ماهیچه
-
@Ali-Valicheki اره سر این منم اعصابم خورده جدیدا میبینی چنتا تست آوردم همه شون اینطوری شده
-
@Alzahra-Daftar باشه همینجا بفرس
-
M Mr. Wick marked this topic as a regular topic on
-
@Ali-Valicheki اره سر این منم اعصابم خورده جدیدا میبینی چنتا تست آوردم همه شون اینطوری شده
-
@Ali-Valicheki
حاجی ما هم ساز میزنیمشوخی می کنم
منظورت فاز متفاوته
-
سلام دوستان من تازه عضو انجمن آلا شدم کسی میتونه راهنمایی کنه برای درس زیست تدریس کدوم یکی از اساتید بهتره؟
-
سلام دوستان من تازه عضو انجمن آلا شدم کسی میتونه راهنمایی کنه برای درس زیست تدریس کدوم یکی از اساتید بهتره؟
Sakineh Esfandiari سلام دوست آلایی
همه ما بچه های اینجا از تدریس آقای موقاری استفاده کردیم...پیشنهاد شخص بنده به شما همینه. -
Sakineh Esfandiari سلام...استاد موقاری بهترین گزینه ست
-
ببخشید که میام وسط بحثتون من یکی از دوستام که تجربی بود این تاپیک را دید و خواست جوابی را که به ذهنش رسید را بده چون توی الاخونه نبود من از طرف اون فرستادم
ماهیچه دو سر بازدو در بالا استخوان بازو و و در بالا دو سر دارد . سربلند ماهیچه در واقع همون زردپی بلند ان هست ک از جلوی مفصل عبور کرده و ب استخوان کتف متصل شده .سر کوتاه زردپی ماهیچه دوسر از بالا ب استخوان بازو وصله.
ماهیچه سه سر بازو در پشت بازو قرار گرفته و در بالا زردپی داره. سر بلند ان از زیر ب کتف وصله سرخارجی و داخلی ان ب سطح بالایی و پشتی استخوان بازو و در خارج و داخل ان می چسبد و این ماهیچه در پایین ب استخوان زندزیرین می چسبد برا ماهیچه دو سر میتونیم بگیم از زردپی و فلان ولی سه سر خیر -
ببخشید که میام وسط بحثتون من یکی از دوستام که تجربی بود این تاپیک را دید و خواست جوابی را که به ذهنش رسید را بده چون توی الاخونه نبود من از طرف اون فرستادم
ماهیچه دو سر بازدو در بالا استخوان بازو و و در بالا دو سر دارد . سربلند ماهیچه در واقع همون زردپی بلند ان هست ک از جلوی مفصل عبور کرده و ب استخوان کتف متصل شده .سر کوتاه زردپی ماهیچه دوسر از بالا ب استخوان بازو وصله.
ماهیچه سه سر بازو در پشت بازو قرار گرفته و در بالا زردپی داره. سر بلند ان از زیر ب کتف وصله سرخارجی و داخلی ان ب سطح بالایی و پشتی استخوان بازو و در خارج و داخل ان می چسبد و این ماهیچه در پایین ب استخوان زندزیرین می چسبد برا ماهیچه دو سر میتونیم بگیم از زردپی و فلان ولی سه سر خیرarthur morgan
چرا متن به نتیجهش نمیخوره؟
-
@Ali-Valicheki چی بوده موضوع من دیر رسیدم باز
-
@Ali-Valicheki چی بوده موضوع من دیر رسیدم باز
Matin Mousavi 1
سلام...اشکال نداره
آیا ماهیچه ی دوسر بازو به استخوان بازو با زردپی وصل هست یا نه؟ -
arthur morgan
@Ali-Valicheki ببخشید من رشته ام ریاضی هست اون اینطور گفته نمیدونم من
-
@Ali-Valicheki ببخشید من رشته ام ریاضی هست اون اینطور گفته نمیدونم من
arthur morgan خیلی تشکر بابت کمک
یه بحثی کردیم اصن همه در گیرشدن -
Matin Mousavi 1
سلام...اشکال نداره
آیا ماهیچه ی دوسر بازو به استخوان بازو با زردپی وصل هست یا نه؟@Ali-Valicheki به نظرم خیر
-
@Ali-Valicheki به نظرم خیر
Matin Mousavi 1 شمارا هدایت میکنم به سمت شکل کتاب
-
arthur morgan
@Ali-Valicheki دقیقا منم میخواسنم همینو بگم
مثل این میمونه که بگی الان روزه ولی دیدی شبه