اقای لکستانی چرا تدریس نمیکنه
-
سلام
خدایی چرا اینقدر پاس کاری میکنید از هر کی میپرسم این آقای لکستانی چرا دیگه تدریس نمیکنه ی بار میگن برو تیکت
تیکت پاس میده اینجا.
بگذریم
آقای لکستانی چرا ریاضی دهم را تکمیل نمیکنه.اگه قرار بود اینجوری بشه چرا اینجوری کردین.اگه مشکلی باهاش دارین حلش کنین چون خوب درس میده.بابا کمی همدیگه را تحمل کنین.من نزدیک 50سالمه درام درساش میفهمم.در کل اگه مقدور هست اطلاع رسانی خوبی انجام بدین که ادامه میده یا یه نفر هم که خوب درس میده باید قیدش را زد.در آخر خدا برای کسانی که فقط دنبال پیشرفت جامعه هستند بسازد و الباقی را هم هدایت فرمایید.یاعلی -
سلام
خدایی چرا اینقدر پاس کاری میکنید از هر کی میپرسم این آقای لکستانی چرا دیگه تدریس نمیکنه ی بار میگن برو تیکت
تیکت پاس میده اینجا.
بگذریم
آقای لکستانی چرا ریاضی دهم را تکمیل نمیکنه.اگه قرار بود اینجوری بشه چرا اینجوری کردین.اگه مشکلی باهاش دارین حلش کنین چون خوب درس میده.بابا کمی همدیگه را تحمل کنین.من نزدیک 50سالمه درام درساش میفهمم.در کل اگه مقدور هست اطلاع رسانی خوبی انجام بدین که ادامه میده یا یه نفر هم که خوب درس میده باید قیدش را زد.در آخر خدا برای کسانی که فقط دنبال پیشرفت جامعه هستند بسازد و الباقی را هم هدایت فرمایید.یاعلیarezo parvaz
۵۰ سال؟ -
سلام پدر
-
سلام
تیکت پاس میده اینجا.
بگذریم
آقای لکستانی چرا ریاضی دهم را تکمیل نمیکنه.اگه قرار بود اینجوری بشه چرا اینجوری کردین.اگه مشکلی باهاش دارین حلش کنین چون خوب درس میده.بابا کمی همدیگه را تحمل کنین.من نزدیک 50سالمه درام درساش میفهمم.در کل اگه مقدور هست اطلاع رسانی خوبی انجام بدین که ادامه میده یا یه نفر هم که خوب درس میده باید قیدش را زد.در آخر خدا برای کسانی که فقط دنبال پیشرفت جامعه هستند بسازد و الباقی را هم هدایت فرمایید.یاعلیarezo parvaz
سلام
این نوع ادبیات و نگارش با ادبیات کسی که 50 سال از خدا عمر گرفته همخوانی نداره. بگذریم ...
واضح بفرمایید تا بتونیم راهنماییتون کنیم. صفر تا صد مدنظرتونه یا تایتان؟ -
سلام
تیکت پاس میده اینجا.
بگذریم
آقای لکستانی چرا ریاضی دهم را تکمیل نمیکنه.اگه قرار بود اینجوری بشه چرا اینجوری کردین.اگه مشکلی باهاش دارین حلش کنین چون خوب درس میده.بابا کمی همدیگه را تحمل کنین.من نزدیک 50سالمه درام درساش میفهمم.در کل اگه مقدور هست اطلاع رسانی خوبی انجام بدین که ادامه میده یا یه نفر هم که خوب درس میده باید قیدش را زد.در آخر خدا برای کسانی که فقط دنبال پیشرفت جامعه هستند بسازد و الباقی را هم هدایت فرمایید.یاعلیarezo parvaz صفرتا صد
-
arezo parvaz
سلام
این نوع ادبیات و نگارش با ادبیات کسی که 50 سال از خدا عمر گرفته همخوانی نداره. بگذریم ...
واضح بفرمایید تا بتونیم راهنماییتون کنیم. صفر تا صد مدنظرتونه یا تایتان؟monirs در اقای لکستانی چرا تدریس نمیکنه گفته است:
arezo parvaz
سلام
واضح بفرمایید تا بتونیم راهنماییتون کنیم. صفر تا صد مدنظرتونه یا تایتان؟وقتی می گن دهم یعنی صفر تا صد
صفر تا صد ریاضی ایشون چند ساله فعلا نصفش ضبط شده -
Rozhan 0 سلام مجدد وقتی میگم پاس کاری به بعضی ها بر میخوره.اینم جوابیکه دادین
<<تامهر میاد>>
تا مهر کی میاد1-معلم2-تدریس3-سال تحصیلی جدید ویا دهها گزینه دیگه.
-
arezo parvaz صفرتا صد
arezo parvaz در اقای لکستانی چرا تدریس نمیکنه گفته است:
arezo parvaz صفرتا صد
حتما منتقل میکنم به بخش مربوطه
-
<<تامهر میاد>>
arezo parvaz در اقای لکستانی چرا تدریس نمیکنه گفته است:
<<تامهر میاد>>
دوستمون که به شما گفتن تا مهر میاد از آلاییهای عزیز هستن و خواستن بعنوان دوست به شما جواب داده باشن.
به برچسبهای کنار اسامی توجه کنید. -
M M.an marked this topic as a regular topic on