تست
-
@Alzahra-Daftar 👌🏻
-
@Alzahra-Daftar 😂😂😂
میدونم که اطلاعاتتون خوبه بانو 🙌🏻
ولی خب به هر حال بعضی چیزا یهو میپرن از ذهن
مثلا من اسم ماهیچه های توی بازو و جاشون رو هی یادم میره😶 -
@Ali-Valicheki نمیدونم چرا هروقت یکی تاپیک زیست میزنه خودمو ملزم میدونم که برم یه نظری بدم 🙄
آخه نکه مدرکمو از هاروارد گرفتم نمیتونم سوادمو نشر ندم 😁🤭@Alzahra-Daftar 😂😂 همش از علاقه ست
من حالا شاید نظری ندم ولی قطعا میرم نگاه میکنم
فقط با بخشای گیاهی حال نمیکنم😂😶 -
@Alzahra-Daftar 😂😂 همش از علاقه ست
من حالا شاید نظری ندم ولی قطعا میرم نگاه میکنم
فقط با بخشای گیاهی حال نمیکنم😂😶 -
@Alzahra-Daftar والا اگه خدا قبول کنه منم همون هاروارد...ولی خب انگار سعادت هم دوره بودم با شما رو نداشتم😂😶
(حس میکنم وقتی ویک نیست توی تاپیکش اسپم میدم وقتی میاد میبینه قشنگ دوست داره سرمو از تنم جدا کنه😶😂😂💔)
@Mr-Wick به خدا دست خودمون نیست😂😂 -
@Alzahra-Daftar والا اگه خدا قبول کنه منم همون هاروارد...ولی خب انگار سعادت هم دوره بودم با شما رو نداشتم😂😶
(حس میکنم وقتی ویک نیست توی تاپیکش اسپم میدم وقتی میاد میبینه قشنگ دوست داره سرمو از تنم جدا کنه😶😂😂💔)
@Mr-Wick به خدا دست خودمون نیست😂😂 -
@Ali-Valicheki در تست گفته است:
حس میکنم وقتی ویک نیست توی تاپیکش اسپم میدم وقتی میاد میبینه قشنگ دوست داره سرمو از تنم جدا کنه😶😂😂💔)
درست میگی ولی روش های ایشون مدرن هست 😂😂
@Alzahra-Daftar هممم...یهو یه دستی از گوشی میاد بیرون یه کف گرگی میزنه ۳دور بچرخم دور خودم
تکنولوژی رو فتح کردن اصن😂😂 -
@Alzahra-Daftar 😂😂😂
میدونم که اطلاعاتتون خوبه بانو 🙌🏻
ولی خب به هر حال بعضی چیزا یهو میپرن از ذهن
مثلا من اسم ماهیچه های توی بازو و جاشون رو هی یادم میره😶@Ali-Valicheki یه روش میگم قشنگ 69 سال یادت بمونه😁😂
از پا میگم که یادت بمونه.
تو عالم خودت بگو جلوی ران بزرگتره پس جلوی ران 4سره
پس پشتش میشه دو سربعد که بازو روخواستی بگی فقط این یادت باشه که برعکس رانه بگو خب جلو ران 4سر بود پشتش دوسر بود پس جلو بازو میشه برعکس ران ینی دوسر
پشت بازو هم میشه سه سر چون چهار سر برای ران بودیخت باشه شابد اولش ولی جوابه جوابه
انقدم اسپم ندین تاپیکم نابود شد🙂😂 -
@Ali-Valicheki یه روش میگم قشنگ 69 سال یادت بمونه😁😂
پس پشتش میشه دو سربعد که بازو روخواستی بگی فقط این یادت باشه که برعکس رانه بگو خب جلو ران 4سر بود پشتش دوسر بود پس جلو بازو میشه برعکس ران ینی دوسر
پشت بازو هم میشه سه سر چون چهار سر برای ران بودیخت باشه شابد اولش ولی جوابه جوابه
انقدم اسپم ندین تاپیکم نابود شد🙂😂 -
@Ali-Valicheki یه روش میگم قشنگ 69 سال یادت بمونه😁😂
انقدم اسپم ندین تاپیکم نابود شد🙂😂@Mr-Wick ااااا چه خوبه این😂🙌🏻
.
.
ببخشید🥺🥺🥺💔
دیگه تو هیچ تاپیکی اسپم نمیدم🥺💔 -
@Alzahra-Daftar 😂😂😂😂
خوشم میاد اهل دلی مطلب خوب میگیری -
@Ali-Valicheki عزیزم تو از این بغض میفرستی یاد اون پیامه میفتم تو جوکیسم نابود میشه احساساتم😂🥺💜
-
@Ali-Valicheki عزیزم تو از این بغض میفرستی یاد اون پیامه میفتم تو جوکیسم نابود میشه احساساتم😂🥺💜
@Mr-Wick 😂😂😂
خب بیا لال میفرستم
😶😶 -
@Mr-Wick بانو در هر زمینه ای دستی بر آتش دارد😂
-
@Ali-Valicheki نه خدا نکنه علی جون
آقا من دیگه رفتم بیشتر از این اینجا بمونم نابود میشیم همگی😂میشینیم از پشت صحنه 365 صحبت میکنیم ایتطوری پیش بریم😶😂
فعلا🙌🏼 -
@Alzahra-Daftar من لالم😶
-
@Ali-Valicheki نه خدا نکنه علی جون
آقا من دیگه رفتم بیشتر از این اینجا بمونم نابود میشیم همگی😂میشینیم از پشت صحنه 365 صحبت میکنیم ایتطوری پیش بریم😶😂
فعلا🙌🏼