بینایی و گیرنده
-
Matin Mousavi 1 دگیگا شعععتتتتتتت🏌️😕
@Mr-Wick یعنی چی خدایی😐 یعنی ناقل ترشح میکنن؟!!
-
@Mr-Wick یعنی چی خدایی😐 یعنی ناقل ترشح میکنن؟!!
Matin Mousavi 1 الان شما از گزینه 4 چی رو برداشت میکنید؟
میخوام بدونم چون شاید من متوجهش نشدم -
Matin Mousavi 1 الان شما از گزینه 4 چی رو برداشت میکنید؟
میخوام بدونم چون شاید من متوجهش نشدم@Mr-Wick
سی سی طراح. عصب بینایی مگه آکسون نورون حسی نیست؟؟ خب یعنی گیرنده های بینایی در چشم با نورون های حسی سناپس میدن نه خارج چشم. البته اگه اشتباه نکنم
-
@Mr-Wick
سی سی طراح. عصب بینایی مگه آکسون نورون حسی نیست؟؟ خب یعنی گیرنده های بینایی در چشم با نورون های حسی سناپس میدن نه خارج چشم. البته اگه اشتباه نکنم
Matin Mousavi 1 خب پس الان میتونیم نتیجه بگیریم از روی گزینه 4 که منظورش اینه که از گیرنده های حسی پیام منتقل میشه به عصب بینایی.درسته؟اینو گفته؟
-
Matin Mousavi 1 خب پس الان میتونیم نتیجه بگیریم از روی گزینه 4 که منظورش اینه که از گیرنده های حسی پیام منتقل میشه به عصب بینایی.درسته؟اینو گفته؟
@Mr-Wick پیام منتقل میشه به نورون های حسی که بعد آکسون این نورون ها عصب بینایی رو تشکیل میدن وگرنه عصب بینایی خودش مستقیم که نمیتونه پیام رو بگیره.
-
گزینه 4 از روی اون شکلی که گفته ممنوعه گفته
-
1 درسته؟
-
سلام

مگه آقای جلال موقاری نمیگفت که وقتی گیرنده ی ما از یاخته عصبی باشه ، مثل همین گیرنده نوری که یاخته عصبی هستش ، نیازی به انتقال پیام نیست؟
میگفت هدایت میشه.
الان گزینه 4 منظورش چیه؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick این چرا اینجوریه😐
-
سلام

مگه آقای جلال موقاری نمیگفت که وقتی گیرنده ی ما از یاخته عصبی باشه ، مثل همین گیرنده نوری که یاخته عصبی هستش ، نیازی به انتقال پیام نیست؟
میگفت هدایت میشه.
الان گزینه 4 منظورش چیه؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick جواب گزینه یکه؟
گزینه چهار خوب غلطه چون ما گفتید گیرنده توان انتقال داری و برای انتقال نیاز به ناقل داره
گزینه دو هم خوب غلطه -
@Mr-Wick جواب گزینه یکه؟
گزینه چهار خوب غلطه چون ما گفتید گیرنده توان انتقال داری و برای انتقال نیاز به ناقل داره
گزینه دو هم خوب غلطهHosein Moslemi گزینه یکه
ولی وقتی گیرنده خودش یاخاه عصبی باشه پیامو هدایت میکنه -
@Ali-Valicheki حس میکنم این رفیقمون درست گفته که از اون شکله اومده باشه شاید
-
@Mr-Wick پیام منتقل میشه به نورون های حسی که بعد آکسون این نورون ها عصب بینایی رو تشکیل میدن وگرنه عصب بینایی خودش مستقیم که نمیتونه پیام رو بگیره.
Matin Mousavi 1 خب الان نتیجه گیری میکنید که این جمله درسته یا خیر؟
-
Matin Mousavi 1 خب الان نتیجه گیری میکنید که این جمله درسته یا خیر؟
@Mr-Wick غلط
-
@Mr-Wick چرا نمیفهمم 😕💔
-
Hosein Moslemi گزینه یکه
ولی وقتی گیرنده خودش یاخاه عصبی باشه پیامو هدایت میکنه@Mr-Wick گیرنده بینایی که یاخته جدا پس ناقل تولید میکنه که بده به آکسون نورون حسی چشم
-
@Mr-Wick گیرنده بینایی که یاخته جدا پس ناقل تولید میکنه که بده به آکسون نورون حسی چشم
Hosein Moslemi متوجه نمیشم
-
Hosein Moslemi متوجه نمیشم
@Mr-Wick گیرنده بینایی یک یاخته عصبی غیر نورون حسیه خب!! قبوله تا اینجا😅😂؟ حالا این یاخته خب پیامی رو که تولید شده باید به نورون حسی منتقل کنه که بره دستگاه عصبی یا نه؟؟ خب برای این کار هم ناقل نیازه یعنی باید سیناپس بده. حالا گزینه چهار براتون روشن شد؟
-
@Mr-Wick گیرنده بینایی یک یاخته عصبی غیر نورون حسیه خب!! قبوله تا اینجا😅😂؟ حالا این یاخته خب پیامی رو که تولید شده باید به نورون حسی منتقل کنه که بره دستگاه عصبی یا نه؟؟ خب برای این کار هم ناقل نیازه یعنی باید سیناپس بده. حالا گزینه چهار براتون روشن شد؟
Matin Mousavi 1 من تازه الان دوهزاری کجم افتاد
هی دارم یمخونم میگم خدایا این چیه چرا گزینه ش اینجوریه
الان یاد اون بخش انتقال از گیرنده نوری به نورون حسی افتادم😑💔 -
Matin Mousavi 1 پس اونیکه موقاری میگفت انتقال نیست هدایته چی بود؟
-
Matin Mousavi 1 پس اونیکه موقاری میگفت انتقال نیست هدایته چی بود؟
@Mr-Wick گیرنده هایی که انتهای دندریت هستن یعنی بخشی از نورون