ماهیچه
-
ببخشید که میام وسط بحثتون من یکی از دوستام که تجربی بود این تاپیک را دید و خواست جوابی را که به ذهنش رسید را بده چون توی الاخونه نبود من از طرف اون فرستادم
ماهیچه دو سر بازدو در بالا استخوان بازو و و در بالا دو سر دارد . سربلند ماهیچه در واقع همون زردپی بلند ان هست ک از جلوی مفصل عبور کرده و ب استخوان کتف متصل شده .سر کوتاه زردپی ماهیچه دوسر از بالا ب استخوان بازو وصله.
ماهیچه سه سر بازو در پشت بازو قرار گرفته و در بالا زردپی داره. سر بلند ان از زیر ب کتف وصله سرخارجی و داخلی ان ب سطح بالایی و پشتی استخوان بازو و در خارج و داخل ان می چسبد و این ماهیچه در پایین ب استخوان زندزیرین می چسبد برا ماهیچه دو سر میتونیم بگیم از زردپی و فلان ولی سه سر خیر -
ببخشید که میام وسط بحثتون من یکی از دوستام که تجربی بود این تاپیک را دید و خواست جوابی را که به ذهنش رسید را بده چون توی الاخونه نبود من از طرف اون فرستادم
ماهیچه دو سر بازدو در بالا استخوان بازو و و در بالا دو سر دارد . سربلند ماهیچه در واقع همون زردپی بلند ان هست ک از جلوی مفصل عبور کرده و ب استخوان کتف متصل شده .سر کوتاه زردپی ماهیچه دوسر از بالا ب استخوان بازو وصله.
ماهیچه سه سر بازو در پشت بازو قرار گرفته و در بالا زردپی داره. سر بلند ان از زیر ب کتف وصله سرخارجی و داخلی ان ب سطح بالایی و پشتی استخوان بازو و در خارج و داخل ان می چسبد و این ماهیچه در پایین ب استخوان زندزیرین می چسبد برا ماهیچه دو سر میتونیم بگیم از زردپی و فلان ولی سه سر خیرarthur morgan
چرا متن به نتیجهش نمیخوره؟
-
@Ali-Valicheki چی بوده موضوع من دیر رسیدم باز
-
@Ali-Valicheki چی بوده موضوع من دیر رسیدم باز
Matin Mousavi 1
سلام...اشکال نداره
آیا ماهیچه ی دوسر بازو به استخوان بازو با زردپی وصل هست یا نه؟ -
arthur morgan
@Ali-Valicheki ببخشید من رشته ام ریاضی هست اون اینطور گفته نمیدونم من
-
@Ali-Valicheki ببخشید من رشته ام ریاضی هست اون اینطور گفته نمیدونم من
arthur morgan خیلی تشکر بابت کمک
یه بحثی کردیم اصن همه در گیرشدن -
Matin Mousavi 1
سلام...اشکال نداره
آیا ماهیچه ی دوسر بازو به استخوان بازو با زردپی وصل هست یا نه؟@Ali-Valicheki به نظرم خیر
-
@Ali-Valicheki به نظرم خیر
Matin Mousavi 1 شمارا هدایت میکنم به سمت شکل کتاب
-
arthur morgan
@Ali-Valicheki دقیقا منم میخواسنم همینو بگم
مثل این میمونه که بگی الان روزه ولی دیدی شبه -
Matin Mousavi 1 شمارا هدایت میکنم به سمت شکل کتاب
@Ali-Valicheki خب من طبق شکل کتاب میگم!! توی شکل کتاب نگاه کنید برای ماهیچه سه سر بازو اون قسمت سفید رنگ که مشخصه، زردپی هست. ولی برای ماهیچه دوسر نداره
-
@Ali-Valicheki به نظرم خیر
Matin Mousavi 1 نظرتونو شرح بدین لطفا
-
@Ali-Valicheki خب من طبق شکل کتاب میگم!! توی شکل کتاب نگاه کنید برای ماهیچه سه سر بازو اون قسمت سفید رنگ که مشخصه، زردپی هست. ولی برای ماهیچه دوسر نداره
Matin Mousavi 1 داداش خوب نگا کن جفتشون از طریق زردپی وصلن با بازو
-
Matin Mousavi 1 نظرتونو شرح بدین لطفا
@Mr-Wick شرح دادم سرورم
-
Matin Mousavi 1 داداش خوب نگا کن جفتشون از طریق زردپی وصلن با بازو
@Mr-Wick همین شکلی رو که خودتون توی صورت سوال فرستادید خب کاملا مشخصه
-
@Mr-Wick همین شکلی رو که خودتون توی صورت سوال فرستادید خب کاملا مشخصه
Matin Mousavi 1 شکل بالاییشو ببینید
زردپی بالایی ۲سر بازو که دوتاییه....یکیش به بازو وصله...نیست؟ -
زردپی بالایی ۲سر بازو که دوتاییه....یکیش به بازو وصله...نیست؟Matin Mousavi 1 متاسفانه نمیتونم نظرتونو قبول کنم
چون منطقی نیست بنظرم -
Matin Mousavi 1 متاسفانه نمیتونم نظرتونو قبول کنم
چون منطقی نیست بنظرم -
@Ali-Valicheki نه اشتبا منشن کردم
-
زردپی بالایی ۲سر بازو که دوتاییه....یکیش به بازو وصله...نیست؟@Ali-Valicheki جمله استاد موقاری توی راه ابریشم هم هست که گفتن دوسربازو، به کتف و زند زبرین وصله. اون دوتا هر دو به کتف وصله