انتخاب رشته
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
من امسال انتخاب رشته دارم و بین رشته علوم انسانی و علوم تجربی خیلی تردید دارم!
به علوم تجربی علاقه دارم ولی خب گرفتن نمره برام توی درسهای ریاضی و علوم سخته
ولی برعکس واسه درسایی مثل عربی و ادبیات و مطالعات اجتماعی وقت زیادی صرف نمیکنم ولی نمره خوبی هم میگیرم
میشه راهنمایی کنید:))) -
سلام دوستان
ولی برعکس واسه درسایی مثل عربی و ادبیات و مطالعات اجتماعی وقت زیادی صرف نمیکنم ولی نمره خوبی هم میگیرم
میشه راهنمایی کنید:)))نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSogol Mohammadi
من خودم رشتم انسانیه
اگ حفظیاتت خوبه برو انسانی
اما
اگ یادگیریت خوبه برو تجربی
-
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و درضمن برای اینکه بچه ها تاپیکتو ببینن
منشن کن
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@انسانیا -
سلام دوستان
میشه راهنمایی کنید:)))نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSogol Mohammadi
سلام سوگل جان
خوبی؟
من نمیخوام با حرفم نظرت رو عوض کنم
فقط میخوام یک دیدگاه دیگه برات باز کنم تا راحت تر انتخاب بکنی
حرف من اینه:
چند سال بعد به خودت نگی ای کاش دنبال چیزی میرفتم که دوستش داشتم ای کاش علاقمنو دنبال میکردم
فوقش نمره نمیآورم فوقش معدلم پایین میشد تهش چند سال پشت کنکور میموندم ولی حداقلش این بودکه حالم خوب بود وقتی چیزایی رو مطالعه میکنم که دوستشون دارم، دارم کاری رو انجام میدم که علاقه دارم بهشون
و لذت ببری
(شرطش اینکه علایقتو با معیار مردم انتخاب نکنی)
پیش خودت نگی همه میرن تجربی پس با کلاس منم برم
یا فکر نکنی اگر برم انسانی بهتر نمره میگیرم و معدلم بیست میشه
کل حرفم همین بود.......
امیدوارم مفید بوده باشه برات حرفام
مراقب خودت باش گلم
شبت خوش -
سلام دوستان
میشه راهنمایی کنید:)))نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSogol Mohammadi
سلام
همینجوری نمیشه گفت چ رشته ای مناسب شماست چون رشته تجربی اون علوم و ریاضی ای که تا حالا خوندی نیست. دروس عمومی و تخصصی داره، شیمی هست، فیزیک هست. نباید معیارت ریاضی و علوم و حفظیاتی که تو دوره متوسطه اول خوندی باشه چون خیلی ها با این دیدگاه انتخاب رشته کردن و وقتی که سال اول شدن فهمیدن اونی که فکرشو میکردن نیست.
انتخاب رشته مسئله مهمیه، شما بیا پی دی اف کتاب های هر دو رشته رو ببین حتا اگه نفهمیدی ویدیوهای آلا هستن از روی اونا ببین خودت رو بسنج و نتیجه بگیر.
مورد دیگه ای هم که هست بحث علاقه، که اینم مهمه ولی اینو آخر گفتم که شما با انجام دادن اون کاری که گفتم آگاهی لازم رو داشته باشی و همراه با اون علاقه ات رو بفهمی و نتیجه بگیری. -
سلام دوستان
میشه راهنمایی کنید:)))نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSogol Mohammadi
منم با بقیه موافقم
ادامه حرفام یادم رف بگم ک
ما فقط نظرمونو میگیم
همین نظرمونو گفتن باعث میشه اطلاعاتت و آگاهیت بیشتر بشه
و اخرین نفرِ تصمیم گیرنده خودتی!
پس ی تصمیمی بگیر
ک بعدن پشیمون نشی^^ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط Haj Arian Kabir انجام شده
اگه تجربی میخوای باید چند برابر بیشتر از انسانی وقت و انرژی بذاری
تجربی فرد یل میخواهد و انسان صبور در کنار تلاش مستمر و عدم فرسایش ذهنی -
Sogol Mohammadi
من خودم رشتم انسانیه
اگ حفظیاتت خوبه برو انسانی
اما
اگ یادگیریت خوبه برو تجربی
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma راست میگه ببین چطوری کدوم مدلی هستی
-
سلام دوستان
میشه راهنمایی کنید:)))نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSogol Mohammadi سلام گلم ببین خودت درچه سطحی هستی اگرکتابای انسانی که بیشترحفظیاتین وسریع یادمیگیری نمره خوبی میگیری بدون بایدبری انسانی چون نونت توروغنه همیشه موفقی اما اگرمیبینی یادگیری وجای گذاری وفرمولی درسارویادمیگیری بروتجربی البته میل باخودته گلم من الان رشته هنردوست دارم اما رفتم انسانی بدم میادازش اما درسمو میخونم خوب پیش میره برام تواین شرایط که دودل میشی بایدهمه جوانب روبسنجی که آخرش کدوم تواین نبردانتخاب توپیروزمیشه موفق باشی گل گلی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببین به کدوم رشته علاقه داری برو همون.
من به هنر و موسیقی و کارگردانی علاقه داشتم ولی الان دارم تجربی میخونم!!!
من ریاضیم خوب بود تو راهنمایی ولی دلیل نمیشه که برم مثلا برق یا عمران بخونم -
سلام دوستان
میشه راهنمایی کنید:)))نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSogol Mohammadi سلام برو دنبال چیزی که بهش علاقه داری
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها چطور میتونم با مشاور صحبت کنم؟؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
روحیه برای درس خوندم ندارم چه کار کنم
-
سلام دوستان
میشه راهنمایی کنید:)))نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSogol Mohammadi
سلام به نظرم اگه درس های دینی و عربی و مطالعلت رو دوست داری برو انسانی .
اگه بخوای ریاضی و تجربی بری باید درس ریاضیت خوب باشه تا بتونی درس هایی مثل شیمی و فیزیک و زیست و حسابان رو هم برای دیپلم و هم برای کنکور خوب بزنی .
بهترین راه برای انتخاب رشته نگاه کردن به نمرات توی کارنامه خودت هست .
امیدوارم که موفق باشی -
سلام دوستان
میشه راهنمایی کنید:)))نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSogol Mohammadi بیشتر توجه کن ببین به کدوم دروس علاقه داری .
سایت همگام هم تو انتخاب رشته میتونه کمک کنه تا حدودی . -
سلام دوستان
میشه راهنمایی کنید:)))نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSogol Mohammadi
بنظر من مهم تر از این که به چه درس هایی علاقه داری، این هست که به چه شغلی علاقه داری... و بری ببینی برای رسیدن به اون شغل باید چه رشته ای انتخاب کنی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به نظرم
حتما به دورس دبیرستان نگاهی داشته باشید
و ببینید به چه دروسی بیشتر علاقه دارید
صرفا شغل آینده نباشه به حرال بین این مسیر این درس ها هستند که باید خونده بشند و چه بهتر که بهشون علاقه داشته باشید