تیغه میانی
-
سلام وقت بخیر
تیغه میانی بین دوتا سلول تشکیل میشه بعدش پروتوپلاست هر کدوم از این سلول ها شروع میکنه به سمت داخل یاخته دیواره نخستین میسازه
بعداز ساخته شدن دو دیواره نخستین در دوسمت تیغه میانی ، درواقع ۳ بخش از دیواره بین دویاخته تشکیل شده
مگه دیواره نخستین به سمت داخل یاخته ساخته نمیشه پس چجوریه که در دوطرف تیغه میانی قرار میگیره؟Gharibe Gomnam در تیغه میانی گفته است:
سلام وقت بخیر
تیغه میانی بین دوتا سلول تشکیل میشه بعدش پروتوپلاست هر کدوم از این سلول ها شروع میکنه به سمت داخل یاخته دیواره نخستین میسازه
بعداز ساخته شدن دو دیواره نخستین در دوسمت تیغه میانی ، درواقع ۳ بخش از دیواره بین دویاخته تشکیل شده
مگه دیواره نخستین به سمت داخل یاخته ساخته نمیشه پس چجوریه که در دوطرف تیغه میانی قرار میگیره؟سلام .متوجه سوالتون نمیشم .این که دیواره نخستین تو دوطرف تیغه میانی باشه مشکلی داره ؟
-
Gharibe Gomnam در تیغه میانی گفته است:
سلام وقت بخیر
مگه دیواره نخستین به سمت داخل یاخته ساخته نمیشه پس چجوریه که در دوطرف تیغه میانی قرار میگیره؟سلام .متوجه سوالتون نمیشم .این که دیواره نخستین تو دوطرف تیغه میانی باشه مشکلی داره ؟
sarvin Piri
سلام وقتتون بخیر
شکلی زهرا جان فرستادن رو دیدم متوجه شدم اما در ادامه یک سوال دیگه پرسیدم😅 -
@Zahra-Hamrang
پلاسمودیسم کو؟Gharibe Gomnam یادم رفت😶
-
Gharibe Gomnam یادم رفت😶
@Zahra-Hamrang
میشه اگر وقت کردی بکشیش؟ -
@Zahra-Hamrang
میشه اگر وقت کردی بکشیش؟ -
@Zahra-Hamrang
چه باحال😍
ممنونم لطف کردی متوجه شدم🌷🌷 -
G Gharibe Gomnam has marked this topic as solved on
-
@Zahra-Hamrang
چه باحال😍
ممنونم لطف کردی متوجه شدم🌷🌷 -
sarvin Piri
سلام وقتتون بخیر
شکلی زهرا جان فرستادن رو دیدم متوجه شدم اما در ادامه یک سوال دیگه پرسیدم😅سوالتون رو دوباره بپرسین اگه میشه ؟اگه در مورد تیغه میانی هست خب وقتی تیغه میانی بین دو تا سلول مشترکه و اول تیغه میانی ساخته میشه و بعد دیواره به سمت داخل برای هر سلول این مشکلی نداره به نظرم .
-
sarvin Piri
سلام وقتتون بخیر
شکلی زهرا جان فرستادن رو دیدم متوجه شدم اما در ادامه یک سوال دیگه پرسیدم😅سوالتون رو دوباره بپرسین اگه میشه ؟اگه در مورد تیغه میانی هست خب وقتی تیغه میانی بین دو تا سلول مشترکه و اول تیغه میانی ساخته میشه و بعد دیواره به سمت داخل برای هر سلول این مشکلی نداره به نظرم .
sarvin Piri
سلام دوباره
حل شد سروین خانم🤗
ممنونم ازتون -
sarvin Piri
سلام دوباره
حل شد سروین خانم🤗
ممنونم ازتونGharibe Gomnam در تیغه میانی گفته است:
sarvin Piri
سلام دوباره
حل شد سروین خانم🤗
ممنونم ازتونخواهش میکنم