ماهیچه
-
سلام
طبق این شکل و گفته های آقای موقاری ماهیچه سه سر و دو سر جفتشون از طریق زردپی به کتف متصل هستن
داخل تست خیلی سبز اومده گفته که فقط یکیشون متصل هستن...آخه شکل کاملا مشخصه دیگه جفتشون با زردپی متصلن🥲
میخوام خیلی سبز رو هم مثل نشر الگو آتیشش بزنم🥲
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
سلام
طبق این شکل و گفته های آقای موقاری ماهیچه سه سر و دو سر جفتشون از طریق زردپی به کتف متصل هستن
داخل تست خیلی سبز اومده گفته که فقط یکیشون متصل هستن...آخه شکل کاملا مشخصه دیگه جفتشون با زردپی متصلن🥲
دانش-آموزان-آلاء
سلام
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick خب خیلی سبز گفته که به استخوان بازو اصلا اسمی از کتف نبرده
-
خب خیلی سبز گفته که به استخوان بازو اصلا اسمی از کتف نبرده
-
@Mr-Wick خب خیلی سبز گفته که به استخوان بازو اصلا اسمی از کتف نبرده
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 خب من یه لحظه اشتبا گفتم
الان جفتشون به بازو متصلن خب -
@Alzahra-Daftar تاریخشو میدونی؟اگه میدونی بگو برم نگا کنم
چون خیلی نکته سمی هستش این -
سلام
دانش-آموزان-آلاء
@Ali-Valicheki اره عزیزم
-
@Mr-Wick خب پس نکته ش درسته
چون شکلو نگاه کنیم ۲ سر بازو زردپیش کجا وصله؟ از یه طرف ساعده
از اون طرفم اگه اشتباه نکنم کتف نه؟
اما ۳ سر بازو قشنگ اون بخش زرد پی که به بازو وصلش کرده مشخصه@Ali-Valicheki نخیر یکیش به بازوعه یکیش کتف
-
سلام
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick
سلام ماهیچه دوسر و سه سر هر دو به بازو و کتف متصل هستن -
@حامد-صباحی بله منم همینو میگم
-
@Mr-Wick
ببینین اگر اون جمله رو نوشته اشتباهه چاپی داشته نشر الگو هم میگه متصله بمون عکس اش رو بفرستم -
@Mr-Wick
ببینین اگر اون جمله رو نوشته اشتباهه چاپی داشته نشر الگو هم میگه متصله بمون عکس اش رو بفرستم -
@حامد-صباحی در ماهیچه گفته است:
@Mr-Wick
ببینین اگر اون جمله رو نوشته اشتباهه چاپی داشته نشر الگو هم میگه متصله بمون عکس اش رو بفرستمواضح اش
@حامد-صباحی با اینکه نشر الگو کلی ایراد داره و حالم از مولفش بهم میخوره ولی اینجا درست نوشته...
موقاری هم میگه که متصلن...الان این خیلی سبز که فرهمنده مولفش(اون پسره امیر جدی(خورووز باز) اسکول سنگ اینو به سینه میزد) اینطوری گرفته که متصل نیستن...یدونه هم نیستش که بگم اشتباه تایپی شده باشه...6-7تا تسته
-
فک کنم دوسر به ساعد وبازو وصله سه سر به کتف و بازو
-
@حامد-صباحی با اینکه نشر الگو کلی ایراد داره و حالم از مولفش بهم میخوره ولی اینجا درست نوشته...
موقاری هم میگه که متصلن...الان این خیلی سبز که فرهمنده مولفش(اون پسره امیر جدی(خورووز باز) اسکول سنگ اینو به سینه میزد) اینطوری گرفته که متصل نیستن...یدونه هم نیستش که بگم اشتباه تایپی شده باشه...6-7تا تسته
@Mr-Wick
بمون خیلی سبز چاپ جدیدشون نگاه شاید اصلاح کرده -
@حامد-صباحی خودم چاپ جدیدشو گرفتم چاپ 1400