هورمون رشد و تیروئیدی
-
سلام هورمون رشد طبق جزوه ای که از اقای موقاری داشتم در همه جای بدن گیرنده داره
-
هورمون تیروئیدی هم چون باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشه...پس میتونه باعث رشد استخوان و ماهیچه بشه... T3وT4 در همه بدن گیرنده دارن
-
@Mr-Wick اها ممنونم🌸
-
هورمون تیروئیدی هم چون باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشه...پس میتونه باعث رشد استخوان و ماهیچه بشه... T3وT4 در همه بدن گیرنده دارن
@Mr-Wick خب مگه هر سوخت و سازی باعث رشده؟
اینجوری بود الان نباید هر لحظه در حال بزرگتر شدن میشدیم؟😁 -
@Mr-Wick خب مگه هر سوخت و سازی باعث رشده؟
اینجوری بود الان نباید هر لحظه در حال بزرگتر شدن میشدیم؟😁 -
Sara_R نه خب سوخت و ساز منظورم اینه که میرفت اثر میذاشت رویاخته ها و باعث می شد گلوگز بیشت نصرف بشه داخلشون..
نقش داره خب همیشه که باعث بزرگ شدن نمیشه...بالاخره غذا میخورن دیکه یاخته ها@Mr-Wick
میخوام قانع شم ولی یه کوچولو هنوز نشدم😁
بعد حالا یه چیزی
این توی تست نبوده
توی اموزش بوده

که توی کارای تیروئیدی نوشته
فقطم ماهیچه و استخوان رو گفته
بقیه رو نگفته
ایا بازم همون دلیل و براش میارید؟ -
@Mr-Wick
میخوام قانع شم ولی یه کوچولو هنوز نشدم😁
بعد حالا یه چیزی
این توی تست نبوده
توی اموزش بوده

که توی کارای تیروئیدی نوشته
فقطم ماهیچه و استخوان رو گفته
بقیه رو نگفته
ایا بازم همون دلیل و براش میارید؟Sara_R من زیست رو با مشه جلال کار کردم😂😶
ایشونم گفتن تی ۳و تی۴ تو همه جای بدن گیرنده دارن برا همون منم همونوو گرفتم...دلیلشم گفتن که چون باعث افزایش سوخت و ساز میشه و خب توی بزرگ شدن ماهیچه یا استخون بعنوان مثال میتونه دارای نقش باشه -
Sara_R من زیست رو با مشه جلال کار کردم😂😶
ایشونم گفتن تی ۳و تی۴ تو همه جای بدن گیرنده دارن برا همون منم همونوو گرفتم...دلیلشم گفتن که چون باعث افزایش سوخت و ساز میشه و خب توی بزرگ شدن ماهیچه یا استخون بعنوان مثال میتونه دارای نقش باشه@Mr-Wick ممنونم🌸
فقط یه چیزی جدای این سوال
کورتیزول علتی داره که پروتئین تجزیه میکنه ؟یا حفظیه که باید بلد باشیم پروتئین تجزیه میکنه؟ -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick ممنونم🌸
فقط یه چیزی جدای این سوال
کورتیزول علتی داره که پروتئین تجزیه میکنه ؟یا حفظیه که باید بلد باشیم پروتئین تجزیه میکنه؟Sara_R ذاتش همونه...
مثلا نمیگیم فلان آمپول برای سرماخوردگیه فلان آمپول مثلا برای حالت تهوعه چی دارم میگم من😂
تو سطح دبیرستاان فک نکنم درس ما باشه ان شاءالله تو دانشگاه قشنگ مورد عنایت میدن این چیزا مارو خودشون نیازی نیس بریم دنبالشون😂
من که حفظ کردم کورتیزول=تجزیه پروتئین😂 -
Sara_R من زیست رو با مشه جلال کار کردم😂😶
ایشونم گفتن تی ۳و تی۴ تو همه جای بدن گیرنده دارن برا همون منم همونوو گرفتم...دلیلشم گفتن که چون باعث افزایش سوخت و ساز میشه و خب توی بزرگ شدن ماهیچه یا استخون بعنوان مثال میتونه دارای نقش باشه@Mr-Wick بله T3 و T4 طبق کتاب در همه یاخته های زنده بدن گیرنده دارن. تازه کتاب گفته در همه یاخته های بدن 😐😯 یعنی مرده ها رو هم حساب کرده. تازه استاد موقاری گفتن در مورد همه زنده ها هم صدق نمیکنه چون ما گلبول قرمز بالغ رو هم داریم
-
Sara_R ذاتش همونه...
