیست. -
F Saeidi
اگه روی متن کتاب تسلط داشته باشی که خیلی عالیه. خصوصای روی درس منطق الطیر عطار و دروس شاهنامه که معمولا یه جوری یه تست رو ازشون میدن. اما در کل اگه کار نکردی تا الآن هم ایرادی نداره...
مشکل خاصی نیست.@danial-hosseiny آهان ممنون از راهنمایی تون
-
F Saeidi خواهش میکنم
-
چیز جدید و عجیب غریبی نیست کنکور هرسال نسبت ب سالهای قبل مفهومی تر و سخت تر میشه همین:)
پ.ن: مثلا میخواسته بگه بله ما در کنکور داریم تغییرات ایجاد میکنیم و سوالات همه از کتاب طرح خواهد شد -
چیز جدید و عجیب غریبی نیست کنکور هرسال نسبت ب سالهای قبل مفهومی تر و سخت تر میشه همین:)
پ.ن: مثلا میخواسته بگه بله ما در کنکور داریم تغییرات ایجاد میکنیم و سوالات همه از کتاب طرح خواهد شد