فورییی آرش فوری اارشششش
-
سلام کنکوریای ۱۴۰۱
من دوازدهمیم:
دوازدهمم درسنامش زیاد تسلط ندارم چه برسه تست.
پایه درسنامشو بلدم ولی تستم قوی نیست
الان توی ۳۰ روز با وجود امتحان خرداد آرش و تایتان یا آرش به تنهایی میتونه کمکم کنه؟
کساییکه برنامه آرش برای خودشون نوشتن میتونن بفرستن؟ جهت ایده.
برنامه آرش پارسالو میفرستید؟
گیجم روزهامو الکی دارم سپری میکنم نمیدونم چیکار کنمتستای کنکورچه بهتره برای جمع بندی یا ارش
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشممیتونین دقیق توضیح بدید ارش چیجوریه؟
توسط چه اساتیدی؟
کی منتشر میشه؟ -
کسی نیست
میخوام امشب برنامه بریزمم
-
سلام کنکوریای ۱۴۰۱
من دوازدهمیم:
دوازدهمم درسنامش زیاد تسلط ندارم چه برسه تست.
پایه درسنامشو بلدم ولی تستم قوی نیست
الان توی ۳۰ روز با وجود امتحان خرداد آرش و تایتان یا آرش به تنهایی میتونه کمکم کنه؟
کساییکه برنامه آرش برای خودشون نوشتن میتونن بفرستن؟ جهت ایده.
برنامه آرش پارسالو میفرستید؟
گیجم روزهامو الکی دارم سپری میکنم نمیدونم چیکار کنمتستای کنکورچه بهتره برای جمع بندی یا ارش
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشممیتونین دقیق توضیح بدید ارش چیجوریه؟
توسط چه اساتیدی؟
کی منتشر میشه؟Gharib Sanjesh سلام ارش جمع بندیه میتونین در کنارش کنکورچه هم برین
زبان و دینی و فارسی بخش قرابت منتشر نشده خرداد منتشر میشه و همچنین فیزیک استاد یاری -
Gharib Sanjesh سلام ارش جمع بندیه میتونین در کنارش کنکورچه هم برین
زبان و دینی و فارسی بخش قرابت منتشر نشده خرداد منتشر میشه و همچنین فیزیک استاد یاریMarzieh Abouei اها جمع بندیه؟
همون استاد های راه ابریشم؟ -
Marzieh Abouei اها جمع بندیه؟
همون استاد های راه ابریشم؟Gharib Sanjesh اره سر تفتان ک مشکل واشتیم این دفعه دیگ معلمای ابریشم بالاخرهههه
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد