موازنه اکسایش کاهش
-

سلام
من اکسایش کاهش رفتم عدد هارم آوردم ففط نمیدونم چرا اون 3 و 2 رو باید میذاشتم تو فراورده ها...
قبلا میذاشتیم سمت واکنش دهنده ها مگر اینکه ماده در دو جا حضور داشته باشه
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick ببین تم موازنه اینا ایطور که
مثلا آهن از 0 شده 2مثبت و مثلا h از 0 شده منفی 3
خب اینا نسبت ب هم اولن مثلا مثل 2.4 نیستن پشت آهن 2 بزاریم موازنه شه بره خونش
پش میآییم میبینم آهن 2 واحد تغییر کرده خب پش پشت هیدو 2 میزاریم هیدرو 3 واحد پس پشت اهن سوتا -
@Mr-Wick نه تو فرآورده ها نباید میزاشتی همون واکنش دهنده درسته
فقط یچیز دیگه اینکه fe بخاطر زیروندش 6 تا کاهش داشته چون زیر وند2 تو اون عدد 3 باید ضرب بشه
و در آخر هم بخاطر ساده سازی ۲ ، Co با ۶ Fe ، ساده میشه
فقط یه ۳ میاد پشت Co -
ببین من یه نگا انداختم متوجه شدم با روشی که میذفتم یه جا اشتبا کردم...
الان من با این روش رفتم...به من اینطوری یاد دادن.
ببین چطوریه! -
@Mr-Wick 🤦🏻♂️ ببین اول CO2اولی رو بکن COچون اونطوری عدد اکسیاش کربن میشه ۲
و بعد هم فک کنم یه چیزی رو نگفتن اینه که باید تو زیروند ضربش کنی که درست دربیاد چون الان حتی اگه CO رو درست کنی باز برا اکسیژن ایراد داره و موازنه نمیشه -
و بعد هم فک کنم یه چیزی رو نگفتن اینه که باید تو زیروند ضربش کنی که درست دربیاد چون الان حتی اگه CO رو درست کنی باز برا اکسیژن ایراد داره و موازنه نمیشه -
Mahdi H ففط اینو بهم توضیح بده که چرا اون اعدادی که پیدا مردیم نرفتن تو واکنش دهنده قرار بگیرن و رفتن تو فراورده ها😑مرسی
-
@Mr-Wick الان همه چی درسته بجز تغییر عدد اکسایش آهن
چون زیروند داره باید تغییر عدد اکسایش در زیروند ضرب بشهMahdi H خب میگم که اینطوری یاد دادن بهمون...و همیشه هم به جواب میرسیدم...الان اون پایین طریقه پیدا کردن آهن رو نوشتم اکسیژن منفی 2 ضرب شده به زیروندش.
اون دو ایکس هم اون دوعِش برای آهنه و ایکس هم که خود آهنه میخواییم حل کنیم پیدا کنیم.
چرا اینجا جواب نمیده این روش؟ -
Mahdi H خب میگم که اینطوری یاد دادن بهمون...و همیشه هم به جواب میرسیدم...الان اون پایین طریقه پیدا کردن آهن رو نوشتم اکسیژن منفی 2 ضرب شده به زیروندش.
اون دو ایکس هم اون دوعِش برای آهنه و ایکس هم که خود آهنه میخواییم حل کنیم پیدا کنیم.
چرا اینجا جواب نمیده این روش؟ -

سلام
من اکسایش کاهش رفتم عدد هارم آوردم ففط نمیدونم چرا اون 3 و 2 رو باید میذاشتم تو فراورده ها...
قبلا میذاشتیم سمت واکنش دهنده ها مگر اینکه ماده در دو جا حضور داشته باشه
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick
بمون الان توضیح میدم
این روش های سخت رو اصلا نمی خواد -
@Mr-Wick

ببین طبق اینجا که زیر اون ۲ خط کشیدم بخاطر زیروند ۲ آهنه چون باید تاثیر داشته باشه بالاخره
این جا ۲ تا Fe با بار ۳+ حساب میشه که باهم میشه ۶+
چ اینی که میگی بقیه جاها درست در میومده رو نمی دونم ، من ندیدم درست در میاد -
-
@حامد-صباحی

همچین چیزی وجود داره یا از خودم در آوردم اینو؟🏌️
باید وقتی ساده میشه همه ساده بشن؟ -
@حامد-صباحی

همچین چیزی وجود داره یا از خودم در آوردم اینو؟🏌️
باید وقتی ساده میشه همه ساده بشن؟@Mr-Wick
ببین مرحله آخر ساده کردنه اول نباید ساده کنی گر چه ممکنه در برخی واکنش ها درست در بیاد ولی مرحله آخر ساده کردن هست