مثلا نمیگیم فلان آمپول برای سرماخوردگیه فلان آمپول مثلا برای حالت تهوعه چی دارم میگم من😂
تو سطح دبیرستاان فک نکنم درس ما باشه ان شاءالله تو دانشگاه قشنگ مورد عنایت میدن این چیزا مارو خودشون نیازی نیس بریم دنبالشون😂
من که حفظ کردم کورتیزول=تجزیه پروتئین😂@Mr-Wick😂
ممنونم🌸 -
@Mr-Wick بله T3 و T4 طبق کتاب در همه یاخته های زنده بدن گیرنده دارن. تازه کتاب گفته در همه یاخته های بدن 😐😯 یعنی مرده ها رو هم حساب کرده. تازه استاد موقاری گفتن در مورد همه زنده ها هم صدق نمیکنه چون ما گلبول قرمز بالغ رو هم داریم
Matin Mousavi 1 ولی چون کتاب گفته همه یاخته ها ماهم میگیم همه یاخته ها.
درسته آقای موقاری گفتن علمیش اینه که گلبول قرمز درنظر نگیریم ولی گفت کتاب گفته همه ماهم میگیم همه -
Matin Mousavi 1 ولی چون کتاب گفته همه یاخته ها ماهم میگیم همه یاخته ها.
درسته آقای موقاری گفتن علمیش اینه که گلبول قرمز درنظر نگیریم ولی گفت کتاب گفته همه ماهم میگیم همه@Mr-Wick 👌👌 بله کاملا درسته. کتاب لامصب همه رو گفته. اصلا خیلی مسخرهاس مرده ها رو هم حساب کرده😬🤕🤯🤯
-
@Mr-Wick 👌👌 بله کاملا درسته. کتاب لامصب همه رو گفته. اصلا خیلی مسخرهاس مرده ها رو هم حساب کرده😬🤕🤯🤯
Matin Mousavi 1 متاسفانه هرچی چرتان پرتانه میریزن تو مغزمون😑
-
Matin Mousavi 1 متاسفانه هرچی چرتان پرتانه میریزن تو مغزمون😑
@Mr-Wick آقا انجمن چرا یه دفعه سکته میزنه و چند ثانیه کار نمیکنه؟؟ برا شما هم اینطوریه؟؟
-
@Mr-Wick آقا انجمن چرا یه دفعه سکته میزنه و چند ثانیه کار نمیکنه؟؟ برا شما هم اینطوریه؟؟
Matin Mousavi 1 اره فک کنم دوباره مشکل پیدا کرده
-
Sara_R
Screenrecorder-2022-05-23-10-20-08-573.mp4متاسفانه در مورد هورمون رشد که فک میکردم دیدم برای همه سلول های بدن گیرنده دارد چیزی پیدا نکردم...فک کنم اشتباه فهمیدم...الان خودمم گیج شدم
نمیدونم پرولاکتین و T3و T4 بودن که برای همه بدن گیرنده داشتن یا رشد و T3و T4😕😶 -
Sara_R
Screenrecorder-2022-05-23-10-20-08-573.mp4متاسفانه در مورد هورمون رشد که فک میکردم دیدم برای همه سلول های بدن گیرنده دارد چیزی پیدا نکردم...فک کنم اشتباه فهمیدم...الان خودمم گیج شدم
نمیدونم پرولاکتین و T3و T4 بودن که برای همه بدن گیرنده داشتن یا رشد و T3و T4😕😶@Mr-Wick
ممنونم
نه همون رشده
الانم داشتم ویدیو میدیدم گفت هورمون رشد بافت هدفش همه سلول های بدنه -
@Mr-Wick
ممنونم
نه همون رشده
الانم داشتم ویدیو میدیدم گفت هورمون رشد بافت هدفش همه سلول های بدنه