2 تست لغت
-
سلام دوستان

توی این سوال اونجایی که هایلایت کردم یعنی چی ؟۲.

این سوال هم ممنون میشم توضیح بدید -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام ..اولی گزینه 3 هست جواب ...به معنی اینکه ارائه کردن تخفیف های زیاد ..درواقع price cut منظورش کاهش قیمت و تخفیف ایناست...سوال دومی هم به نظرم گزینه 4 هست ک میگه تو ذهنش اون تصادف رو مرور میکرد و ارزو میکرد ک ایکاش میتونست به نحوی جلوگیری بکنه و اینا ...که گزینه 4 به معنی جلوگیری کردن جوابه..امیدوارم درست باشه :/
-
سلام ..اولی گزینه 3 هست جواب ...به معنی اینکه ارائه کردن تخفیف های زیاد ..درواقع price cut منظورش کاهش قیمت و تخفیف ایناست...سوال دومی هم به نظرم گزینه 4 هست ک میگه تو ذهنش اون تصادف رو مرور میکرد و ارزو میکرد ک ایکاش میتونست به نحوی جلوگیری بکنه و اینا ...که گزینه 4 به معنی جلوگیری کردن جوابه..امیدوارم درست باشه :/
haniye -y- 👌🏼👌🏼
-
haniye -y- ممنونم
چرابرای تست ۲ گزینه ۲ رو نمتونیم بگیم؟ -
haniye -y- ممنونم
چرابرای تست ۲ گزینه ۲ رو نمتونیم بگیم؟Sara_R والا تا جایی ک میدونم...گزینه 4 مناسب ترین جوابه ...گزیه 2 معنی ممنوع بودن و ایناست..منع شدنه...یا مثلا اجازه انجام کاریو نداشته باشی ! و خب فک کنم برا این جمله زیاد اوکی نیس ! چون خود طرف ارزو داشته که از اون اتفاقه جلوگیری بکنه :// نه اینکه منع شه ...اوم .ینی من اینطوری میدونم
-
Sara_R والا تا جایی ک میدونم...گزینه 4 مناسب ترین جوابه ...گزیه 2 معنی ممنوع بودن و ایناست..منع شدنه...یا مثلا اجازه انجام کاریو نداشته باشی ! و خب فک کنم برا این جمله زیاد اوکی نیس ! چون خود طرف ارزو داشته که از اون اتفاقه جلوگیری بکنه :// نه اینکه منع شه ...اوم .ینی من اینطوری میدونم
haniye -y- ممنونم🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on